ΝΑΙ!!! :D:D Γλυτώσαμε τα χειρότερα!!!
Ελεος με αυτη την Αρσεναλ. πολυ κουραστικο…
θέλω Νόρτσελαντ
:thumbup:
ελεος με την αρσεναλ.στα διαλα!
Μέχρι και πέμπτοι βγαίνουμε σε αυτόν τον όμιλο…
Αρσεναλ
Σάλκε και μονπελιέ
Δυνατός αντίπαλος η Άρσεναλ που ειναι φαβορί για την πρώτη θέση τώρα Σάλκε και Μονπελιέ δεν ειναι φόβητρο αλλά ωστόσο θέλει προσοχή διότι μπορείς να βγείς απο δεύτερος μέχρι τέταρτος
Ελπίζω ο Βαγγέλας να κάνει κλήρωση
Ελπίζω πρεμιέρα στο καραισκάκη με Σάλκε και μετά Άρσεναλ έξω και με την Μονπελιέ μέσα
Παράρτημα η Arsenal…
Από το 4ο γκρουπ δεν μας έκατσε καλά πάντως…όχι ότι έχει σημασία με τα χάλια που έχουμε αλλά να έχουμε να λέμε.
Καλα αυτο που παλι δεν πετυχαινεται ισπανικη ομαδα και απο τις Αγγλικες την Αρσεναλ δεν υπαρχει. Και παλι σας βλεπω να παιζεται τελευταια αγωνιστικη με τους Αγγλους και να ειναι αδιαφοροι…
Αν εξαιρεσετε περσυ, ποτε ξαναπαιξατε με Αρσεναλ, θυμηστε μου…(δεν το λεω ειρωνικα, οντως δεν θυμαμαι).
Σε σχεση με αλλους ομιλους μια χαρα σας εκατσε βεβαια πρεπει να φτιαξετε την αμυνα αλλιως δεν πατε πουθενα
Tην περίοδο 2009-2010!
Δεν το θυμαμαι καν και υποστηριζω και Αρσεναλ. Nevermind 
Κατα τ’αλλα, σας περιμενουμε 8)
Edit: Νταξ, ειδα κατι βιντεο στο youtube και φρεσκαρα την μνημη μου.
τον αγαπαει ο θεος τον χοντρο, μονο που φετος δεν εχει ομαδα οποτε :bye:
Κάνε όνειρα martian ο ολυμπιακός μπορεί απο το να βγεί δεύτερος μέχρι τέταρτος…δεν παίξαμε και με την Μάλαγα εμείς:D
Παλι με ομαδες ιδιας προελευσης στον ομιλο.Θα μετρησει παρα πολυ το προγραμμα σε αυτη την περιπτωση.Πιστευω θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε με αξιωσεις την τριτη θεση ενω η προκριση στους 16 θα ειναι υπερβαση.Παντα με βαση τα τωρινα δεδομενα!
Βαζελια,αραξτε λιγο!Εσεις κληρωνεστε αυριο.οχι σημερα.αυριο!
…τώρα αυτό ας ελπίσουμε φέτος να λειτουργήσει υπέρ μας…αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φανούμε έτοιμοι, με καλύτερο πρόσωπο, απ’αυτό που έχουμε δείξει μέχρις στιγμής…μάλλον θα κυνηγίσουμε τρεις νίκες στο Καραισκάκη-πολύ δύσκολο, αλλά γίνεται- αν και νομίζω ότι μπορούμε και εκτός να κάνουμε κάτι:):!:
ιδανικο το προγραμμα.Τα παντα στα ποδια μας κρινονται!
Βατος σχετικα ο ομιλος, καμμια ομαδα δεν ειναι φοβητρο, την Αρσεναλ την ξερουμε και ειναι και αποδυναμωμενη φετος. Θα κριθουν ολα απο την δικη μας αποδοση, οποτε ας ευχηθουμε να κλεισει εστω και τελευταια στιγμη καποια μεταγραφη να ενισχυθουμε και απο εκει και περα ολα γινονται. Επισης καλο και το προγραμμα των αγωνων.
ευκολα τελευταιοι. με μανιατη και μοντεστο στο κεντρο θα κανουνε παρτυ, γερμανοι, αγγλοι και γαλλοι. κοφτη λεμε γαμω το κερατο μου. 30 αυγουστου εφτασε.