Ολυμπιακός

Ο μονος με ωριμη σκεψη ή απλα απαισιοδοξος ;

το εχω ξαναπει, χωρις πνευμονια στο κεντρο δεν παμε πουθενα. ειδικα φετος που δεν θα παιζουνε μελμπερκ και αβρααμ στην αμυνα, αλλα μανωλας, σιοβας και κοντρερας θα μαστε για πολλα τεμαχια. και αυτες οι ομαδες φυσικα τρεχουνε.
δεν εχει να κανει με απαισιοδοξια, αλλα με ρεαλισμο. αν δεν κανουμε νικη πρωτη αγωνιστικη στην εδρα μας με σαλκε απλα ειμαστε χαμενοι.

Για νιοστη φορα…Ολο τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας χαλασαν οι 2 αλχημειες (ή μηπως και αρπαχτες?) με τον τρισαθλιο Μανωλα και τον ποιος-ηξερε-τι-φρουτο θα-βγει Ντιελνα. Αφου ξερεις οτι ο Μελμπεργκ θα φυγει γιατι δεν παιρνεις ΕΝΑ πρωτοκλασατο μπακ να πλαισιωσει τον εξελιξιμο και καλο μεχρι τωρα Σιοβα μεχρι να γιατρευτει ο Αβραμης και απο πισω για λυση αναγκης να υπαρχουν Παπαζογλου - Μοντεστο? Και ο,τι υπολοιπα λεφτα υπαρχουν διαθεσιμα χωσε τα για ενα σοβαρο αμυντικο χαφ που να τρωει σιδερα! Αφου ξερεις οτι ο Φεισα ειναι [B][U]αργος για τσου λου[/U][/B],τι κανεις???

Για την πωληση του Μιραλλας το τελευταιο λεπτο δε σχολιαζω καν.Τον Μασαδο που τον πηραμε για 10αρι θα τον κανουμε με το ζορι ακραιο επιθετικο γιατι ΕΤΣΙ. Αρχιζουμε και πιανουμε επιπεδα Λιβερπουλ σε αυτον τον τομεα…

Τελοσπαντων με 2 σοβαρες προσθηκες ο ομιλος θα ηταν βατος,τωρα ειναι απλα δυσκολος μιας και η Σαλκε δεν αποτελει και κανα φοβητρο,ενω Μονπελιε χωρις Ζιρου παιζεται :slight_smile: Αντε να δουμε τι θα δουμε και φετος.

[SPOILER]Αναρωτιεμαι ποσα καρδιακα πρεπει να σημειωθηκαν μεχρι να αποφυγουμε το γκρουπ με Ρεαλ και Σιτι :lol:[/SPOILER]

http://www.redplanet.gr/podosfairo/champions_league_podosfairo/premiera-me-salke-sto-falhro.1911007.html
Λολ

Πλυθειτε κι ερχομαστε 8)

[SPOILER]Σορρυ,εχω αρχισει και διαβαζω Πρασινη τελευταια και επηρεαστηκα :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

:bounce::bounce: η Μαρινα (μεταφρασττρια Βαλβερδε) δεν εφυγε απο τον Ολυμπιακο !!! Επιτελους ενας λογος για να βλεπει καποιος τις συνεντευξεις τυπου.

p.s. Πολυ δυσκολη η κληρωση φετος, μας βλεπω τελευταιους και καταιδρωμενους…

Αρσεναλ δεν ειναι τοσο επικινδυνη οσο περσυ, αλλα ειναι Αρσεναλ και εχουμε κακη παραδοση με αγγλικες ομαδες (εκτος & εντος εδρας).

Σαλκε, ισως ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα, ειναι γερμανικη.

Μονπελιερ, θα παρουμε απο τα τρια το μακρυτερο μεσα - εξω.

ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ !!!

Δεν ξερω τι ομαδα θα κατεβαζει στα ματς του ΤσουΛου ο Ζαρντιμ αλλα συμφωνω
με samis.Θελουμε πνευμονια για την Ευρωπη.Ουτε περισυ ειχαμε κανα φοβερο
τρεχαντηρι αλλα η ομαδα (ελεω Βαλβερδε) ειχε τρεξιματα,πρεσινγκ και εκανε οσα
καλα ματς εκανε.

Για να δουμε εφετο.Η περσινη ομαδα λογικα θα περναγε ως δευτερη απο τον ομιλο.
Η φετινη δεν μπορω να κρινω αλλα δεν μου γεμιζει το ματι.Μακαρι να μας διαψευσει.

Μεγαλη κουβεντα

Afellay vs Holebas.Για να δουμε…

…την Δευτέρα θα δηλώσουμε την λίστα στην Ουέφα, λέτε να γίνει κάτι;:):!:

Για να δουμε…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129138573

καλα ναι τους επεισες !

Προσπάθησε η ομάδα, μπράβο, εύγε!

Έφυγαν Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν και στη θέση τους ήρθε ο ταλαίπωρος Κοντρέρας αλλά η ομάδα προσπάθησε.

Εμένα μου αρκεί πάντως, όταν θα μετράμε τεμάχια στο τσ.λ. θα λέω "η διοίκηση τουλάχιστον προσπάθησε
και θα γιομίζει αγαλλίαση η καρδιά μου.

Συμφωνω με Deathster, με την περσινη ομαδα λογικα θα περναγαμε στην επομενη φαση, αλλα με τον ηλιθιο προγραμματισμο στις μεταγραφες φετος τα πραγματα ειναι δυσκολα. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια, ψαχνουμε παικτη για τις θεσεις που ποναμε 2-3 μηνες και καταληγουμε στον καθε ακυρο…

…αυτό ακριβώς, πάλι τα ίδια#-o
:):!:

Αν έψαχναν και δεν μπόρεσαν όλο το καλοκαίρι να βρουν παίχτες, είναι άχρηστοι.

Αν δεν ήθελαν να πάρουν τίποτα και απλά μας δούλευαν, είμαστε βόδια…

Αν εδώ και 3 μήνες δεν ξέρουν ότι ο Σουηδός είναι για πούλο και ο Αβραάμ είναι έξω για όλο το 2012 τότε δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Και απέτυχε και το πιο γκρόσο κόλπο του αιώνα με το Μασκεράνο…

Μαλάκες, μόνο η Λίβερπουλ τα έχει κάνει χειρότερα από σας στον “προγραμματισμό”. Και αυτό συζητιέται…

Τοξικέ ο Μαρινάκης μας κορίδεψε αισχρά φέτος…
Μόνο Μπασκετ απο φέτος

Ναι, καλά. Πάλι σκάρτοι χίλιοι στα μικρά στο ΣΕΦ και 3-4 χιλιάρικα στην Ευρώπη. Για το μαύρο πέος είμαστε…

Εγω παντως παιδες,αν με φτανουν τα λεφτα,τωρα που ανεβαινω Αθηνα για φοιτητης σε καθε εντος εδρας θα ειμαι μεσα,ποδοσφαιρο [B]και[/B] μπασκετ. Ενταξει στο ποδοσφαιρο δεν εγιναν μεταγραφες ουτε σωστες ουτε πολυκροτες αλλα ας θυμηθουμε οτι πριν 3 χρονια ξεκινουσαμε τη σεζον με Λεοναρντο κρυφο επιθετικο και Τοροσιδη 10αρι,οποτε ας στηριξουμε αυτους που εχουμε με την ελπιδα να δωσουν το 101% των δυνατοτητων τους :slight_smile: (εκτος βεβαια απο κατι αδερφες σαν το Βλαχοδημο που παιζουν για το ζελε στη φρατζουλα και για να γινουν κλαψιαρηδες στη θεση του κλαψιαρη).

Και μπασκετ μεσα επειδη τους αξιζει.

Τωρα νταξει αν εισαι ανεργος ή κατι τετοιο ξερωγω λογικο αν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ να διαλεξεις να διαθεσεις τα χρηματα σου στο 2ο που γινεται πιο σοβαρη και συγκεντρωμενη δουλεια :slight_smile:

Για να λεμε και την αλλη αποψη ομως.Απο του χρονου θα πρεπει να εχεις
περισσοτερους Ελληνες στην 18αδα και στην 11αδα σε σχεση με φετος.
Καπως επρεπε να διορθωθει αυτο στην ομαδα.

Σωστο αυτο, αλλα τοτε ας επαιρναν καλους ελληνες παικτες για τις θεσεις που ψαχναμε. Κυριακος Παπαδοπουλος πισω, Παπασταθοπουλος, υπαρχουν επιλογες. Αλλωστε για τους ελληνες που πηραμε δεν δωσαμε κανα μεγαλο ποσο.