απερριψε 20 μυρια για να παραμεινει σε ενα κορυφαιο πρωταθλημα και θα ερχοταν εδω -σουπερ λιγκα και δεν ειμαι καλα- με τα μισα και ουτε λεφτα;
:-s
απερριψε 20 μυρια για να παραμεινει σε ενα κορυφαιο πρωταθλημα και θα ερχοταν εδω -σουπερ λιγκα και δεν ειμαι καλα- με τα μισα και ουτε λεφτα;
:-s
Angus μη γράφεις ό,τι νάναι, ο Κυριάκος δεν γυρνάει πλέον Ελλάδα και για τον Παπασταθόπουλο νομίζω ότι η Βέρντερ εξάσκησε φέτος το δικαίωμα αγοράς του από τη Τζένοα μετά τον περσινό δανεισμό.
Ο Σιόβας ήταν μια αρκετά καλή επιλογή, υπήρχε επίσης ο Παπάζογλου. Απλά μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ και το γεγονός ότι ο Μέλμπεργκ ήταν φανερό πως δεν ήθελε να μείνει, έπρεπε να πάρουν έναν πολύ καλύτερο αμυντικό από τον Κοντρέρας.
Παρολαυτά, το μεγάλο πρόβλημα είναι οι αμυντικές αδυναμίες των πλάγιων μπακ και του κέντρου. Οι Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν απλώς δεν αντικαταστάθηκαν.
Eννοείς στα -μειωμένα- λεφτά που του προτείνονταν προφανώς, γιατί δεν ξέρω να έπαιζε και κάτι άλλο… :-k
Όποιος και να ήταν ο λόγος, φαινόταν ότι δεν ψηνόταν να μείνει.
“Αύριο απαντάει ο Μέλμπεργκ”, “Νέα προθεσμία ο Μέλμπεργκ”, “Την επόμενη εβδομάδα για Μέλμπεργκ”…
Για εμένα η μεγάλη μαλακία είναι πως ακόμα και αν ο χοντρός είχε βάλει ένα όριο στο πόσα μπορεί να δώσει στον Μέλμπεργκ, το βράδυ που ξεκίνησε το euro και τραυματίστηκε ο Αβρααμ έπρεπε αμέσως να αναθεωρήσει και να τον κλείσει.
Αλλά εδώ κάναμε μαγκιές και οι Καραπαπάδες διέδιδαν για να μην φωνάζει ο κόσμος πως μπορεί και να μην βρεί ομάδα και να τον κλείσουμε φτηνότερα στο τέλος Αυγούστου… #-o
Φαινόταν ότι δε θα έμενε, με τόση αναβολή. Τώρα αν το κατάλαβαιναν οι γέροι στον καφενέ της Παπαβούκλιανης, αλλά όχι οι ιθύνοντες στην Αλεξάνδρας…
Συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά ακόμα και μετά από αυτό νομίζω ότι το ποσό για Κοντρέρας δεν προσεγγίζει καν τη -μειωμένη έστω- προσφορά σε Μέλμπεργκ.
Δηλαδή έδινε Χ ποσό σε Μέλμπεργκ, αυτός το απέρριψε και τελικά έδωσε Χ/3 (τυχαίο) σε Κοντρέρας.
Παρολαυτά και ο Μέλμπεργκ να έμενε, με Χολέμπας αριστερά του και κανένα σοβαρό αμυντικό χαφ μπροστά του, δε νομίζω να κατάφερνε να συμμαζέψει και πολλά.
Πραγματικά, η μόνη λύση που βλέπω αυτή τη στιγμή για το ματς με τη Σάλκε, είναι Κοντρέρας-Παπάζογλου στόπερ, Σιόβας αριστερό μπακ και (ας με συγχωρήσουν οι θεοί όλου του κόσμου που θα το πω
) Μανωλάς αμυντικό χαφ μαζί με Μανιάτη.
Nα σαι καλά.και ειχα σηκωθεί κάπως μουδιασμένα σήμερα. γέλασα με την ψυχή μου.
μια χαρά παίζει εκει ο μανιατης. ο ανιψιός του θείου θα βλεπει μονο πλάτες αν παίξει εκεί
Δίπλα μου στην κερκίδα τον θέλω τον Μανωλά με Σάλκε! :lol::lol:
Ο Μανιάτης δεν μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ-σκούπα, παρά μόνο μαζί με τον αμυντικό χαφ.
Όπως έκανε πέρσι με τον Ορμπάιθ.
Το ότι ο Μανωλάς όπου και να παίξει, θα βλέπει πλάτες είναι σίγουρο, αφού πρόκειται περί εντελώς άχρηστου παίχτη αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα είναι ο μόνος που τεχνικά έχει έστω ελάχιστη καταλληλότητα για τη θέση.
Ο Φέισα και ο Μοντέστο είναι αργοί και ο Γκρέκο μυγόφτυμα.
Έδιτ: Mule ξέρω, τον θες δίπλα σου, για νάχεις κάτι πρόχειρο να πετάξεις στον διαιτητή άμα σφυράει μαλακίες. 
Κορσικανός σκύλος βασικός.
Θα είναι πιό αργός αλλά δεν έχεις καλύτερη και πιό αξιόπιστη λύση.
Εντιτ: Aν κρατηθώ και δεν τον πετάξω προς τα πίσω, έξω από το Καραϊσκάκη όπου είναι η θέση του!
ε αυτό λεω. θα δούμε και τους δυο να τραγουδάνε δίπλα μου στάσου στην ζωή. θα μετράνε μέτρα μέσα στο γήπεδο να μην χαθούνε.
επισης μια που είπατε για διαιτησία, αν πάρουμε δείγμα απο euro, τους μικρούς στο ευρωπαικο, και ευρωπαικους αγώνες παοκ-ατρομητου, ετοιμαστείτε για καλά σφυρίγματα και εσείς
Τιλερε Κρίμσον;;;
Εμείς είμαστε βαριά φανέλα, με πολλές διασυνδέσεις και τεράστια εμπειρία ευρωπαϊκών διοργανώσεων και έχουμε κατακτήσει το σεβασμό όλων…
για αυτο δεν θα προλαβαίνει κανέναν στο κέντρο ο μανωλας. επειδή θα ειναι βαριά η φανέλα και δεν θα μπορεί να στρίψει
…καλό νέο αυτό
:lol::lol:
:):!:
Τι χειρότερο να περιμένουμε μετά από όλα αυτά που έχουμε δεί όλα αυτά τα χρόνια;
Aπό κανονικά γκολ που έκριναν προκρίσεις ακυρωμένα, κάρτες και οφσαϊντ για τα πανηγύρια, πέναλτυ που δεν πήραμε, τι άλλο να γίνει δηλαδή; :-k[-X
βασικός ξανά ο Κάρρολ…αμαν
#-o
καποιο ανθρωπινο λινκ;
Loneliness of the long distance κεντρο…