Γιατι εχει [SIZE=“3”][B][U][FONT=“Comic Sans MS”]στυλ[/FONT][/U][/B][/SIZE]
και ωραια γενια!
Εχει οικογενεια να θρεψει… μια κοινωνικη προσφορα του χοντρου…
το καπελακι ομως σενιο
Παιζει βεβαια αμα τον ρωτησεις να μην ξερει ουτε ποιος ειναι ο Ροντμαν
Αυτά τα σκατογυαλιά όμως αρχίσαν να κουράζουν!
Κατά τα άλλα κρατάμε τα 4 γκολ παρά την μέτρια εμφάνιση, η ομάδα θέλει ενίσχυση αλλά αφού δεν θα γίνει καμία προσθήκη ας ελπίσουμε να βλέπουμε κάθε φορά και λίγο καλύτερη μπαλίτσα. Για Ευρώπη προφανώς δεν πάμε πουθενά έτσι.
Απο μπαλα τιποτα σημερα, κραταμε σαν θετικο τα 4 γκολ, αλλα με αντιπαλο τον Λεβαδειακο σιγα το κατορθωμα. Θελει δουλεια η ομαδα, εχουμε κενα παντου. Επισης δεν καταλαβαινω τι σοι μαλακας ειναι αυτος ο Ζαρντιμ, σηκωσε τον Μητρογλου στο 70, ντυθηκε και δεν τον εβαλε ποτε. Τον χαλαει δηλαδη? Τι να πω, αμα τον καψει, σκατα στα μουτρα του.
Mιά και το ματς “τέλειωσε” νωρίς, αρχίσαμε με έναν φίλο μου να κάνουμε χαβαλέ με αυτόν τον απίστευτο Μendhi Jackson ή κάπως έτσι που έπαιζε αριστερό μπακ στη Λειβαδιά (Νο 76)!
Τσουρουκάς παλαιάς κοπής που είχα πολλά χρόνια να δώ σε γήπεδο Α εθνικής, φανερά υπέρβαρος, καλά που δεν μας σακάτεψε κανένα παίχτη να έχουμε και άλλα προβλήματα…
Αναρωτιόμασταν που τον μάζεψαν και το πρόγραμμα δεν ήταν πολύ κατατοπιστικό: Έλεγε μεν πως είναι Γάλλος και ανέφερε ως προηγούμενη ομάδα την Αζαξιό αλλά δεν ανέφερε έτος γέννησης και άρχισα να σκέφτομαι μήπως είχε παίξει στην Αζαξιό πριν 10 χρόνια τελευταία φορά… :lol:
Ναι, ο Ντιόγος έγινε άνδρας. Δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω σήμερα. Θυμάμαι που είχα ερωτευτεί (
) εκείνο το παιδάκι πριν 4 χρόνια που ήρθε στο Ελλάδα να βγάλει λεφτά να ζήσει καλά η μάνα του-μάνατζερ του και τα αδερφάκια του.
Αλλά σήμερα παρατηρώ διαφανές γυαλί, καπέλο, μουσάκι, άσπρο ίσιο δοντάκι και λέω ωρίμασε το παιδί…ΑΛΛΑ τι δουλειά έχει εδώ??Ακόμη να εξαφανιστεί…?
Επί του θέματος. Κακό Ολυμπιακό είδα και εγώ σήμερα. Αναρωτιόμουν αν στο δεύτερο του Τζιμπούρ ήταν πιο πριν φάουλ στον τερματοφύλακα, αλλά από τα ριπλέι δεν είδα τίποτα τέτοιο. Δεν θέλω να αρχίσουν τσάμπα οι κατηγορίες. Εύκολη νίκη.
Η ομάδα θέλει δουλειά. Δεν θέλω να παίξουμε έτσι Ευρώπη, θα γελάνε. Κάτι πρέπει να γίνει και σύντομα. Ξεκινάμε ζεστά πάντως!!
Ωραία που τα λέμε για τον Ολυμπιακό και δεν μας βρίζουν. Είχα καιρό να το κάνω!
έπεσε γιούχα για μεταγραφή χθες?
Ναι!! τον είχα λατρέψει από το παιχνίδι με τον βάζελο. Ούτε πάσα στα 2 μέτρα, αλλά προσπαθούσε το παιδί
στην wiki λέει ότι είναι 25 http://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_Mendy
Για να δούμε τι φρούτο είναι τούτο…
εμένα πάντως αυτός ο Ζαρντιμ δεν μου εμπνέει σιγουριά. Δεν ξέρω τι έχει κάνει με τις παλιότερες ομάδες του (αυτά τα ξέρει καλά ο Νικολακό:p), αλλά θεωρώ δεδομένο πως κάνει αυτή τη στιγμή κακοδιαχείριση του ρόστερ κάνοντας με να νοσταλγώ τις εποχές που την 11αδα την έβγαζε ο Κόκαλης.
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά τα διαφενόμενα στραπάτσα στην ευρώπη υποδεικνύουν πως δύσκολα θα δει παρέλαση…καλά για μελομακάρονα ούτε συζήτηση.
Το κακό είναι πως δεν δίνει στίγμα για το πως θέλει να παίζει η ομάδα. Μόλις ακουστεί για πρώτη φορά από την κερκίδα το συνθημα “εεεεερνεεεεστο βαλβεεεερδε” θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες
6 November 2012 αγώνας με μονπελιε. έτοιμες θα τις έχει.
remember remember the sixth of november
Το κακο με τον Ζαρντιμ μεχρι στιγμης ειναι οτι το παιζει πολυ safe με αξονα Μοντεστο-Μανιατη-Ιμπαγασα αφου σου λεει οκ,αυτους εμπιστευονταν πριν,παλιοσειρες ειναι,ας βαλω αυτους μην γινει καμια γκελα και με κατηγορουν οτι παρεταξα νεα 11αδα κτλ… Αυτο ομως που δεν βλεπει ειναι οτι ο Μοντεστο ειναι 35 χρονων σεντερ μπακ που παιζει αμυντικο χαφ,ο Μανιατης κατα συνθηκη χαφ και ο Ιμπαγασα 37 χρονων πια:!:
Ανακατεψε βρε αγορι μου λιγο την τραπουλα,βαλε Φετφατζιδη και Γκρεκο μπας και τρεξει λιγο η ομαδα! Τελοσπαντων,δεν ειναι και πρωταρης ο ανθρωπος,ελπιζω σε βελτιωση…
Εντωμεταξυ σχετικα με τον Αντι-Μιραλλας :lol::lol::lol:
[B]Drissa Diakite[/B]
[B]Current club Piou UNITED[/B]
χαριτομενιες
Place of birth Bamako, Mali (Ποδοσφαιρομανα)
τωρα Current club Fanarbahce
March 2007 the Mali star was linked with [B]£300.5 Milion[/B] moves to Newcastle United, Everton and Real Zaragoza. He has been labelled as [B]a half and half[/B] of Patrick Vieira and Ze Roberto
Πολλά για Del Piero ακούω και διαβάζω…:-k