[-o< [-o< [-o<
Tι Ντελ Πιερο μωρε !?!
Παιχταρας ειναι ο ανθρωπος αλλα ειπαμε να γλυτωσουμε απο τον Κοκκαλη
και τις μεταγραφες αεροδρομιου και μας βγηκε και ο Βαγγελας ετσι…
Eγω και μονο που θα βλεπω τον Μεγαλεξανδρο με την ερυθρολευκη μου φτανει.Ασε που δεν πιστευω πως ειναι και ανουσια η αποκτηση του.
Σε μια ομαδα η οποια εχει ηδη 3 σεντερ φορ [B][U]ειναι[/U][/B].
[SPOILER][B][SIZE=“5”][FONT=“Century Gothic”]ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΛΠΙΕΡΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ![/FONT][/SIZE][/B][/SPOILER]
Ο μονος μαζι με Νταβιτς που πραγματικα συμπαθουσα απο οσους συνεδεσαν το ονομα τους με τη Μεγαλη Καριολα.Ξεχωριζει χαλαρα στο ελληνικο πρωταθλημα και θα τριβει τα χερια του το τμημα μαρκετινγκ οποτε δε το βλεπω απιθανο να σκαει μυτη,καλυπτει τις φιλοδοξιες του χοντρου.
Για αυτο σε αγαπαω

Δε νομιζω να τον πηραν για φορ,μαλλον πισω απο τον επιθετικο θα τον βαζει,καλως εχοντων των πραγματων.
Σωστός! 
[B][U]Eιπε το…si o [B]Ντελ Πιερο[/B][/U][/B]
Καλα εχουν περασει παιχταραδες απο την Γιουβε.Οχι μονο αυτοι οι δυο.
Νομιζω οτι η μεταγραφη ειναι αχρειαστη.Οχι οτι δεν θα ερθει και δεν θα πεταξει
γκολακια.Απλα ο Ζαρντιμ ψαχνεται ακομα,πως θα βαλει μεσα ολους αυτους τους
κεντρικους παιχτες και κατι σαν να βρηκε.Αν ερθει και ο Ντελ Πιερο θα πρεπει να
αρχισει τις αλχημειες παλι.
Δεν ειπα για αξια παικτων.Κι ο Νεντβεντ πχ στα καλα του ηταν παιχταρας αλλα καθε φορα που εκανε γκρο πλαν ο φακος ημουν αγκαλια με τη χαρτοσακουλα.
ΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ :’) Πραγματικά δεν ξέρω τι θα προσφέρει, αλλά και μόνο στην ιδέα να τον δω με την φανέλα της ομάδας μου ανατριχιάζω ολόκληρος.
Μαλλον δουλεμα επεσε…
Προτιμώ να πάρουμε τον Ντάβιντς πάντως.
ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος !!
τι ντελ πιερο μωρε, για να παιξει που? αντε να κανουμε μεταγραφη για να κανουμε πηγε να γινει
Εγω παντως που εχω απαγορευσει στον εαυτο μου να πατησει Καραισκακη φετος,θα την εκανα την κωλοτουμπα για τον Ντελ Πιερο .
[SPOILER]Οσο αχρειαστος και να ειναι ,[SIZE=“3”][B]ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΡΕ ![/B][/SIZE][/SPOILER]
Στα γραφεια για να κλεισει ο Ντιακιτε (κλασσικο γαλλικο σκυλοχαφ οσο τον ειχα δει στη Νις), για Μεγαλεξανδρο σιγη ιχθυος…
Πρόεδρε, φέρε μας και το σκήνωμα του Πούσκας τώρα για να τρελαθούμε!!! 
Πρώτη σύντομη άποψη για Ολυμπιακό φέτος:
Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία φέτος να δω ούτε ένα φιλικό του Ολυμπιακού και το μόνο που είδα ήταν το ματς με τον Λεβαδειακό. Δυστυχώς, μάλλον θα χάσω και τα 2 πρώτα ματς στο Ch.L. (το πρώτο σίγουρα - άρα πάμε για θριάμβους αν είμαι ακόμη γκαντέμης). ΑΛΛΑ:
Συμφωνώ με την τακτική του Ζαρντίμ και του Βαγγέλη να μην γίνει μεταγραφή στις θέσεις που φαίνεται να υπάρχει κενό (αριστερό μπακ, αμυντικός και αντι-Μιραλάς - θα έλεγα και αμυντικό χαφ αλλά από ότι φαίνεται με διαψεύδουν). Ναι, αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στο Ch.L. (και μάλλον θα μας γυρίσει) αλλά:
-
Ο Ζαρντίμ πήρε μια ομάδα Βαλβέρδε, που είχε δανεικούς και έπαψε να υφίσταται όταν έφυγαν οι δανεικοί και πρέπει να την κάνει ομάδα Ζαρντίμ. Αν του βάλεις περιορισμούς όπως “δώσαμε 2 εκ. για Del Piero, θα πρέπει να παίζει σε κάθε ματς”, τότε δεν κάνεις ομάδα Ζαρντίμ αλλά ομάδα Κόκκαλη. Οπότε και τότε θα την πλήρωνες στο Ch.L… Αναγκαστικά η μόνη λύση είναι να του προσφέρεις ένα αξιοπρεπές και εύπλαστο ρόστερ και να τον αφήσεις να δουλέψει για ένα χρόνο δίχως άγχος (π.χ. στόχος το νταμπλ και όμορφη μπάλα και αν κάτσει κάτι στην Ευρώπη, τότε καλώς), παρά να τον κάψεις και του χρόνου να ψάχνεις νέο Ζαρντίμ-αντιΒαλβέρδε.
-
Στα αμυντικά χαφ έχουμε τον Φέισα που πρέπει και αξίζει να στηριχθεί και από πίσω έχουμε τον Μοντεστό που είναι μια εγγύηση. 2 χρόνια πριν ο Μοντεστό τα καθάριζε όλα! Δεν έγινε τώρα παππούς. Στο Champions League, εφόσον είναι όλοι σωστά γυμνασμένοι, θα τρέχουν πάλι σαν μηχανάκια! Εδώ κάποτε έτρεχε ο Πατσατζόγλου…
(έντιτ: παίρνουμε αμυντικό χαφ από ότι βλέπω - οπότε μάλλον δεν πιστεύουν πως ο Φέισα μπορεί να ανταποκριθεί 100% - καλώς…) -
Αν πάρουμε αντι-Μιραλάς, τότε καλό θα είναι να πάρουμε και 2-3 φτηνούς παππούδες για αντι-Μήτρογλου, αντι-Τάτος, αντι-Φετφατζίδης, αντι-Βλαχοδήμος. Οι νέοι έλληνες παίκτες μας πρέπει να ξέρουν πως αν δουλέψουν θα παίξουν. Και αν δουλέψουν, τότε θα βελτιωθούν. Κι αν βελτιωθούν τότε αντι-Μιραλάδες μας είναι άχρηστοι και του χρόνου θα έχουμε πολύτιμους Έλληνες στο ρόστερ που δεν θα μπορεί να τους κουνήσει κανείς από την 18άδα/11άδα και ό,τι μεταγραφές θα γίνονται τότε δεν θα είναι για να κλείσουν τρυπες αλλά για να ανέβουμε επίπεδο. Μην ξεχνάτε πως από του χρόνου θέλουμε [U]πολλούς[/U] Έλληνες στην 18άδα.
-
Πίσω από τον Χολέμπας κρύβεται ο Ζαραδούκας. Μην τον ξεχνάμε, γιατί δεν ήταν (/είναι?) κακός παίκτης
-
Το πρόβλημα ήταν οι δανεικοί από Βαλβέρδε και το ότι ο Βαλβέρδε θα έφευγε στον χρόνο. Θέλω να ελπίζω πως ο Ολυμπιακός, αν δει πως ο Ζαρντίμ μας κάνει θα τον κρατήσει για παραπάνω από 2 χρόνια για να μην τραβάμε τα ίδια κάθε χρόνο.
-
Τελευταίο σημείο, αλλά όχι ασήμαντο. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται. Για μένα χίλιες φορές Φουστέρ, Μανιάτης, Χολέμπας, Αμπντούν που δούλεψαν και μας διάψευσαν, παρά Del Piero που θα έρθουν ως brand names