Ολυμπιακός

μακαρι να ερθει ο νερι !! απο την διοικηση ακουγεται τιποτα?

ο καστιγιο θα κανει παλι την ομαδα ανω κατω ειδικα αν δεν τον βαζει. εγω αυτο φοβαμαι, οχι τις δυνατοτητες του σαν παιχτη.

Έφαγε πολύ πάγκο και εξέδρα πέρσι και έχει στρώσει ο κολαρίνος του.:smiley:

ναι εκει που ηυταν. τωρα που γυρισε πισω θα θελει τα παλια του μεγαλεια. εγω το ξανατονιζω φοβαμαι θα φαει καλο παγκο στην αρχη και θα αρχισει τις γκρινιες.

τι κολοτουμπες ειστε ρε?:slight_smile:

Με 4 επιθετικούς και Μήτρογλου, τι πάγκο να φάει ρε ο Νέρι; :lol:
Εγώ τον θέλω! Από το να μην πάρουμε κανέναν, πολύ καλύτερα να έρθει αυτός, που δε χρειάζεται και προσαρμογές!

οταν εφυγε και με το ποσο που δωσανε εγω ανοιξα σαμπανιες. προσωπικα δεν θελω να γυρισει εκεινο το κακομαθημενο κωλοπαιδακι που θυμαμαι. αν ειναι αποφασισμενος να παιξει σωστα μπαλα και να κανει οτι του λενε χωρις να αντιδρα οπως εκανε καλως.

Aν επιστρέψει ο Καστίγιο τον πάγκο θα τον φάει αυτό το ατάλαντο, το Μήτρογλου…

Σε μια φάση του B’ ημιχρόνου, βγάζει ο Ντιόγο τετ-α-τετ τον Μήτρογλου κι εκείνος ενώ μπορεί να πλασάρει ανετά με το καλό του (αριστερό) πόδι την φέρνει στο δεξί για να κάνει ένα αναιμικό σουτάκι.

Εκεί κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση.

me too

Οταν λεγαμε περισυ οτι ειναι για τα μπαζα…πηγατε να μας τον βγαλετε διαδοχο του Ροναλντο. :stuck_out_tongue:

Ρε κατι χαμενα διαμαντια που ανακαλυπτεις στον σωληνα!

Δεν ειναι αυτος:)

Που το ξερεις ρε??? :-s

Βασικά για διαμάντια,δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=U0jyTmdgqaM

(Απ’ το 1:03 και μετά) ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΟ ΝΑ ΠΕΘΑΑΑΑΝΩ

Ο Μήτρογλου είναι καλός παίκτης αυτό για μένα είναι δεδομένο. Απλά η χρονιά ξεκίνησε για αυτόν σκατά λόγω του χαμένου πέναλντι στην Κύπρο. Εάν ηρεμήσει θα προσφέρει. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις και όποτε παίζει ζητάει μπάλα, είναι κινητικός , το παλεύει γενικώς. Είναι και πιτσιρικάς μην το ξεχνάμε. Ας μην τον κάψουμε τον παίκτη, κρίμα είναι

Τωρα μεταξυ μας μονο σε μενα φαινεται λιγο κριαρακι ο Αβρααμ?Δεν εννοω τωρα απο θεμα παθους,θελησης και τετοια,μιλαω καθαρα απο θεμα αμυντικων ικανοτητων…Και ενταξει οσο νωρις και να ναι καποια πραγματα τα βλεπεις.Μακαρι να ναι το αγχος του καινουριου…

ΔΕ νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι χαρη σε εκεινο το γκολ του στο 90+ περσι οηραμε το πρωταθλημα χεχεχε.
Μεγαλη ανοησια παντως το πεναλτυ. αν δεν το βαραγε αυτος ισως ειχαμε περασει…

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεχνιέται ούτε ο περσινός αγώνας με τη Λάρισα , ούτε το πέναλντι με την Ανόρθωση. Το ζήτημα είναι αν ο Μήτρογλου θα ξεπεράσει τα προβλήματα που συναντά και θα καταξιωθεί ή αν θα καταγραφεί ως ένας ακόμα ελπιδοφόρος νέος που δεν τα κατάφερε. Ο χρόνος θα δείξει.
Τώρα για τον Αβραάμ τα ξέρουμε. Ο νέος βελτιωμένος Ανατολάκης είναι :stuck_out_tongue:

Ελα ντε!Οταν η Puma εβγαζε τις ωραιες φανελες εμεις ημασταν στην Umbro :?
Πωπω ετσι και ειχαμε αυτες που ειχε και η Μονακο του Ζηκου με στραβο γιακα και περιεργα μανικια…
Πολυ ασπρο φετος η φανελα.

Συμφωνω.Ειδικα στο β’ ημιχρονο υπηρξαν αρκετες επιθεσεις χαρμα οφθαλμων.
Επιτελους λιγη ωραια μπαλα.Αυτο τον Ολυμπιακο θελω να βλεπω.Να τρωει 1 και μετα να βαζει 3 και
να χανει ευκαιριες μεχρι και στις καθυστερησεις.

Εμενα σαν τον Τσουκαλα μου μοιαζει παντως.

Οσον αφορα τον Μητρογλου τωρα.Σιγουρα η ψυχολογια του ειναι στο ναδιρ.Αλλα πιστευω οτι αν
ανεβει μπορει να βοηθησει.Το Σαββατο ηταν τραγικος και απ’οτι δειχνει θελει “ντοπες” για να
παρει τα πανω του.