Ρε συ γαμώτο, ξέρω πως με κάτι τέτοια έκανε καριέρα στην Προο, αλλά εδώ είναι λιμάνι. Ας του πει κάποιος να μη τα κάνει, γιατί δε θα είναι πάντα τόσο φιλόγαυροι οι διαιτητές και θα τρέχουμε. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιες βουτιές…
Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός μπακ είναι σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου του και εφόσον εξασφαλίσει μια αποζημίωση που τον ικανοποιεί, τότε θα υπογράψει στην ομάδα της Γαλικίας, με χρήματα όμως που απέχουν πολύ από αυτά που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπολογιζόταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του ήταν και η Σαραγόσα.
Ναι θεϊκη η βουτια.Οπως και οσα ελεγε ο (δεν ξερω ποιος ηταν)σχολιαστης,που τον ειχε αποθεωσει και στη συγκεκριμενη φαση στο ρηπλεη που φανηκε οτι βουτηξε στα ψαρια ξερω γω,ηταν σιωπηλος. :roll:
Για τους δύο Παπαδόπουλους ( Γιάννη και Κυριάκο) που προβλέπεται να τους φάει η μαρμάγκα τι γνώμη έχετε? Κρίμα γιατί εγώ περίμενα να τους δω φέτος. Καλύτερα π.χ. να δοκιμάζουμε τον Κυριάκο παρά τον Ραούλ “παλτάρα” μπράβο. Επίσης ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσε να δοκιμάζεται στην θέση του Στολτίδη σιγά σιγά??
ο Βαλβέρδε μου έχει δώσει την εντύπωση πως θα κάνει αυτό που έκανε και ο Φερέρ και ο Μουνιόθ. Εκτεταμένο rotation. Κάποια στιγμή θα πάρουν ματς στα πόδια τους και θα τους δούμε πιστεύω (/ελπίζω:p)
η αλήθεια είναι πως τον Σόουζα ως τώρα, στα 2 ματς που τον είδα, γέλαγα με το πόσο αργός είναι στις κινήσεις του. Μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι, έχει βρωμίσει το άλλο, αλλά του δίνουμε το credit πως τώρα ήρθε από την άλλη άκρη της γης και παίζει στον ΠΑΟ. Τη μόνη ομάδα που μπορεί να καταστρέψει παικτικά μέχρι και τον Πελέ!!! :lol:
Μήτρογλου θα πάρει πολλές ευκαιρίες ακόμα, ειδικά αφού δεν πήραμε άλλον επιθετικό, αλλά καλό θα του κάνει να ξε-αγχωθεί και να πάψει να προσπαθεί να αποδείξει πως αξίζει. Απλά να μπει μέσα και να παίξει ό,τι ξέρει από μπάλα… Αυτά που διαβάζω σήμερα στις εφημερίδες, περί του να υπογράψει ο Ολυμπιακός τον Καστίγιο ελεύθερο, μόνο αστειότητες τα θεωρώ. Σιγά μην μπλέξει ο Ολυμπιακός σε τέτοιες ιστορίες με τη Σαχτάρ. Τους τα φάγαμε που τους τα φάγαμε τα λεφτά, ας μη τους πάμε και κόντρα μαζί!
Αυτό που με προβληματίζει με τον Μήτρογλου είναι ο τρόπος που κινείται.
Δείχνει να μην έχει έλεγχο του κορμιού του.
Αυτό θέλει πολλή δουλεία και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί πλέον στην ηλικία του.
Για το ματς με τη Λάρισα που λέτε ναι μεν έβαλε το γκολ, αλλά το 90% από αυτό ανήκει στον Λεονάρντο.
Θυμηθείτε απλά το παροιμιώδες τετ-α-τετ που έχασε στον τελικό του κυπέλλου πέρυσι, με σκορ 2-0 και κανένα άγχος να υπάρχει.
Εδώ λες ότι έχει άγχος ο Μήτρογλου, σκέψου ο Κυριάκος.
Ο Γιάννης είναι για αλλαγή του Ντουντού περισσότερο.
Θα μπορούσε πάντως να παίζει και δίδυμο με αυτόν.
Τέλος στο ματς με Αστέρα αποδείτηκε ότι τα ματς στην έδρα σου με μικρομεσαίες ομάδες, τα κερδίζεις και με έναν αμυντικό χαφ μόνο.
ο ντιογκο ειναι μεσα στις φασεις και αυτο ειναι καλο.
βασικα δεν την φοβηθηκε και φαινεται απο την 11αδα που ξεκινησε, την οποια νομιζω θα επρεπε να εχει στο 2ο παρα στο 1ο ημιχρονο. τεσπα πηραμε τους βαθμους και περιμενουμε να ρολαρουμε. ελπιζουμε οχι για πολυ ομως…
Θα σου απαντούσα, αλλά και μόνο που λες ΠΑΛΙ για το Βάλνερ βαριέμαι.
Βασικά, η μεγαλύτερη περιέργειά μου για φέτος είναι να δω ποιος θα φταίει αυτή τη φορά για τους ΑΕΚτζήδες που η υπερομάδα τους θα χάσει για 16η συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα.
Το πιο σιχαμένο με αυτά τα ματς είναι ότι ξέρεις ότι θα κερδίσει ο ΟΣΦΠ.
Η Ξάνθη είναι πελάτισσα μια ζωή , όσο καλύτερα και να παίζει δεν θα νικήσει ποτέ.
Και το κορυφαίο είναι ότι το γκολ έρχεται κάπου στο εβδομηντατόσο ΠΑΝΤΟΤΕ.
που το είδες ρε άνθρωπε το ταμπούρι και δε το είδα εγώ?
Ο Λεονάρντο ήταν συνεχώς στην επίθεση, μπήκαμε με μόνο αμυντικό χαφ τον Ντουντού και είχαμε την άμυνα μας συνεχώς ψηλά για να δοκιμάζουμε αποτυχημένα τεχνικά οφσάιντ! Το είδες ρε άνθρωπε το ματς?:lol::lol: Το πως δε σου αρέσουν παίκτες όπως ο Γκαλέτι, Νικοπολίδης, Μπελούτσι δε το σχολιάζω. ΑΕΚτζής είσαι και σου αρέσει ο Σκόκο!
Στα του ματς:
Κακός ο Ολυμπιακός, αλλά όχι δίχως αρχή και τέλος. Η ομάδα παλεύει να παίξει αυτό που θέλει ο προπονητής της να παίζουμε και προσπαθεί να το μάθει. Όταν το καταφέρει (που θα το καταφέρει) θα βλέπουμε παπάδες. Κάποια στιγμή θα ρίξει και ο Βαλβέρδε νερό στο κρασί του και θα βάζει τον ’ντζα μέσα, ακόμα και αν περπατάει στις προπονήσεις, όπως κάνει τώρα και τον εκνευρίζει.
Η ομάδα βελτιώθηκε όταν μπήκε ο Ιέρο και απελευθερώθηκε ο Μπελούτσι. Είμαι της άποψης πως ο Ντάρκο ή θα πρέπει να μπαίνει αλλαγή στο 60 ή καθόλου. Δεν αντέχει για βασικός με τους πάντες ξεκούραστους. Τη σημερινή εμφάνιση την κρίνω ελπιδοφόρα για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά μόλις η ομάδα ρολάρει και βρουν όλοι τους ρόλους τους, ο Ολυμπιακός θα γίνει ασταμάτητος.
Ε βέβαια, εδώ όταν τρώγατε εξάρες και έφταιγε ο Θείος, τι θα έλεγες;
Και από την άλλη, ποια είναι η τωρινή κατάσταση; Και σήμερα και κυρίως με τον Αστέρα πολύ καλύτερα από ό,τι θα παίζει όλη τη χρονιά η ΑΕΚ παίξαμε.
Και ναι, τώρα έγινε “θηρίο” ειρωνικά η Ξάνθη, όταν θα ανέβει όμως η “αρμάδα” και θα φάει καμιά 3άρα όπως ο βάζελος πέρυσι, θα θυμηθούμε πόσο δύσκολη έδρα έχει…
Αχ, αχ, αχ… τα χρόνια περνάνε (16 είπαμε;) και ακόμα να βάλετε μυαλό. [-X