Ολυμπιακός

Kαλά μην τρελαθούμε τώρα ότι έπαιξε και μπάλα σήμερα ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά ήταν να απορούσες ποιά ήταν η θεωρητικά ανώτερη ομάδα. Με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Ντούντου η Ξάνθη είχε πάρει πανεύκολα το κέντρο και έκανε ότι ήθελε. Αν είχε και κανέναν σοβαρό επιθετικό αντί αυτού του ανεκδιήγητου Αγκάλι τουλάχιστον ένα γκολ θα το είχε βάλει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Στολτίδης και μάζεψε τα πράγματα. Πάντως και Μπελούτσι και δύο επιθετικοί δεν χωράνε στην 11αδα. Ο Ντιόγκο με εξαίρεση το γκολ που έβαλε με τον ώμο δεν με έχει εντυπωσιάσει καθόλου. Κάταρχην χάνει πολύ εύκολα την μπάλα και το τραγικό είναι πως όταν αυτό γίνεται πέφτει κάνοντας θέατρο, ο Λέτο είναι πολύ φρου φρου και αρώματα αλλά από ουσία τίποτα και ο Μπελούτσι ακόμα απορώ γιατί θεωρείται μεγάλος παίκτης. Γενικά δεν βλέπω καμιά τρελή μονάδα στον Ολυμπιακό. Χωρίς υπερβολή δεν βλέπω κανένα παίκτη που θα τον ήθελα στην 11αδα της ΑΕΚ. Με εξαίρεση βέβαια τον Γκαλέτι που είναι παικταράς και δυο-τρεις κλάσεις ανώτερος από τον κάθε παίκτη του Ολυμπιακού.

Καλά, ο Γκαλέτι είναι μια κλάση ανώτερος από κάθε παίκτη που παίζει στην Ελλάδα. 8)

Εντάξει από τον Ρεκόμπα δεν είναι αλλά είναι όντως πολύ μεγάλος παίκτης.

Παικτούρα ο Ρεκόμπα, αλλά νομίζω υπάρχει λόγος που πήγε ελεύθερος στον Πανιώνιο. Ας παίξει πρώτα μπάλα το παλληκάρι να το χαρούμε και μετά βλέπουμε ποιος είναι καλύτερος…

ΥΓ. Δεν είδα κάποιον εδώ μέσα ρε συ, να λέει πως ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Δε νομίζω πως κανένας πιστεύει κάτι διαφορετικό. Εγώ μόνο είπα πως ήταν κακός αλλά όχι απελπιστικά κακός. Εγώ έχω ελπίδες για αυτή την ομάδα, πιστεύω πως σύντομα θα παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα ασυζητητί…

Παντως, εκτος απο το Β ημιχρονο με την Ανορθωση, δεν θυμαμαι κανενα αλλο ματς που να πρωταγωνιστει ο Μπελουτσι. Αντε και 30 λεπτα στο εκτος με την Τσελσι:p Ειπαμε περιοδο προσαρμογης, αλλα ποσο καιρο τον εχετε τωρα? 7-8 μηνες?8O

ε? Πόσες φορές τον έχεις δει φέτος?

Ειδικά σήμερα, αν δεν πήγαινε στην επίθεση, ο Λέτο ακόμα θα περίμενε πότε θα του έρθει μια σωστή μπαλιά…

εχει πολλες δυνατοτητες για να παιξει ομορφη μπαλα ο ολυμπιακος φετος (ζογκο μπονιτο που λεει και ο μπαμπης :lol: :lol: ) Μη μασατε ρε εχουμε τους καλυτερους στην ελλαδα 8)

Ειδα το α ημιχρονο με τον Αστερα, το δευτερο ματς με την Ανορθωση και τον αγωνα με την Ξανθη.
Σημερα αργησε πολυ να μπει στο παιχνιδι, οπως ολη η ομαδα. Στο δευτερο ημιχρονο ανεβηκε, αλλα και παλι… για να δημιουργει και να οργανωνει επιθεσεις δεν τον ειχατε παρει? Ε εγω μονο τον Γκαλετι εβλεπα να το κανει αυτο…
Αλλα και παλι Παναθηναικος ειμαι οποτε με συμφερει:p

O Aνατολ νουμερο 2 δν εκανε πεναλτι;
Ωπ σορρυ…ξεχασα οτι πηγε στον ΟΣΦΠ.#-o

Ντιογο,Λετο εχουν μαθει να πεφτουν απο τον Στελιο η απο κπ αλλον καλυτερο;

Mε την Ανόρθωση δε το είδα το ματς, αλλά από ότι έμαθα όλα άλλαξαν όταν μπήκε ο Μπελούτσι στη θέση του Πατσατζόγλου και το γυρίσαμε το ματς. Σήμερα, στο 1ο ημίχρονο έπαιζε μόνο ο Γκαλέτι, γιατί ο Μπελούτσι έπαιζε δεξί αμυντικό χαφ και έτσι μόνο η δεξιά πλευρά τροφοδοτούταν σωστά. Αλλά και πάλι δε μπορούσαν να γίνουν και πολλά, αφού ο Μπελούτσι πάλευε να μαρκάρει κι όλας, κάτι που προφανώς δεν ξέρει (αλλά από ότι είδα σήμερα ξέρει ο Όσκαρ :|).

Στο β’ ημίχρονο, ο Μπελούτσι πήγε σε ελεύθερο ρόλο και ξαφνικά άρχισε επιτέλους η μπάλα να φτάνει στην περιοχή της Ξάνθης από όλες τις μπάντες. Έφτανε υπερβολικά εύκολα για την ακρίβεια στην περιοχή της Ξάνθης. Άλλο που ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι παίκτες τι ζητάει ο προπονητής, δε γινόταν το τελικό σουτ και έβλεπες να κλείνονται οι παίκτες μας με τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και να μην ξέρουν τι να την κάνουν…

Δεν ξέρω αν ο Μπελούτσι αξίζει όσα δώσαμε, αλλά σίγουρα είναι ένας νέος Ζέτεμπεργκ για τον Ολυμπιακό και σύντομα θα είναι ο μισός Ολυμπιακός…

Toυς δείξαμε σε DVD τον Σαραβάκο! 8)

Και ο Στέλιος από εκεί είχε μάθει, τον είχε αφίσσα στο δωμάτιο μικρός, το έχει πεί σε συνέντευξη :wink:

Και εγώ κάπως έτσι τον βλέπω. :wink:
Το κακό είναι πως πολλοί περίμεναν στη θέση του έναν πιό φαντεζί πάιχτη που θα κάνει “τσαλίμια” σαν του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο κλπ. [-X

Όπως και νά’χει την Τρίτη προσοχή γιατί οι Δανοί θα μας τρέξουν όσο δεν παίρνει:!:

Για όσους γαύρους ενδιαφέρονται πάντως ένα καινούριο ειδησεογραφικό site σχετικά με τον Ολυμπιακό έχει ανέβει. www.gavros.gr Γράφουν αξιόλογα άτομα μέσα (αν και γαύροι αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι τέλειοι) και θεωρώ πως αξίζει να ενημερώνεστε και από εκεί…

καλο σαιτ. αλλα πολυ ‘‘κοκκινο’’.σαν παραρτημα του πρωταθλητη στο ιντερνετ

Βιντεο δοκουμεντο απτις προπονησεις του ολυμπιακου:lol:

αυτη ειναι η προπονηση του καραγκουνη φιλε μου.

Xαχ! Καλο.

Kαλο Παοκτση μονο που οι παικτες φορανε ασπρομαυρα:lol::stuck_out_tongue:

Καλυτερος κολυμβητης χαλαρα ο Καραγκουνης

giati ayto?