Ολυμπιακός

Ναι… Έχεις δικιο, έπρεπε να μετρήσει το γκολ, για να το πανηγυρίσει εξαλα, να κάνει σσσσσ στην εξέδρα και κάνα κωλοδαχτυλο άμα λάχει, γιατί είναι νέος και βράζει το αίμα του!!!

τότε θα με έκανε κ μένα να γελάσω!!!

^ πιο γαυρος πεθαινεις

^δε μπορείς να φανταστείς, πόσο έξω πέφτεις!! Απλώς γνωρίζω τη λέξη σεβασμός!!!
δεν είπα να μην αντιδράει καθόλου ξέρω γω, αλλά οι αντιδράσεις του ήταν λες και ο ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος εχθρος του!!!

δεν το είδα αλλά δεν νομίζω ο αθλητής εκει την ώρα να κάθεται να σκέφτεται αν έπαιζε στον ολυμπιακό και ολα αυτά. τον έκλεψαν και τα πήρε

Δεν εννοώ μόνο στη φάση που του ακύρωσαν το γκολ, εκεί είναι λογικό να αντιδράσεις!

να πω οτι σου’φυγε τζαμπα η επαιζε χρονια στην ομαδα να το καταλαβω… ο ολυμπιακος δεν τον πιστεψε και τον εδωσε για ψιχουλα οπως φαινεται τωρα, και περσι να τον ειχατε θα ηταν αλλαγη του αβρααμη… το παιδι μπορει και εχει και τη θεληση να κανει καριερα,στα παπαρια του ο ολυμπιακος…

α, οκ. άλλο αυτό. αλλά και σε 2-3 ματς που τον εχω δει, έτσι κάνει

ετσι ακριβως ειναι. το να τσαντιζονται ορισμενοι επειδη το παιδι εχει θρασος να θελει αν φυγει γιατι θελει αν παιζει παρα να ειναι αλλαγη ειναι καθαρα δικαιωμα του.

Ενώ πριν μερικές μέρες όταν σας κάρφωνε ο Παπ , τα βαζέλικα μέσα ήτανε πολύ υπεράνω… Αλλά ναι, τότε σεβασμός , Θύρα13 , τον κάνατε άνθρωπο , Τζίγκερ κλπ κλπ … :lol:

Για τον Κυριάκο Π. εννοείται πως όταν έφυγε δεν έκανε ούτε για πλάκα, να παίξει βασικός , ούτε καν πρώτη αλλαγή αμυντικού… Όσο για το στυλ του , γενικά πάντα έτσι παθιάζεται … Προσωπικά μ’εκνευρίζει , αλλά δεν έχει να κάνει…

Ποιος τσαντιζεται μωρέ… Μια παρατήρηση έκανα!!!
ας κάνει ότι γουστάρει το παλικάρι!

^ το βρηκες!!! η μονη ομοιοτητα ειναι το ονομα…@ darksoul

συμφωνω μαζι σου
Πιστευω οτι ειναι μια χαρα το αποτελεσμα που ηρθε γιατι θα μπορουσε να ηταν πιο μεγαλο το σκορ

[U]Κούλα μ΄ ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος![/U]

δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να γραφει:

Είχε συγκεκριμένες βλέψεις το παιδί και καλά έκανε .Ο Ολυμπιακός φυσικά και τον πίστευε.Ο μπαμπάς όμως ήθελε και θέση στην ενδεκάδα και λεφτά κυρίως άμεσα.Αν του δίνανε τα λεφτά που ζητούσε θα καθόταν και αλλαγή του Κωστάκη του Μανωλά .

Εγώ είδα πως ο Ολυμπιακός του την κότσαρε την πλακετούλα.No hard feelings δλδ.Όσον αφορά τον κόσμο λογικό είναι να κράζει, όταν ξεκινάει το παιχνίδι και ο Παπ βρίζεται με τον Μοντεστό κανα δεκάλεπτο .Επίσης καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε,αλλά και στην απονομή.Άλλωστε το ότι έχει κόκκινα μαγουλάκια ,δεν σημαίνει πως είναι και ο Πλούταρχος του ποδοσφαίρου…

Μακάρι το παιδί να κάνει την καριέρα που του αξίζει,τα υπόλοιπα μου θυμίζουν το ρητό “της κοντής ψ@@@λής της φταίνε οι τρίχες” …

[B]Tέσσερις μήνες και κάτι μέρες μετά το… θαύμα της Κωνσταντινούπολης το gazzetta.gr ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να περιγράψουν πως έζησαν την τελευταία φάση του τελικού του Final Four με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.[/B]

[B] ΠΕΡΟ ΑΝΤΙΤΣ[/B]

«Ήμουν στον πάγκο τη στιγμή των βολών. Ήρθε ένας από τους τρεις διαιτητές και μας ζήτησε να καθίσουμε και μόλις γύρισε την πλάτη του ξανασηκωθήκαμε.

:lol:

Φακ δε πολις

Πςςςςςς!Αλητεια,Αναρχια!

επίσης όταν ήταν μικρός ειχε κλέψει μια τσίχλα απο περίπτερο :stuck_out_tongue: