Σωστός παρόλα αυτά! :lol:
προσύμφωνο με ρεαλ ο κυριακος λεει η ερα
τον μητσοτακη? τι να το κανει? δεν θα ξαναγυρισει ματς…:lol:
η διοικηση στηριζει τον Ζαρντιμ… οπου να’ναι θα βγει ανακοινωση.
Που παμε ρε!!!Αμυνα για κλαματα,κεντρο για κλαματα.Ο Τζιμπουρ κλασικος μαλακας ατομιστης,ο Μασαδο την ειδε Μεσι…Αν περιμενεις απο το Ιμπαγασα να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια στα 35 του με τα 20-25 λεπτα που παιζει δεν πας πουθενα!Ο Τοροσιδης τραγικος επισης…Το 1-2 αδικει τη Σαλκε,πλακα μας εκαναν.
Να ρωτήσω κάτι εγώ? Ο Παπαδόπουλος γιατί είχε τοοοσο πολύ πάθος? Ήταν άσχημο το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό ή απλά είναι μαλακιστηρι??
ΈΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
ΖΑΡΝΤΙΜ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ!!!
Παιδάκι του δημοτικού να ρωτούσες πριν το ματς, θα σου έλεγε με πάσα ακρίβεια τα κενά της ομάδας.
Καμία έκπληξη.
Κάντε συμβόλαιο ζωής στον Μανωλά, δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο παίκτης.
Με εκανε να πάθω καρδιακό με συγχυσέ ο Μανωλάς χειρότερα και απο τον Nightsky…έλεος ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ εδώ και τώρα!!!
[-X[-X[-X
Τα δωσαμε ολα,προσπαθησαμε πολυ αλλα τιποτα!Ολα αυτα για οσους ειμασταν στο γηπεδο.
Στα του αγωνα,απογοητευση.Ακομα ψαχνω να βρω το κεντρο και ακομα αναρωτιεμαι για την κινηση του Τζεμπουρ στο τελος.Μετα απο ενα μιση μηνα παιζει βασικος στο τσ.λ. ο μεγιερι,λολ.τι αλλα;Ας ελπισουμε να κοιμηθει λιγο ο θεος στο εμιρειτζ για να μη φαμε κανα ταλιρο και βαλε!
Αρκετα προκλητικος ο Παπαδοπουλος αλλα οκ,εγω τον αγαπαω ακομα!
…no surprises … που λέει καi Yorke .
p.s. Όποιος ρίχνει τη ευθύνη στον Ζαρντίμ και ζητάει να πάρει πόδι,είναι απλά άμπαλος .
Απορω με τη παρτη σας,μαλλον εχετε συνηθισει στην Ολυμπιακοφροσυνη.Τις τυπικοτητες που επρεπε τις εκανε(’‘να περασει η Σαλκε και Ολυμπιακος’’),απο κει και περα παιζει Τσαμπιονς Λιγκ και ειναι νεος,αν δεν εχει αυτος παθος και τσατιλα καποιες φορες ποιος θα χει.Δε λετε καλα που ακυρωσαν το γκολ του(γελασαν και τα τσιμεντα)και δεν ηταν το τσουξιμο μεγαλυτερο.
Παμε παρακατω,ο μοναδικος παικτης μας που να παιζει μεσαια γραμμη και να τη μυριζει(μερα απ’τον παωδεπαω πληντ ιμιο Ιμπαγασα πλεον)ηταν εκτος αποστολης.Εκτος αποστολης ηταν και ο Παντελιτς,ενω εντος αποστολης ηταν ο Διογο!Ολυμπιακη λογικη.Εχουμε και λεμε: τερματοφυλακες αστο,αμυνα χειροτερη που θυμαμαι στον Ολυμπιακο(αναπολω Ανατολ-Σουρερ που μπροστα σ’αυτο το χαλι ειναι Αγιαλα-Νεστα),μεσαια γραμμη που απλα δε τη μυριζουν.Κοβουν,πιεζουν|(…),πασαρουν στα πλαγια αλλα δε τη μυριζουν πως να το κανουμε,δε τη ξερουν τη μπαλα.Τοροσιδης μια στο τοσο αναλαμπη κι αν εχεις και τον Τζιμπουρ σε τετοια μερα(ρε δε σταυρωνε κοντρολ,περα απο τη τελευταια φαση που μεχρι και ο Stelios86 θα εκανε πασα στον Μητρογλου)γαματα.
Ο κοουτς προφανως και δε βλεπει παρελαση(παραμονες επομενου αγωνα πρωταθληματος σκαει 3η στηριξη ανακοινωσης-φερνουμε Χ και καπακια τον σουταρουμε και ολα καλα,σεναριο που δινει 1.01)
Το πλασεδακι του ‘‘νεου Βιερινια’’ ελπιζω να δαμε ολοι οτι δεν εμπαινε ετσι κι αλλιως.
(Για Μανωλα δε μιλαω καν,μικραινουμε τη φανελα μας δινοντας της σε ρεταλια σαν κι αυτον.)
Χοντρε αμα συνεχισεις το ‘‘οραμα’’ σου στα ιδια μοτιβα τα πουλα και πουλο δε θ’αργησουν και για σενα.Θυμιζεις Κοκκαλη στα τελευταια του χωρις να σαι Κοκκαλης.
Ναι ρε παιδι μου μαζι σου.Απλα πολλες κινησεις του ηταν τραβηγμενες.Ακομα και ο πανηγυρισμος του στο πρωτο γκολ ηταν πιο εντονος απο του σκορερ.Στο γηπεδο φανηκαν καλυτερα αυτα τα σκηνικα.Εννοειται οτι δεν ειναι απαραιτητο να προσκυνας τον καθε ολυμπιακο επειδη ησουν καποτε παικτης του αλλα ας κρατας και καποια προσχηματα που λεμε.
Και μην βαρας ε.
Αλλαξε ομαδα και γινε Ηρακλης… 8)
Δε βαραω αλλα μετα απο νυχτες σα κι αυτη κατι τετοια δε πρεπει ουτε καν να τα σκεφτομαστε,οχι να τα αναφερουμε.Τι διαφορα εχει η μπαλα που παιζουμε με του Πανιωνιου και του Ατρομητου;Θρυλος εισαι ρε πουστη μου.Θα πω τη ρομαντικη μαλακια μου αλλα δεν υπηρξε χρονια που να μην ειχαμε καποιους παικτες που τους νιωθαμε δικους μας και τους συνδεαμε με το Θρυλο…περσι Μελμπεργκ ξερω γω.Φετος κοιτας απο δω κοιτας απο κει κι απογοητευεσαι.Μπηκε ο παππους ο Αριελ και ειχε περισσοτερο νευρο απο ολους ρε φιλε.Και ειλικρινα σου μιλαω,ισα ισα,μεσα σε ολο αυτο το απαραδεκτο πραγμα που παρουσιασαμε σημερα,το μονο που με κανε να χαμογελασω ηταν ο Κυριακος.
Μπασκετακι και παλι μπασκετακι πλεον
edit: Ο Τοροσιδης την επαιζε ολο το καλοκαιρι και μονο στη σκεψη οτι θα παρει μεταγραφη στο εξωτερικο,τι νευρο να χει.Και στη τελικη,κανεις σοβαρος γαυρος δε δεθηκε ποτε με τον Τοροσιδη ουτε τον θεωρησε σημαια η κατι.Tι ειμαστε Παοκια,να κανουμε ηγετη τον καθε βλαχο;Τον εβαλα κι αυτον μεσα οταν ειπα οτι δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη βασικος παιχτης στον Θρυλο με τον οποιο ο κοσμος μπορει να ταυτιστει.
Δεν εχεις και αδικο για το τελευταιο.Απλα οπως ειδες εγω το ανεφερα στο τελος ως παρατηρηση.Και εξου το ‘‘τον αγαπαω ακομα’’.
Γενικα η ομαδα οντως ειναι μια απογοητευση.Ακομα και ο τοροσιδης που ειναι τοσα χρονια στην ομαδα και ειναι ο αρχηγος δεν εχει το παθος που ειχε ουτε δειχνει να παλευει τοσο.
Μου φαινεται θελουμε τα ιδια και τα ιδια.Πρωταθλημα και κυπελλο ξανα στον Πειραια.Βαρεθηκαμε ρε χοντρε!
Ηταν ενα φεγγαρι …και εξαιτιας σου παρατησε την ομαδα. [-X
διακοπή συμβολαίου επειδή παίζει οσο μπορεί? αντί να γινει διακοπή σε αυτόν που τον έφερε
λιγα για το μεγαλο ΒΑΓΓΕΛΑ…
αντικειμενικα παντως δεν θεωρω κακη τη μεταγραφη του ΑΛΛΑ οχι για βασικος, για 3ος-4ος μιας και ειναι ενας νεος παιχτης που επαιζε βασικος κοντα 3 χρονια… αλλο που δεν εχει καθολου μυαλο και σε καποιες φασεις νομιζει οτι ειναι ο μαλντινι, γι’αυτο δεν φταιει μονο αυτος… αλλοι του φουσκωσαν τα μυαλα
έφταιγε που ηταν σε αυτή την αεκ. όταν εκει νιώθεις βασιλιάς γιατί δίπλα οι περισσότεροι είναι τυφλοί(+τον θείο) άντε να συμμαζευτείς μετά
πολύ τραγικός ο γαύρος χθες, πιο άμπαλος πεθαίνεις. και οι καρπετοσωτηρακόπουλοι λέγαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέροιες :lol::lol: