Αντιπροεδρος της ενωσης παικτων (Προεδρος ο Fisher). Συνδικαλισταρας δλδ
Το χει ο Θρυλος να βγαζει κινηματικά στοιχεία.
Και ο Λαζος ηταν πορεια πρωτη γραμμη με Συριζα
O Έβανς σηκώθηκε κι έφυγε γιατί ήταν απλήρωτος για μήνες, νομίζω.
Η εποχή που ο Κόκκαλης άρχισε να παρατάει εντελώς το μπασκετάκι.
Εφυγε στους ημιτελικους Α1 του 2003, με ΑΕΚ. Εκεινη η χρονια φανταζει τραγικη αλλα οποιος θυμαται καλα ειχαμε κοντεψει να παμε στο Final 4 αντι της μετεπειτα πρωταθλητριας (για πρωτη φορα στην ιστορια της) Μπαρτσελονα. Ενω 39’ ειμασταν μπροστα στη Βαρκελωνη (Top-16, περνουσε [B]μονο[/B] ο πρωτος στο Final 4) χασαμε το παιχνιδι στο τελευταιο λεπτο και με ενα καλαθι στον Κορυδαλλο. Ενα απο τα δυο να ειχαμε παρει θα ειχαμε παει εμεις στο Final 4 της Βαρκελωνης
Ηρωικη 5αδα: Ντε Μιγκελ, Ντε Μαρκο Τζονσον, Μαρκοβιτς, Εβανς, Χαρισης
Νομίζω ότι εκείνα τα ματς με Μπαρτσελόνα ήταν τα κύκνεια άσματα του μπασκετικού Ολυμπιακού των 90ς.
…επίσης όποιος θυμάται καλά, εκείνη την ημέρα που ο Ολυμπιακός έχασε στον Κορυδαλλό από την Μπαρτσελόνα των Μποντιρόγκα, Γιασικεβίτσιους, Φούτσκα και και, για ένα καλάθι στην παράταση, έπαιζε εντός και ο τριφυλλιακός τη ρεβάνς του 0-1 στο Οπόρτο. Μαζί με το ταράκουλο που έπαθε στη Λεωφόρο παραλίγο να έρθει και η απίθανη πρόκριση του Ολυμπιακού, κηδεία κατά το ήμισι…
Μπα όχι, ο Ολυμπιακός των 90s μας είχε αποχαιρετήσει από τον Ιούνιο του '99. Το πτώμα είχε βρωμίσει και είχε αποσυντεθεί ήδη από τη σεζόν 1999-2000, του ρίξανε μερικά ληγμένα κατά τα άλλα αρωματικά το 2001 με Ράτζα/Ρίβερς και μετά το πετάξανε στα σκουπίδια να αποσυντεθεί. Από το 2002 μέχρι το 2006 μιλάμε για ένα ζόμπι!
…πο πο επικές εποχές μου θύμησες:):!:
Βασιλακη κανονισε ε.
…δεν νομίζω να φύγει, τώρα τουλάχιστον:):!:
Οφειλουμε να τις θυμομαστε… σε αυτες τις εποχες τεσταριστηκε η μπασκετικη μας γαυροσυνη που ειχε σφυρηλατηθει απο τις κουπες του 1993-1997. Για αυτο κλαιγαμε σαν μωρα οταν εβαλε ο Πριντεζης το καλαθι. Γιατι εχουμε ζησει και εχουμε ταυτιστει με αυτα που λεει το αρθρο του redbasketzone
Country δε διαφωνώ, ως συμβολισμό το ανέφερα πιο πολύ, του στυλ “η τελευταία ένδειξη ότι κάποτε εδώ υπήρχε μια τεράστια ομάδα”.
ισχυει, ο Βασιλης δεν κανει τετοια, τιμαει τις ομαδες που τον στηριζουν.
δεν εννοει αυτο φυσικα. εννοει οτι τωρα ξεκινα η σεζον.
ε και; τον κοβεις για τυπο που θα στεναχωρεθει να σας αφησει τετοια ωρα;
Τελικά δεν έχει περάσει ακόμα .[-X
Ποιος τον γαμεί τον σπανούλη, η αγωνία μας είναι μη και μας αφήσεις εσύ.
Ρίχτου Roy!

τι να πρωτοσχολιασει κανεις;
α ναι…την αμφιεση Πριντεζη…ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΡΕ:lol::lol:
Αυτό θα ανέβαζα μόλις τώρα…
Τρολλιά…