Ειχα σκαλωσει κανα 10λεπτο να θυμηθω απο που γνωριζω αυτον τον γεροφορτώγκα διπλα στον Πριντεζη…:lol:
Tι εννοείς;
To μπλουζάκι με τον κώλο είναι δώρο από τον DSK
[SPOILER]OΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ (ΒΑΖΕΛΟΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ)
ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ! :lol:[/SPOILER]
…αφού αυτοί οι δύο, έχουν κολήσει, και κάνουν παρέα…πολύ περίεργα δημοσιεύματα βγαίνουν, και σε εφημερίδες, και στο ίντερνετ, και για επισόδεια, και για Ζαρντίμ:):!:
Εκπληκτικο το Μπασκετικος Ολυμπιακος σημαινει και ας προλαβα τα μισα…
Ειδικα στα πλαγια βηματα Τζακσον πεθανα στα γελια:lol: Παντως η επικη 5αδα που περιελαμβανε Γιουρακ,Γκορενς,Μπαγκαριτς διεκδικει βραβειο παναθλητικης καλτιλας…
Μπάγκαριτς ρε μαλάκα, με τα κωλοδάχτυλα στο Αλεξάνδρειο. ;’)
Τι περάσαμε εκείνα τα χρόνια…
- Διαμαντοπουλος, Λιαδελης κτλ
Για αυτην την 5αδα ειχα ταξιδεψει Λαμια, στο Final4 του κυπελλου το 2004… Αμα εισαι αρρωστος και βλαμμενος…:lol: Ο Γιουρακ ηταν αξιοπρεπης ο φουκαρας
Τοτε δεν ηταν με τον Αρη και την φωτοβολίδα;Ειμασταν μπροστα θυμαμαι απλα ηταν μαλακες οι οπαδοι-τι πρωτοτυπο-.
Ναι ρε πουστη μου… ειχε φυγει αιφνιδιασμο ο Διαμαντοπουλος, καρφωσε, πηραμε μια μικρη διαφορα και τοτε ενα γιδι εκτοξευσε τη φωτοβολιδα, διεκοπη το ματς για καμμια ωρα να αδειασουν οι κερκιδες, αλλαξε το momentum του αγωνα και χασαμε. Ειχα καβατζωθει απο κατι γνωστους μου δημοσιογραφους, στα δημοσιογραφικα μετα τη διακοπη και εμεινα μεσα και για το υπολοιπο παιχνιδι. Στο τελος ο Διαμαντοπουλος ειχε κινηθει για τσαμπουκα στον διαιτητη… περιεργο:lol:
Έλα ρε μέχρι και β’ φάση Ευρωλίγκας περάσαμε εκείνη τη χρονιά, με ένα σερί απίθανων αγώνων του Λιαδέλη.
Το Κύπελλο τζάμπα το χάσαμε, με τις μαλακίες που λέει ο Floyd και βέβαια μερικά φανταστικά σφυρίγματα του Καρούση. Αλλά έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη και στον κακόμοιρο τον Άρη για τα όσα τράβηξε στον αντίστοιχο τελικό του 2003.
Να χω σηκωθει και να πανηγυριζω πανω στο κρεβατι με κραυγες ρε(για τα κωλοδαχτυλα του Μπαγκαριτς)…η φραση "τι περασαμε εκεινα τα χρονια " πραγματικα τα συνοπσιζει ολα…παντως εμενα οι 2 αναμνησεις που μου εχουν χαραχτει ανεξιτηλα για τον μπασκετικο Ολυμπιακο,μιας και μεγαλωσα στα χρονια της εξαθλιωσης και δεν προλαβα τις δοξες που περιεγραφε ο πατερας μου ειναι δυο,μια καλη και μια κακη.
Η πρωτη ειναι οταν ημουν οχτω ή 9 χρονων και με πηγε ο πατερας μου για πρωτη φορα να δω ζωντανα τον Ολυμπιακο και αυτη η πρωτη φορα ηταν στο κλειστο του Κορυδαλλου 8) ,με την μαγικη 3αδα που προανεφερα βασικη και αντιπαλο το Μαρουσι του Γιαννακη σε ομηρικη μαχη για την 4η θεση (αν θυμαμαι καλα).Πως να περιγραπσω τι ενιωθα…Σα να εβλεπα Σελτικς του Μπερντ εναντιον Λεηκερς του Ματζικ,σε καθε καλαθι να πεταγομαι επανω σα γκολ και το ματς να ειναι ντερμπαρα απο τις λιγες,με το γηπεδο να βριζει εν χορω Γιαννακη και Χριστοδουλου και με τον πατερα του 2ου να καθεται διπλα μας και να μας εκμηστηρευεται σιγα οτι κατα βαθος ειναι καλο παιδι και προσπαθει να μην φαλτσοσφυραει τον Ολυμπιακο οπως ολοι οι αλλοι :lol:
Και η 2η ειναι το πιο καταπτυστο ματς στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου (παο οσφπ,τριτος τελικος 2006) που με θυμαμαι να κλαιω απο τα νευρα σχεδον σε ολο το ματς,βλεποντας στην αρχη αιμοφυρτους στο παρκε Μπαρλο Καλαιτζιδη Αργυροπουλο και τους γκρι χαφιεδες να τολμουν να διαταζουν εναρξη αγωνα και στο τελος το ντου με το απιστευτο ξυλο στην αποστολη σε παρκε φυσουνες και αποδυτηρια…Αν θυμαμαι καλα ο Καλαιτζιδης πηρε καβα και ενα -60% ακοη απο βαρελοτο στο αυτι σε εκεινο το ματς…Τοτε ηταν που σφυρηλατηθηκε η λατρεια μου για αυτο το τμημα και παραμενει μεχρι σημερα αναλειωτη…
Πωω μαλακες,κατοχικο σύνδρομο κανονικα ομως:lol::lol:
Εκείνα τα χρόνια ήταν αξεπέραστα.Και απίστευτο ρησπεκτ στον Ρομπερτ Γκουλιας.
Σε καθε ματς γυρναγε ποδι στο χαλαρο λογω των κιλών.Και ολοι πονταραμε στον ογκο του λες και ηταν ο Σακιλ:lol:
Δείχνει το φιλικο με την Λοκομοτιβ Κούμπαν (του νέου Όσκαρ Ρόμπερτσον) στη νόβα σήμερα (16.00 - NS3).
να χανουν οι αεκτζηδες 20 λεπτα μπαλα για να δουν οι γαυροι αυτο το απο πανω… οτι πιο γελοιο εχω δει τον τελευταιο καιρο…μονο κλαμα… ευτυχως που μου επετρεψαν να δω ολη την τσελσι…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-2 πελατες απο την συγκεκριμενη καφετερια…
Γι’ αυτο το 2005 'γιναν ολα κομπλε για να παραμεινει η ισορροπια. 
Μόλις ανέβηκε το μέσο IQ της καφετέριας κατά 40 μονάδες τουλάχιστον.
:’)…
ποιοι αεκτζηδες καθονται και βλεπουν αεκ πλεον? αντε και δωρο τους εκανε, απο το να βλεπανε τον ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ να το καρφωνει
ε καλα τωρα, το σκηνικο ηταν φουλ γραφικο… ποδοσφαιρικος αγωνας πρωταθληματος (μεγαλης ομαδας κιολας) με μπασκετικο φιλικο… να πω οτι ηταν επισημο ματς να το καταλαβω…
…δεν είδα το δεύτερο ημίχρονο;…τι έγινε βαρεμάρα σκέτη;…οι τρεις βαθμοί πάντως ήρθαν στον πιο δύσκολο; αγώνα:):!:
Η ανάγκη με έσπρωξε το να δω τα δύο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, έστω και αποσπασματικά…
Πουτάνα τύχη…
Αυτή δεν είναι ομάδα. Βάλιουμ είναι…