Ολυμπιακός

Στο φιλικό με την Κούμπαν χτες υπήρχε, πέρα από κάποια θέματα στην άμυνα, μια συνεχής τάση να μην τελειώνουν φάσεις οι παίκτες παρά να ψάχνουν συνεχώς πάσα ακόμα και ξεμαρκάριστοι. Ήταν κάπως ανεξήγητο αυτό.

Τουλάχιστον κερδίσαμε το “ντερμπι” με τον Ατρόμητο με ωραίο γκολ του Φουστεράκου. Στα θετικά η καλή παρουσία του (μαλακισμένου) Μανωλά, στα αρνητικά για ακόμα μια φορά ο Μήτρογλου, νομίζω πως το παιδί σε κάθε παιχνίδι δείχνει γιατί δεν κάνει για βασικό σεντερ φορ του Ολυμπιακού, θέλει πολύ δουλειά. Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θέλω καν να το σκέφτομαι, αν δεν είμαστε τυχεροί θα φάμε πολλά γκολ. 3 στοπερ για μένα πρέπει να βάλει ο Ζαρντιμ.

[B]Ντόρσεϊ: “Κλαίω κάθε νύχτα…”[/B]
http://www.superbasket.gr/permalink/168474.html

κλασσικη περιπτωση βλαβης…

Οικογενειακό πρόβλημα έχει ο άνθρωπος.

Απλώς όπως κάνει άλλο ένα δισεκατομμύριο βλαμμένοι στον πλανήτη, αντί να το κρατήσει για την πάρτη του, το κοινοποιεί στο διαδίκτυο.

μα για αυτο το λεω. το θεμα ειναι να μην αρχισει εκεινα τα περισνα παλι και να παιξει το μπασκετ του.

προσωπικά θεωρώ απλά θέατρο το να βγάλεις στο facebοοk/twitter το όποιο πρόβλημα έχεις. απλά αποζητάς προσοχή. αλλά με το να το βάζεις στο νετ δεν νομίζω ότι θα το δει ο κατάλληλος/σωστός άνθρωπος και θα το αξιολογήσει σωστά/κάνει κάτι.

…μάλλον θα δοκίμαζαν κάποια συστήματα…όπως και νά’χει οι ήτες στα φιλικά, μπορεί νά’ναι χρήσιμες:):!:

γκελαρε ο Αστερας!

Το ματς κυπέλλου με τη Νέα Κηφισσσά μάλλον θα γίνει ΣΕΦ…

…καλά, σαυτό το κύπελο, μόνο ο τελικός μετράει:):!:

χωρις τζεμπουρ στην Αγγλια.Ομορφα…

μαλάκες, πόσα έχετε να αρπάξετε εκεί??? το χετε πάρει χαμπάρι τι έχει να γίνει???

Θα μας κλάσουν τρεις μάντρες οι μπούληδες :!:

εγώ πάντως θα το παίξω 4-6 και θα ρίξω χρήμα. με τερματοφύλακα που έχει 1 επίσημο παιχνίδι και άμυνα που είναι αυτή που είναι τελος πάντων :stuck_out_tongue: λάτσε μη δεις δίδυμο μανωλά-σιόβα και κοντρερας δεξί μπακ!

4-6;;;;Πας για μπομπα!

7+ ειναι το ματς.

4-6 ακριβές σκορ είναι, μαθαίνω ότι ο diogo κάνει ειδικές προπονήσεις ακούγοντας ΜΠΛΑΝΤ ΟΒ ΜΑ ΕΝΕΜΗΖ :!:

τότε προβλέπω επικό παιχνίδι ντιογκόλ και γκολ με τον ώμο πέφτοντας!

ο κοντρέρας μια χαρά παίζει στα πλάγια, τουλάχιστον πριν 2 χρόνια ήταν κομπλέ.

κατα τ’άλλα ναι θα τις αρπάξετε :smiley:

Σιγά ρε, με την Άρσεναλ παίζουμε, όχι με την ΡΑΠΙΔ ΒΙΕΝΝΗΣ :!: