Ολυμπιακός

ρε είχε κρύο εκεί απάνω καλοκαιριάτικα, τα παλικάρια μας κόμπλαραν

με το βάζελο είναι που θα γελάσουμε όμως :smiley:

Τα γελάκια κομμένα, γιατί οι βαζέλες στις βρέξανε μέσα στο σπιτάκι σου και τιμωρήθηκες κι από πάνω.

:lol:
… και κινήσεις capoeira!

inb4 πιτσιρίκος

“ΤΡΕΧΑΝΕ” ΡΕ

Δε σε πιστεύω.
Μόνο αν το πει ο πασξαλάκος θα πειστώ.

…αύριο θά’ναι όντως μια επική βραδιά…θα το παλέψουμε όπως πέρσι…έτσι πιστεύω:):!:

θα το παλεψει μεχρι το πρωτο τεμαχιο που θα γινει απο κλασικο πιυλημα της μπαλας ή κακη συνεννοηση της αμυνας. μετα απο αυτο θα αρχισουμε να μετραμε. σορυ αλλα δεν εμπνει εμπιστοσυνη η οπμαδα οπως παιζει για τετοια ματς, μακαρι να βγω ψευτης.

Εγώ λέω ακριβές σκορ 6-0.

6 δυσκολα, 2-3 ομως ευκολα.

Έτσι λέγατε και πριν το έπος της Βρέμης :!:

μακαρι να εχουμε το επος του λονδινου. αλλα τοτε ειχαμε τακαρο και πηγμη. για να μην πω οτι ειχαμε και τζολε, στολτιδαρο και νταρκο…

H ομαδα δεν ειναι για C.L.Αν μας σεβαστουν 2-0 απο ημιχρονο και κανα τριτο τεμαχιο στο δευτερο.Αν δε μας σεβαστουν δε θελω να το σκεφτομαι,με 4-0 η 5-0 ειμαστε OK,εχουμε ξαναφαει τοσα οπως κι ο βαζελος,αλλα μετα υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει το σκορ…

Μια παλιά παροιμία-ερώτηση λέει:

[SPOILER]Κλάνει ωρέ ο πεθαμένος;;[/SPOILER]

επειδη ήθελα να παιξω την διαφορά των γκολ, ειδα οτι η αρσεναλ θα κάνει κάμποσες αλλαγές. ισως να μην ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα τελικά…
αλλά δεν πιστεύω οτι γίνεται κατι παραπάνω…:stuck_out_tongue:

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως, μακάρι να γίνει κανένα θαύμα.

consider her already dead :stuck_out_tongue:

Καλή τύχη γαύροι, θα τη χρειαστείτε!:stuck_out_tongue:
Εγώ πάντως σαν διεκδικητής πρωταθλήματος(:lol:) σας θέλω Ευρώπη, έστω και στο γιουρόπα

Αλήθεια είναι:!:

…θα το παλέψουμε και ότι βγει…κιεγώ το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο για θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πιστεύω ούτε ότι θα φάμε εύκολα γκολ, ούτε ότι θα έχουμε πολλά γκολ:):!:

ο Θεός βοηθός απόψε με Σιόβα αμυντικό χαφ και Ντιακιτέ δεξί μπακ, μακάρι να γίνει κανα θαύμα αλλά δεν το κόβω…

Θρυλε μπορεις,μπορεις…να μην ξεφτιλιστεις!