ρε είχε κρύο εκεί απάνω καλοκαιριάτικα, τα παλικάρια μας κόμπλαραν
με το βάζελο είναι που θα γελάσουμε όμως 
ρε είχε κρύο εκεί απάνω καλοκαιριάτικα, τα παλικάρια μας κόμπλαραν
με το βάζελο είναι που θα γελάσουμε όμως 
Τα γελάκια κομμένα, γιατί οι βαζέλες στις βρέξανε μέσα στο σπιτάκι σου και τιμωρήθηκες κι από πάνω.
:lol:
… και κινήσεις capoeira!
inb4 πιτσιρίκος
“ΤΡΕΧΑΝΕ” ΡΕ
Δε σε πιστεύω.
Μόνο αν το πει ο πασξαλάκος θα πειστώ.
…αύριο θά’ναι όντως μια επική βραδιά…θα το παλέψουμε όπως πέρσι…έτσι πιστεύω:):!:
θα το παλεψει μεχρι το πρωτο τεμαχιο που θα γινει απο κλασικο πιυλημα της μπαλας ή κακη συνεννοηση της αμυνας. μετα απο αυτο θα αρχισουμε να μετραμε. σορυ αλλα δεν εμπνει εμπιστοσυνη η οπμαδα οπως παιζει για τετοια ματς, μακαρι να βγω ψευτης.
Εγώ λέω ακριβές σκορ 6-0.
6 δυσκολα, 2-3 ομως ευκολα.
Έτσι λέγατε και πριν το έπος της Βρέμης :!:
μακαρι να εχουμε το επος του λονδινου. αλλα τοτε ειχαμε τακαρο και πηγμη. για να μην πω οτι ειχαμε και τζολε, στολτιδαρο και νταρκο…
H ομαδα δεν ειναι για C.L.Αν μας σεβαστουν 2-0 απο ημιχρονο και κανα τριτο τεμαχιο στο δευτερο.Αν δε μας σεβαστουν δε θελω να το σκεφτομαι,με 4-0 η 5-0 ειμαστε OK,εχουμε ξαναφαει τοσα οπως κι ο βαζελος,αλλα μετα υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει το σκορ…
Μια παλιά παροιμία-ερώτηση λέει:
[SPOILER]Κλάνει ωρέ ο πεθαμένος;;[/SPOILER]
επειδη ήθελα να παιξω την διαφορά των γκολ, ειδα οτι η αρσεναλ θα κάνει κάμποσες αλλαγές. ισως να μην ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα τελικά…
αλλά δεν πιστεύω οτι γίνεται κατι παραπάνω…
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως, μακάρι να γίνει κανένα θαύμα.
consider her already dead 
Καλή τύχη γαύροι, θα τη χρειαστείτε!
Εγώ πάντως σαν διεκδικητής πρωταθλήματος(:lol:) σας θέλω Ευρώπη, έστω και στο γιουρόπα
Αλήθεια είναι:!:
…θα το παλέψουμε και ότι βγει…κιεγώ το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο για θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πιστεύω ούτε ότι θα φάμε εύκολα γκολ, ούτε ότι θα έχουμε πολλά γκολ:):!:
ο Θεός βοηθός απόψε με Σιόβα αμυντικό χαφ και Ντιακιτέ δεξί μπακ, μακάρι να γίνει κανα θαύμα αλλά δεν το κόβω…
Θρυλε μπορεις,μπορεις…να μην ξεφτιλιστεις!