Ολυμπιακός

Μα δεν έδωσε στόχο, ήταν αρκετά τυχερός ώστε το γκολ να προέλθει από φάουλ που όντως ήταν.

Εμένα γενικά στα παπάρια μου βέβαια ο Μάνταλος και το όλο παρασκήνιο ως γνωστόν, απλώς ξέρασα άλλη μια φορά με την ανικανότητα της πλειοψηφίας των παικτών.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο Ζαρντίμ φταίει για:

• το ότι ο Αμπντούν δεν μπορεί να πετύχει ούτε μια ντρίμπλα.
  • τα τελειώματα του Μασάδο.
  • τις άπειρες λάθος πάσες του Ιμπαγάσα.
  • τα διωξίματα του Μανωλά.
  • την ανικανότητα του Μανιάτη να ανταπεξέλθει σε στοιειχώδη επιθετικά καθήκοντα.
  • την απουσία αξιοπρεπούς IQ του Χολέμπας
  • το ύψος του Κοντρέρας.
  • τον νέο δίσκο των μιούζ.
  • το ότι δε μαζευόμαστε από το ρόκιν να πάμε για μπάλα.
  • το χρέος της χώρας.

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν.

Είναι προφανές ότι αν τον αλλάξουμε πάντως, όλα τα παραπάνω θα διορθωθούν.

Αριελ 1 μηνα οξω

οχι στοχο σε κάποιον άσχετο. σε αυτούς που τον κοιτάνε προσεχτικά. σε αυτούς λογικά θα έκαναν κλικ μερικά σφυρίγματα του και ας μην ακύρωσε κανένα γκολ του αστερα ή τίποτα τέτοιο.

παντως ικανοποιήθηκε το site gayros που ζητούσε με συνεχή του άρθρα να επιστρέψει αυτός ο καλός διαιτητής…#-o:lol:

Για το μπολντ αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και δηλώνω πως στην επόμενη ευκαιρία θα είμαι εκεί.

Επίσης, με τον Μανιάτη είσαι αυστηρός: Toυ αλλάξαμε θέση πέρυσι, προσαρμόστηκε υποδειγματικά, τον έχουμε σκάσει να τρέχει και για όσους δεν μπορούν, κάπου τον τρελάναμε!

Στο Καραϊσκάκη ξενερώνω άσχημα τον τελευταίο καιρό. Έχω την αίσθηση πως πάει εκεί ο καθένας να ξεσπάσει για όσα του συμβαίνουν στη ζωή του…
Με τη Σάλκε κάποιοι βρήκαν σκοπό στη ζωή τους με το να βρίζουν τον καλύτερο νέο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που προέρχεται και από εμάς, επειδή πάνω στην ένταση του ματς διαμαρτυρήθηκε που του ακύρωσαν κανονικό γκολ…
Χθες, τα σφυρίγματα στο τέλος ήταν δυσανάλογα με την αφορμή. Κακή εκόνα, ο Αστέρας θα μπορούσε εύκολα να το έχει γυρίσει στο τέλος, αλλά δεν γιουχάρεις και έτσι την ομάδα σου μετά από νίκη. Κομπλεξικούς θέλουμε να τους κάνουμε;
Δεν θέλω να το πιστέψω ακόμα, αλλά ακούγοντας και τον “βαθυστόχαστο αναλυτή” Μπάμπη στο ραδιόφωνο επιστρέφοντας (που αναλάμβανε τέτοιους ρόλους και επί Κόκκαλη), μου φαίνεται πως η διοίκηση ψάχνει μέσω οργανωμένων και ΜΜΕ που ελέγχει να φτιάξει κλίμα για να φάει τον Ζαρντίμ…
Αρρωστημένα πράγματα…

Δεν είμαι αυστηρός με τον Μανιάτη. Ο Μανιάτης κάνει ό,τι μπορεί αλλά αυτά που μπορεί είναι αταίριαστα με την θέση που του ζητάνε να παίξει. Όταν τον πήραμε, εγώ πίστεψα ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να αφήσουν τον Τοροσίδη να πάρει την μεταγραφή που τόσο πολύ ήθελε (είναι εμφανές ότι βαριέται απίστευτα πλέον να παίζει στον Ολυμπιακό) και ο Μανιάτης να γίνει το νέο δεξί μας μπακ.

Αλλά η ομάδα ξέμεινε πέρσι από χαφ, βαφτίσαμε τον Μανιάτη οκτάρι, τρέχει το παιδί, είναι φιλότιμο, έ, δεν πειράζει που δεν ξέρει να βγάλει και μια μπαλιά της προκοπής μιας και υπήρχανε και κάτι Μιραλάς και Ορμπάιθ.

Εντωμεταξύ βλέπω το έργο να ξαναγίνεται, πήγε καλά ο Σιόβας ως αμυντικό χαφ με την Άρσεναλ (σε ματς που δεν υπήρχε άλλος και που αναγκαστικά θα έπρεπε να έχεις χαφ που κυρίως θα κόβει) και μας κάθησε στο σβέρκο και με Αστέρα όπου το παιδί έκανε 4-5 μπαλιές να τραβάς τα μαλλιά σου. Δε φταίει βέβαια, αμυντικός είναι και θα σου πει και ο Ζαρντίμ “δεν έχω άλλον ρε φίλε” και θάχει και δίκιο.

Τι συζητάμε όμως, κάποτε τα δίδυμα στα φτερά ήταν Μαυρογενίδης(Πατσατζόγλου)/Γιαννακό και Γεωργάτος/Τζόλε. Όλοι εγχώριες μεταγραφές για να μη λένε και οι καρπετόπουλοι ότι σώνει και καλά θέλουμε μεταγραφές αεροδρομίου. Τώρα Χολέμπας/Αμπντούν και Μοντέστο/Μασάδο, λεγεωνάριοι της σειράς που αν κάνουν μια σωστή ενέργεια σ’ όλο το ματς λέμε “να είδες ο Αμπντούν πού τον κακολογούσες, έβγαλε μία (ΜΙΑ!) καλή σέντρα”.

Καλά τα λες. Αυτή την κουβέντα είχαμε και χθες στο γήπεδο με έναν φίλο με αφορμή τον Σιόβα που ακολουθεί στα βήματα του Μανιάτη.

Και αναπολείς τα άκρα που είχαμε πριν 10 χρόνια…
Τα ανασταλτικά μας χαφ τότε ήταν Καρεμπέ και Στολτίδης… :roll:

και ακομα δεν μπορω να καταλαβω, τι παιζει με αυτην τη φαρσοκωμωδια

δλδ δεν γίνεται να φταίει κι ο χοντρός που δε πήρε παίχτες και να είναι και ψιλομυρωδιάς ο άλλος? ή το ένα ή το άλλο?

Θα είμαστε για γέλια να διώξουμε έναν προπονητή που δεν έχει χάσει ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα, που υποτίθεται ότι είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, και με μια καλή εμφάνιση στο Λονδίνο. Προφανώς ο άνθρωπος με το πολύ μέτριο-στην καλύτερη-ρόστερ που έχει προσπαθεί τουλάχιστον να μην χάνει. Φυσικά και η ομάδα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της αλλά ο άλλος δεν μπορεί να κάνει και θάυματα. Και η πρώτη χρονιά του Ερνεστο είχε ξεκινήσει χειρότερα για όσους έχουν καλή μνήμη.

Τέτοιο ξεκίνημα είχαμε να δούμε από τον Κετσπάγια :stuck_out_tongue:

O Kετσπαγια ειχε απολυθει αηττητος, χωρις η ομαδα να εχει δεχθει γκολ, 5 νικες, 1 ισοπαλια και 2 προκρισεις για να παμε στους ομιλους του CHL. Αλλα δεν επαιζε μπαλα η ομαδα ρε γμτ…:lol:

Ποιο λάθος του συγκεκριμένα τον κάνει μυρωδιά?

Μη μπούμε όμως σε ανούσιες συζητήσεις Κάρολ/Μέγερι, ή Μανωλά/Σιόβα και γενικώς σε επιλογές προσώπων.

η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι την ποδοσφαιρική ανάλυση με ποστ αλλά οκ, να γράψω κάτι για να υποστηρίξω την άποψη μου.
πχ το ότι λιώνει τον ιμπαγάσα με γιάννενα και λεβαδειακούς και δεν τον βάζει σε ch l δείχνει βλακεία για μένα. θα μου πεις με αρσεναλ τι έκανε? τίποτα, μόνο λάθος πάσες. αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν σωστή απόφαση που δεν τον ξεκίνησε με σάλκε και αρσεναλ,όντας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα.επίσης το ότι επιμένει να βάζει μασάντο αριστερά. αφού το παιδί δε μπορεί γραμμή, γιατί τον χαραμίζεις εκεί? θα μου πεις δεν έχει ρόστερ.οκ, ας κάνει δοκιμές. ας βάλει φετματζίδη, ας βάλει βλαχοδήμο, ας βάλει φουστέρ. προπονητής είναι, δε βλέπει ότι δεεεεεν??? μου είπες να μην αναλωθούμε σε επιλογές παιχτών ,αυτό δεν έχει να κάνει με πρόσωπα όμως που σου είπα αλλά με διαχείριση ρόστερ. στο οποίο δεν τα πάει καλά για μένα. δε λέω ότι έχει κανένα ρόστερ της προκοπής, αλίμονο. αλλά κι αυτό που έχει δε το ξεζουμίζει, πράγμα που ένας προπονητής επιβάλλεται να το κάνει για μένα.
furthermore, θεωρώ αρνητικό το ότι δεν έχει καταλήξει σε ένα στυλ παιχνιδιού,ένα αγωνιστικό ύφος βρε αδερφέ, ενώ είναι σε όλη την προετοιμασία στην ομάδα. μπαλάρα δεν έπαιζε κι ο γαύρος επί βαλβέρδε τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά έδειχνε τι ήθελε να παίξει κι ας μην του έβγαινε. και όπως έχω ξαναπεί το ότι άλλα δοκίμαζε σε όλη η προετοιμασία και άλλα έκανε μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα για να έχει το λιγότερο δυνατό ρίσκο στο θέμα των αποτελεσμάτων μου δείχνει κόουτς με μικρή προσωπικότητα. αυτά προς το παρών :stuck_out_tongue:

Το στυλ παιχνιδιού είναι συγκεκριμένο και είναι παιχνίδι κυρίως από τα πλάγια. Κατοχή μέχρι να γίνει η κίνηση στον χώρο, είτε του πλάγιου κυνηγού είτε του μπακ. Ενίοτε και κουβάλημα της μπάλας (βλέπε Αμπντούν). Αυτό είναι το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και ότι πέτυχε ως σχολή το οφείλει στους παιχταράδες που στελέχωναν τις ομάδες τους (εθνικές και συλλόγους). Όποιος διάλεξε τον Ζαρντίμ θα έπρεπε να ξέρει ότι δε διαφέρει σε πολλά από τους συμπατριώτες του. Το ότι είναι διαφορετικός από το στυλ του Βαλβέρδε δεν σημαίνει οτι πρόκειται για ανυπαρξία πλάνου. Η ατομική ποιότητα των παικτών δεν βοηθάει κανένα στυλ παιχνιδιού έτσι κι αλλιώς.

Για πρόσωπα και διαχείριση ρόστερ δεν μπαίνω καν στον κόπο. Τι Βλαχοδήμος αντί Μασάδο μου λες και πράσινα άλογα. Σιγά τη διαφορά που θα υπήρχε. Και για τον Μιραλάς μας λέγανε “δε μπορεί στα πλάγια το παιδί” και μια χαρά πρώτος σκόρερ βγήκε γιατί ήταν καλός παίκτης έτσι κι αλλιώς και γιατί είχε και συμπαίκτες που τον υποστήριζαν στο παιχνίδι του.

Όσο για τον Ιμπαγάσα, δε μπορεί το παλικάρι, πάει, γέρασε και στα σημαντικά ματς ούτε καθαρό μυαλό για καμιά πάσα της προκοπής έχει ούτε αντοχές για να μαρκάρει έστω αυτό που του αναλογεί. Καλά κάνει και τον βάζει με Λιβαδειές και Βέροιες, εκεί μπορεί ακόμα να σταθεί.

Και τέλος αλοίμονο αν χαρακτηρίσουμε τον Ζαρντίμ λαχείο ή ακόμα και να τον συγκρίνουμε με τον Βαλβέρδε (αν και εγώ πάντα αντιτίθεμαι στη θεοποίηση του τελευταίου). Ο Πορτογάλος είναι ένα αξιοπρεπής επαγγελματίας. Αυτό που είναι εξοργιστικό, είναι η φανερή προσπάθεια της διοίκησης μέσω των ΜΜΕ να του φορτώσει όλα τα αναθέματα για την φετινή ομάδα ώστε να πετάξει από πάνω της την ευθύνη για το πώς κατάντησε τον σύλλογο μέσα σε 2,5 χρόνια.

@ κρισπ
Ακριβώς ότι είπες…

Και σήμερα έχουμε Κάχα, μην ξεχνιόμαστε. Γιατί κάποιοι αξίζουν περισσότερη σημασία από κάποιους άλλους και νομίζω ότι δεν την έχουν…

δε κατάλαβα τι εννοείς με το πως κατάντησε τον σύλλογο σε 2,5 χρόνια, ειλικρινά. υποθέτω εννοείς το φετινό ρόστερ μόνο, δε βλέπω άλλη κατάντια ας πούμε.

…εννοείτε πως όχι
…πάμε για νέα σπουδαία και συγκυνιτική χρονιά
:):!:

Επειδη ποσταριστηκε το αντιστοιχο με τον Ζελικο, http://www.youtube.com/watch?v=iBj6RXHYSkg&feature=plcp

Σημερα γηπεδακι,αντε καλη μας αρχη \m/

Έχουμε ακονίσει τα διαρκείας μας λέμε :!:

@ Έλρικ:

Η κατάντια δεν είναι το ρόστερ από μόνο του, είναι το ρόστερ, ο τρόπος που εκδιώχθηκε ο Λίνεν, ο τρόπος που πάνε να στείλουν τον τωρινό, ο Καλόπουλος, τα κολλητιλίκια με Μπέο κτλ.