Ολυμπιακός

ok , i agree ότι είναι κατάντια.
αλλά η προηγούμενη “καλή” κατάσταση ποια ήταν? ο κόκκαλης???

Πουτανα τον εκανε τον Μπιελιτσα ο Περπερογλου

Καμια 8k κοσμο πρεπει να τον ειχε το ΣΕΦ σημερα,δεν ηταν ασχημα.

Απο δικα μας λαθη μεναν στο παιχνιδι,δυο φορες σοβαρευτηκαμε πισω…τη πρωτη τους καναμε ενα 12-1 σερι(η καπου κει)και μια στο τελος που ξανανοιξε η διαφορα.Και απο καποιους ευκολους ποντους που φαγαμε στα μις ματς του Σλουκα.Πλεον που ειναι δευτερη χρονια τα παιδια μαζι τους αισθανεσαι και πιο οικογενεια,βγαζουν ενα αλλο vibe πλεον και παιζουν πολυ ωραιο μπασκετ.Λαθη αρκετα αλλα ηταν πρωτο επισημο και με το καιρο θα βγουν κι οι αυτοματισμοι και ολα.Το καλο ειναι οτι εχουμε κι ενα Περπε που περα απο το οτι τα γραφει σε σχεση με τον Κεσελ,μπορει να ποσταρει κιολας και γενικα θα βοηθησει πολυ.

Ο Λα Μονικα(δεν)εδωσε 2-3 αστεια σφυριγματα(ταπα Χαινς στο ψηλο τους-για μενα το χαιλαιτ του ματς-,ενα τακλιν στον Σπανουλη κι αλλο επιθετικο που το δωσε αμυντικο)αλλα γενικα το σπαστικο ηταν οτι σφυριζαν αβερτα.

Παμε γερα Θρυλαρα!:slight_smile:

(ΥΓ ο Παπ παιζει με στοφα μεγαλου παικτη πλεον)

Φανερά ανέτοιμη η ομάδα, η Κάχα ήδη έχει παίξει δυο ματς στο πρωτάθλημά της και όλοι ξέρουμε τι πρωτάιλημα είναι η ACB. Πρέπει να ρολάρουμε στην άμυνα, υπάρχουν διαστήματα ολόκληρα που η αλλαγές στα μαρκαρίσματα είναι κάκιστες.

Σε γενικές γραμμές καλά πάντως, αρκετός κόσμος στο γήπεδο και τον θέλουμε εκεί αρκεί να μη νομίζει ότι ξαφνικά ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε σε υπερομάδα και θα ρίχνει για πλάκα 15-20 πόντους σε κάθε αντίπαλο.

Η άμυνα φαίνεται να έχει προβλήματα από τα φιλικά.Ειδικά οι περιστροφές σήμερα ήταν πολύ κακές.Επίσης στο τελευταίο δίλεπτο έγιναν κάποιες παλινωδίες σε άμυνα/επίθεση .

Βέβαια βάζουμε αστερίσκο γιατί παίζαμε με την Καχα,που το παιχνίδι της είναι τέτοιο που πάντα δημιουργεί μεγάλο σκορ.Και εμείς πάντως κάναμε πολύ νωρίς τις επιθέσεις,με πολλά σουτ.

Χάρηκα με Περπέρογλου που φαίνεται να προσαρμόστηκε αμέσως,κακός ο Σλούκας,αγάπη ο Πριντ .

Ωραίο ματσάκι όπως συνήθως με τους Ισπανούς .

Ενταξει κακασχημες περιστροφες στην αμυνα ωρες ωρες ομως θεωρω οτι αυτο ειναι ενα τεχνικο μερος και το οποιο θα φτιαξει σιγα σιγα.
Κραταμε την επιθεση και το δεσιμο που φαίνεται να υπάρχει και προσπαθουμε να βελτιωσουμε την αμυνα.Ας πανε ετσι και το μπασκετακι τους θα παιξουν και ο κοσμος θα πηγαινει γηπεδο,σε τετοια ματς τουλαχιστον

To βασικό για μένα χτες ήταν ότι στο γήπεδο δεν διέκρινα γύρω μου (αλλά ούτε και στους παίκτες/προπονητή) καμιά αγωνία ούτε στην αρχή του ματς που έφυγε η Κάχα με +8 ούτε -πολύ περισσότερο όταν πήγε να μας γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό δείχνει χαρακτήρα.

Τα προβλήματα στην άμυνα είναι προβλήματα που διορθώνονται γιατί είναι οι ίδιοι παίκτες που πέρσι από τα μισά και μετά δεν άφηναν αντίπαλο να πάρει ανάσα.

Παρολαυτά ας μην ξεχνάει ο κόσμος ότι αυτοί οι παίκτες παρότι πρωταθλητές Ευρώπης (με έναν τρόπο απίστευτο άρα και δύσκολα επαναλήψιμο), δεν ήταν, δεν είναι και πιθανότατα δεν θα γίνουν ποτέ ρόστερ υπερμπασκετάνθρωπων. Είναι όλοι τους καλοί παίκτες με συγκεκριμένους ρόλους που κουμπώνουν ο ένας στο παιχνίδι του άλλου, γι αυτό και κατάφεραν όσα κατάφεραν πέρσι στην ευρωλίγκα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνεται και δεν επιτρέπεται να χάσουν ματς ακόμα και εντός έδρας. Μια ομάδα που πέρσι ήταν υποψήφια για αποκλεισμό από την πρώτη φάση, ακόμα κι αν τελικά πήρε τον τίτλο, δεν γίνεται με 3-4 προσθήκες να θεωρείται φέτος φαβορί για την κατάκτηση.

Επίσης διαιτησία (ειδικά μουνόπανο Λαμόνικα) άθλια, πλήρης έλλειψη σεβασμού μέσα στην έδρα μας.

A,μωρή αρρώστια θρυλάρα.

…πάλι μαζεμένες αλλαγές στην ομάδσα, δικαιολογημένες τώρα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί και ένας κορμός, και τρεις-τέσσερις παίκτες που θα τον συμπληρώνουν ανάλογα με τον αγώνα:):!:

O Ζιοβανι που λατρεψαμε γυρισε!
Ε: Παρακολουθείς τον Ολυμπιακό;
Α: Τώρα όχι με την ίδια συχνότητα, αλλά ενημερώνομαι τακτικά πως πάει. Συνεχίζει να είναι δυνατός, να κατακτάει τίτλους και να κάνει ευτυχισμένο αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν παρακολουθώ πολύ ούτε το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Ε: Γιατί αυτό;
Α: Εντάξει, τις Κυριακές βλέπω τι γίνεται, [B]απλά δεν είναι τόσο διασκεδαστικό το ποδόσφαιρο όσο πριν.
[/B]
Το νοημα του ποδοσφαιρου,η αντιληψη που θα επρεπε να εχουμε και ο λογος για τον οποιο ακομη και τωρα θα προτιμουσαμε να βλεπουμε εναν Τζιοβαννι στην ομαδα,με τα κουσουρια του,παρα 10 Φουστερ(τυχαιο παραδειγμα).

Σςςς, μην τα λες αυτά θα πέσουν να σε φάνε ότι “με φουστέρ και αμπτούν έφτασες εκεί που έφτασες πέρσι” κι άλλα τέτοια ωραία.

Ε βεβαια,εφτασα μεχρι τους 16 του Εuropa League με αυτους κι ας εχω να δω μια τριπλα σαν αυτη του Ζιο στο κεντρο του γηπεδου στο ντερμπι με τον ΠΑΟ το 2001,μια εμφανιση σαν αυτην απεναντι στη Ρεαλ,μια λομπα σαν αυτην απεναντι στη Γαλατα ή ενα γκολ σαν αυτο με τον ΠΑΟΚ,απο τοτε που ημουν 10 χρονων.Τουλαχιστον με τον Τζιοβαννι,ακομα και ενα μας με τον Ακρατητο,αποκτουσε αξια…

Λες να ξέρει και τη μουσική του ή έτσι την φοράει από μόδα; :-k

Και εμένα μου λείπει ο Ζιο απίστευτα!Τις προάλλες είχα βγάλει και χάζευα ένα βιβλίο που είχε βγεί μετά τα 7 συνεχόμενα 97-03 και είχε μέσα όλους όσους είχαν παίξει ως τότε στον Θρύλο. Ανοίγοντας το βιβλίο έπεσε ένα αυτόγραφο του που μου είχε φέρει με προσωπική αφιέρωση ένας φίλος (και άλλο ένα του Καρεμπέ) που είχα ξεχάσει και εγώ πως τα είχα εκεί μέσα. Συγκίνηση!

Αλλά λίγα για τον Φουστέρ που είναι από τους ποιοτικότερους και συμπαθέστερους σημερινούς μας παίχτες! Χώραγε και στην τότε ομάδα (από τους λίγους σημερινούς).

Μπα…Από αυτούς μου φαίνεται.

:lol::lol::lol:
XAXAXAXA!

γιατι ρε δεν ειδατε ωραια μπαλα με φουστερς και αμπντουνς?
και μενα μου λειπει ο ζιο και το εχω πει πολλες φορες πως το αγαπημενο μου ειδος ποδοσφαιριστη ειναι το αυθεντικο δεκαρι (ζιο, ρικελμε, ρουι κοστα κτλκτλ), αλλα πλεον δεν υπαρχουν τετοιοι παικτες, στην ευρωπη τουλαχιστον

http://papaki.redplanet.gr/2012/10/18/galitsios/

Με την τελευταια φωτογραφια απλως κλαμα

στην φωτο, στην άλλη άκρη ειναι ο αδερφός του αλεξανδρος που παίζει στην αελαρα

…:lol::lol:έτσι έτσι:):!:

Συμπαθής ναι, φιλότιμος ναι, με δυνατό σουτ ναι, αποτελεσματικός ενίοτε (όχι πάντα και όχι σε σειρά παιχνιδιών) ναι.

Ποιοτικός? Θα τρίζουν τα παπούτσια του Καραπιάλη!

Από τους πιο άτεχνους μεσοεπιθετικούς που έχει δει αυτή η ομάδα.