Ολυμπιακός

…μένα παίκτη σαν τον Καραπίαλη, θα έκαναν τρομερό δίδυμο στο κέντρο, επιθετικά:):!:

Ναι, Καραπιάλης σέντερ φορ για δυνατές κεφαλιές και Φουστέρ δεκάρι για κάθετες ακριβείας.

H αλήθεια είναι πως γράφοντας πως θα είχε θέση “τότε” τον είχα στο μυαλό μου ως “αντι-Ζέτεμπεργκ” και όχι φυσικά ως “αντι-μπίλαρο” (που είναι και μεγάλη αδυναμία, ίσως κάποιοι που παίζουμε μαζί στο γήπεδο του να έχετε δεί πως πάντα πάω να τον χαιρετήσω)
Σίγουρα από τον Φουστέρ δεν περιμένω ούτε την κάθετη πάσα του Μπίλαρου ούτε τις ποδιές του Ζιο!
Αλλά έχει φυσική κατάσταση που στο σημεριμό ποδόσφαιρο μετράνε πολύ περισσότερο από τότε, και πολύ καλά τελειώματα -κάτι που το χρειάζεσαι από κάθε παίχτη που παίζει από το κέντρο και μπροστά και δεν το είχαν όλοι όσοι πέρασαν. Για αυτό και δεν θα τον έλεγα άτεχνο.
Ή να το γράψω διαφορετικά: O Kαφές π.χ. ήταν πολύ πιό τεχνίτης, ναί. Ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για τον Θρύλο;

ο ζετεμπεργκ ηταν πολυ καλος παιχτης, αλλα οκ καραπιαλης δεν ηταν. ο καφες απεχει ετη φωτος απο απο αυτους. τωρα αναμεσα σε καφε και φουστερ μαλλον το φουστερ θα ελεγα. ο καφες ποτε δεν εδεσε σε μας ενω θα μπορουσε.

στο μπασκετ τρωμε 20 ποντους βλεπω, τοσο χαλια παιζουμε ή εχει ανοιξει στους αλλους?

Πάνω απ’όλα παίζουμε χάλια, αλλά και οι άλλοι ρε πούστη μου όλα τα βάζουν.Τι διάλο γίνεται;;;;;

Πιο χαλια δε παει,φαντασμα η ομαδα.Θυμισε κατι ρομαντικες βραδιες με Μπαναωτη το Α ημιχρονο…για να δουμε.

Ρε μαλακες μια φορα ειπα και εγω να σας παιξω στο στοιχημα και χανεται 22 ποντους [-X

αρα ξερεις τι να κανεις! :lol:

Αμα συνεχισετε ετσι θα σας παιξω διπλο και την Δευτερα στο οακα :smiley:

ναι αλλα πιστευες το σημερινο διπλο αμς κ το παιξες, της δευτερας το πιστευεις? αλλιως μπορει να μην σου κατσει! :lol:

Δεν εχεις και αδικο σε αυτο που λες :?

και κει που ριξαμε τη διαφορα στους 9, παρε ενα μικρο μπλακ αουτ παλι και σερι η εφες 9-0.

τι εβαλε ο φαρμαρ ρε.

Πω να μας κλαιν οι ρέγγες ήμασταν σήμερα.Δε βαριέσαι ελπίζω να συνέλθουμε λίγο και να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά.Όπως και να΄χει έχουμε πίστη.

Καλυτερα που χασαμε σημερα,και με μεγαλη διαφορα,ετσι οπως παίξαμε

Αυτό που πληρώσαμε είναι το κάκιστο ξεκίνημα και το οτι οι αλλοι πήραν φωτια για 1,5 δεκάλεπτο.Φωτια όμως.
Το οτι πήγε να επιστρέψει η ομαδα είναι θετικό όμως ας μάθουν από αυτό και ας μην επιτρέψουν παλι ανάλογα ξεκινηματα σε αλλες ομαδες.Σημερα την πληρωσε.
Απο ενα σημειο και μετα χαθηκε και η συγκέντρωση στην επιθεση,μεχρι να μειώσουμε λίγο(και μετα παλι τα ίδια)

Κατα τα αλλα οι Τουρκοι μια ζωη τα ιδια.Οκτώβρη θα παιρνουν ευρωλίγκες και την άνοιξη θα τα βρίσκουν μπαστούνια από τις ομάδες που θα έχουν στρώσει(Ρεαλ,Ολυμπιακός κτλ).

Δεν έπρεπε να αφήσουν να ξεφύγει τόσο το ματς.
Όλα παίζουν το ρόλο τους.

Η ήττα δε λέει τίποτα, αλλά από δω και στο εξής θα πρέπει ν’ αρχίσουμε να βλέπουμε βελτιώσεις.

Εντωμεταξύ νόμιζα ότι το ματς είναι στις 9 και πάω στους δικούς μου να το δω και λέει 54-32, άντε και γαμήσου δηλαδή :!:

Μπιλ > Παρ > Φουστερ > Καφες.

Ενα μεγαλο θετικο του Φουστερ ειναι οτι σχεδον παντα προσπαθει
και το μεγαλυτερο του προσον ειναι οτι βαζει γκολ.
Πανω απο 10 γκολ την χρονια δεν ειναι λιγα. :wink:

Πάμε στου Καραϊσκάκη να δούμε Ζιο σήμερα!! :smiley:

…αυτά είναι…ας παίξουν και μπαλίτσα και τι στον κόσμο:):!:

Δεν έχω παράπονο στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε και μπαλίτσα. Στο πρώτο όμως το απόλυτο τίποτα εκτός από το γκολ του Μανωλά.

…είδαμε αυτά τα μισάωρα-όνειρα για μας. εφιάλτες για τους αντιπάλους μας
…συγκίνηση με Τζιο:bow2::bow2:
:):!: