Ολυμπιακός

Μπράβο ρε ομάδα! Το εύκολο είναι να κράξει κάποιος για το ότι κάναμε ντέρμπυ στο τέλος ένα άνετο διπλό. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πριν 3 μέρες χάσαμε με 26 πόντους στην Τουρκία και η ομάδα είχε τα καρύδια να συνέλθει και να παίξει για 30 λεπτά το περσινό γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ (και με εξαιρετική άμυνα πάνω στον χοντρό). Ο Περπέρογλου ήταν φάση χύνω_μπάμιες, ουσιαστικός και ψύχραιμος. Σπανούλης από τα πιο μεστά παιχνίδια που έχει κάνει, και οργανωτικά και εκτελεστικά, ο Πρίντεζης παρά τα 2 κρίσιμα τρίποντα πολύ μέτριος και ο Άντιτς για πολλές φάπες. Και τώρα η κωλοτούμπα της χρονιάς, έλεγα ότι ο Μαυροειδής θα είναι σίγουρα καλύτερος από το περσινό μηδέν του Λάζου. Ε, ο τύπος είναι μείον 20, ΡΕ ΤΙ ΤΑΓΑΡΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ; Και κάτι άσχετο…

[SPOILER]Τύπισα στην διαφήμιση της Ραβένα, παντρέψου με.[/SPOILER]

Νομίζω πως σήμερα μας λύθηκε η απορία για το αν έχουν όντως αλλάξει οι συσχετισμοί.

Κατά τα άλλα εγώ χάρηκα που επιτέλους παίξαμε δυνατή άμυνα (βοήθησε και ο άθλιος παο σε αυτό βέβαια) γιατί είχα ανησυχήσει με αυτά που έβλεπα από την αρχή της χρονιάς.

Κακό παιχνίδι γενικά και μπορώ να πω πως δεν το έβλεπα με πολύ όρεξη,δν ξέρω γιατί …

25 ποντους επρεπε,αλλα λογικα θα βελτιωθει η ομαδα και θα καθαρίζει τετοια ματσακια απο νωρις.

Συγκινητικη παρουσια Χριστοδουλου οταν επρεπε.Μια ζωη μαζι.

Oμαδα με ολη τη σημασια της λεξης…Λιγο λιγοτερο να ταλαιπωρουσε τη μπαλα ο Σπανουλης στο β’ ημιχρονο (και ας τους βιασε στο α’) και μαλλον θα ειχαν παει πιο ομαλα τα πραγματα.Βεβαια στο β’ ημιχρονο δε βαρεξαμε [B]ουτε μια βολη[/B],αλλα οακα παιζεις,συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια…Παπανικολαου εισαι καβλωτικος,Στρατος με το καλημερα 16 ποντακια μεσα σε ενα καμινι που τον εβριζε απ την αρχη ως το τελος.Ρισπεκτ.

Μαυροειδη παρατα το μπασκετ. (Χειροτερος του δεινοσαυρου παντως δεν ειναι,τουλαχιστον δεν αποτελει μειονεκτημα σε πικ εν ρολ και αλλες φασεις που απαιτουν [U]στοιχειωδη [/U]ταχυτητα απο εναν ψηλο)

Διωχτε τον κεφτε τον Μαυροειδη μωρε,ανασες my ass,με 4 παιχτες παιζουμε καθε φορα οταν ειναι μεσα.

Στο τριποντο του Παπ στο 4ο δεκαλεπτο ηθελα να μπω στην οθονη να τον αγκαλιασω,πορωνει κοσμο αυτο το παιδι.Μετα το μεγαλο τρακ που παθαινει ο Μπιλ καθε φορα που παταει ΟΑΚΑ,ηρθε και η ωρα του Περπερογλου να τον καταπιει η [COLOR=“Green”]Εδρα[/COLOR].

(τι Κιτσεν ρε παιδια,πως παιζουν τετοιοι παιχτες στον μπασκετικο Ζελα;…)

ατσα επαρση; ποτε προλαβατε; :lol:

Πωω ναι,και ενω ο Διαμαντιδης εχει βαρεσει βολες παλι ξερω γω(σε ενα αστειο σφυριγμα στον Λο επειδη τον επαιξε αμυνα στην περιφερεια:lol:)και ειναι σε αποσταση αναπνοης.
Τσαααακ

rocking,ποια έπαρση;Ετσι πηγε,12 ποντους σε ολο το ματς.Λιγο γκαζι να υπηρχε θα ειχε φυγει.

Απο τις 13 Μαιου μεχρι και σημερα,μας ειναι συνεχως σε επαρση!Πιστευω το νιωσες!

floydised ντερμπυ με παο παιζεις οπως και να εχει, το ‘‘τετοια ματς’’ που εγραψες ειναι λιγο αδοκιμο, ακομα και σε αυτην την κατασταση του παο.
αλλα ετσι κι αλλιως το σχολιο ηταν χαβαλε και καλοπιστο οπως υποδηλωνει και το:lol: κατι που και ο παμκιν δεν προσεξε αφου δεν το συμπεριελαβε και στο quote στην απαντηση του. Ετσι που ηθελε να απαντησει ομως τον βολεψε

50 ρε μη τσιγγουνεσαι, ομαδα ΝΒΑ εισαστε ρε γμτ…

#-o#-o#-o

Το “τετοια ματς” προφανως δηλωνει τετοια ματς με τον ΠΑΟ,δλδ τα ντέρμπυ.Σημερα θα μπορουσε να ειχε φυγει αερα ο Ολυμπιακος.Αφου σας είχαμε σε στανταρ διαφορα για σχεδον ολο το ματς,τι φταιω εγω.

Δες παραπανω.Φιλακια

ναι μωρε, απλα μπορουσε να το δει καποιος οτι το εγραφες με τροπο επαρσης, τυπου '‘ποιος παο μονο εμεις τωρα’'
αλλα σου λεω δεν χρειαζοταν να ‘‘δικαιολογηθεις’’ καν

Δεν με νοιαζει τοσο τι εγινε στο (καλο για καποιον ουδετερο σαν και μενα) ματς, αλλα το παραπανω ισχυει.

Ναι,μετα το κατάλαβα,δικιο ειχες,καλα εκανες και το πες.
Ειναι ακόμα νωρις,ενταξει ο Ολυμπιακος ειναι προφανως πολλα κλικ πανω.Τα του ΠΑΟ θα τα γραψω στο θρεντ:wink:
Απλως για σημερα μίλησα,μην πεταχτει αλλος βαζελος:p

Είδα τα τελευταία 12 λεπτά, χάρη στον έξυπνο ΕΣΑΚΕ (την άλλη φορά 4 το μεσημέρι παιδιά) και τον πούστη τον καπιταλισμό.

Οπότε έχω να πω ότι κάναμε φρικτές επιθέσεις στο 4ο δεκάλεπτο (2/12 τρίποντα, τα περισσότερα σκοτωμένα) και ότι το παρασκήνιο ζει και βασιλεύει.

Συνεχίζουμε τη στήριξη και την απαίτηση για περισσότερη βελτίωση.
Πρίντεζης 50% ντεφορμέ-50% αναξιοποίητος μέχρι στιγμής.

Επίσης μάλλον πρέπει σιγά-σιγά ν’ αρχίσουμε να κοιτάμε και για την 6η θέση ξένου στο 4-5, δε συμφωνώ με την απαξίωση του Μαυροειδή από τόσο νωρίς, αλλά η ομάδα χρειάζεται κι άλλη λύση.

Το μαλλί φταίει, άρχισε να καγκουρίζει επικίνδυνα πάλι! Απαιτούμε ξούρα :!: (και ο Λο να πάρει τα πλαϊνά παρακαλώ)

Γιατί ρε φίλε, μια χαρά είναι η καγκουριά του.Εγώ ήλπιζα κιόλας να γίνει κανα σκηνικό με τον Γιαννόπουλο (άσχετο αν παίζουν διαφορετικές θέσεις) να δούμε καγκουριά εναντίον αλτερνατιβίλας :stuck_out_tongue:

για ελληνικο εντεχνο&Scorpions τον εκοψα εγω αυτον

χαχαχα, Καμίνια vs Πεντέλη!

Έτσι από περιέργεια ποια είναι ακριβώς τα παράπονα από τον Μαυροειδή που θέλετε να τον διώξετε κιόλας; :-k