Ολυμπιακός

Καύλα ήταν!

Ακόμα μεγαλύτερη σε συνδυασμό με την ήττα της βρωμορεάλ και την τιμωρία της νεόπλουτης Shitty από την βαριά ερυθρόλευκη φανέλλα του Ajax! Ονειρεμένη βραδιά!8)

Αναρωτιέμαι αν ο Ερνέστο βλέποντας τα ματς μας αναρωτιέται αν θα μπορούσε να είχε αξιοποιήσει τον κάγκουρα ή αν λέει απλά “δεν μου έκανε για αυτό που εγώ ήθελα να παίξω. Τελος”

μασάδο γκρέκο και αμπντουν πρέπει να πάρουν πούλο επειγόντως

δεν του εκανε, γιατι δεν εκανε αυτα που ζητουσε. ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. τωρα αν εβαλε (του εβαλαν) μυαλο και αρχισε να κανει κινησεις και να πιεζει μπραβο του, αλλα με βαλβερδε αυτα δεν τα εκανε.

παντως εμενα αυτη η ομαδα δεν μαρεσει, δε με ευχαριστει καθολου να τη βλεπω, αλλες χρονιες πχ περιμενα πως και πως τα παιχνιδια του τσουλου, ακομα και του πρωταθληματος, φετος δεν ξερω καν καλα καλα αν παιζει τριτη η τεταρτη και αυτο δεν αλλαζει με οσες νικες και να παρει.

ο μανωλας δε με ενδιαφερει αν παιζει καλα η οχι, δεν αντεχω να τον βλεπω να φοραει φανελα ολυμπιακο το κωλοπαιδι

:-k:-k:-k

Συγγνώμη, αλλά χθες ο Μήτρογλου τι ακριβώς έκανε στο ματς; Το γκολ είναι του Αμπντούν. Αυτός ξεμαρκαρίστηκε, αυτός έκανε κίνηση στο transition, αυτός μάρκαρε, αυτός έκοψε την μπάλα, αυτός έβγαλε τον σέντερ φορ σε κενή εστία και ο Μήτρογλου που για 20 λεπτά έπαιζε εκνευριστικά τεμπέλικα έγινε ήρωας και σήμερα εμφανίζεται από τις εφημερίδες λες και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Όχι, λυπάμαι, αλλά δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό. Παίζει σαν βετεράνος που έχει εγκαταλείψει το άθλημα και είναι μόνο 24. Ούτε μια φορά δεν πίεσε, ούτε μια φορά δεν προσπάθησε να ξεμαρκαριστεί. Σε εκτός έδρας ματς ήταν ξεκομμένος από τους υπόλοιπους 10 λες και δεν υπάρχει λόγος να κουραστεί κι αυτός μαζί τους. Δεν θα υπάρχουν πάντα χαφ να τα κάνουν αυτοί όλα για αυτόν.

Αυτή τη στιγμή Τζιμπούρ >> Μήτρογλου

fixed

πάντως ξέχωρα απο την νίκη εχει περάσει ο καιρός που ο ολυμπιακός στα εκτός ηταν απλά ενα ανέκδοτο σκέτο.(με καλο τρόπο το λεω. μην βαράτε)

Τώρα ετοιμάζει ο Νικολογιάννης το νέο του βιβλίο “Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ (με τον ΟΣΕ)” :stuck_out_tongue:

Όντως, ισχύει. Δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα ο Ολυμπιακός, αλλά όταν με τέτοια εμφάνιση παίρνει διπλό, αυτό δείχνει (εκτός της τύχης που πάντα παίζει ρόλο στο άθλημα) σωστή διαχείριση και νοοτροπία και κυρίως πίεση στο χρονικό σημείο που έπρεπε. Αυτή η υπερπροσπάθεια στο τέλος και η ανατροπή δεν είναι καθόλου τυπικό στοιχείο ελληνικής ομάδας.

:lol::lol::lol:

Χάλια εμφάνιση και ανέλπιστη νίκη…νομίζω ότι όλα θα κριθούν για την πρόκριση μας στο champions league στο τελευταίο μάτς με την Άρσεναλ
Η Σάλκε την κόβω να καθαρίζει τους Άγγλους μέσα στην γερμανία άνετα

…αυτό ακριβώς:):!:

Εκνευριστικά κακός Ολυμπιακός στην 3η περίοδο με έκανε και παράτησα το ματς. Ο Μπαρτζώκας κοιμήθηκε κανονικά έχοντας μέσα για 6 λεπτά σε αυτή την περίοδο 2 εντελώς αντιπαραγωγικούς ψηλούς στην επίθεση που ούτε καν προσπάθεια δεν μπορούσαν να πάρουν (ντορσει, αντιτς) με τον Ολυμπιακό σε αυτό το διάστημα να βάζει… 3 πόντους.

"Πατημα με τα δυο χερια και καρφωμα"
Μεγαλε Ιωαννου

Μαυρα χαλια σημερα,αντε να δουμε στην 4η

Τί γίνεται με την Ζάλγκιρις; 8O

Ευτυχώς που το παράτησα στην 3η περίοδο. Μάυρα χάλια.
Μπαλίτσα ρε γίδια :stuck_out_tongue:

Tραγικη η ομαδα,πραγματικα δεν περιμενα να παιζει τοσο κακιστα.Τους λατρευουμε για περσι,αλλα φετος μεχρι στιγμης παιζουν σα να κοροιδευουν,μηδενικη αμυνα ανυπαρκτη διαθεση,κακιστες επιλογες στην επιθεση και παρα πολλα λαθη,πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει.Φερει ευθυνες και ο Μπαρτζωκας,πιστευω πως δεν τους τα χωνει αρκετα και κοιμηθηκε και αυτος σημερα στον παγκο.
Επειγοντως βελτιωση,εμεις θα τους στηριζουμε,αλλα πρεπει και αυτοι να ξεκολλησουν απο την περσινη σεζον…

Μεγάλος τραγέλαφος η ομάδα απόψε. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν φαίνεται να κάνουν προπονητές επιπέδου Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό, δεν έχει επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ καινούριο στον τρόπο παιχνιδιού. Μα να μου έχει στην 3η περίοδο για 7 λεπτά μέσα τους τραγικούς Άντιτς και Ντόρσι γαμώ την κοινωνία μου;

Θεέ μου έκλαψα :lol::lol:

Γενικό συμπέρασμα, όταν ο γαύρος δε βάζει τα σουτ και ο αντίπαλος παίζει μια έστω στοιχειώδη άμυνα (όπως λίγο εμείς στο β’ ημίχρονο), no party. Πλάκα στην πλάκα, η Zalgiris έκανε μερικά από τα καλύτερα hedge και γενικά φοβερές βοήθειες και περιστροφές. Πολύ ισορροπημένη ομάδα, δεν της το 'χα.

Λοιπον ο Μπαρτζώκας θα πρεπει να λαβει υποψιν καποια πραγματα.
Το παιχνίδι της ομαδας στο 5 εναντιον 5 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ.Μπορει σιγα σιγα να εχει φτιαξει εναν χαρακτηρα και να παιρνει διπλα στο ΟΑΚΑ διχως να παιξει μπασκετ,με εναν ΠΑΟ σε μεταβατικη φαση ομως ΠΡΕΠΕΙ να το φτιαξει το σετ ματς του

Επίσης θα πρεπει να καταλάβει τι ομαδα εχει.Κανεις,εκτος Σπανουλη,δεν ειναι Ο σκόρερ.Η κινητήρια δύναμη αυτης της ομαδας ειναι η αμυνα με ενέργεια.
Τωρα πως στο διαολο ειναι δυνατον να βλέπω τον Πριντεζη και τον Αντιτς(αν εχεις τον θεο σου δλδ)να κανουν ΤΡΙΠΟΝΤΑ και το παιχνίδι χαμηλα ή εντος πεδιας να ειναι μηδενικο.Ε δεν πας ετσι πουθενα.Καλα τα σουτ αλλα πρωτον σουτερ δεν υπαρχει,ειδικα οταν εισαι 4αρι,και τελος παντων παιξε απο πιο μεσα και σουταρε λιγοτερο.
Μονο ο Χαινς ειναι παλικαρος,2 μετρα και ας φαει ταπες τουλαχιστον παλεύει.Και συνηθως κερδιζεις τις φασεις.

Το ολο κλειδι ειναι να βρεθει φόρμουλα στο 5 vs 5.Μην ακουσω μαλακιες,οπως μετα το ματς με τον ΠΑΟ,“αα τι θα γίνει,θα φυγει ο Γκετσε/ο Σλουκας ειναι αρνητικος” κτλ.Λες και αυτο ειναι το πρόβλημα μας.
Ας το δει ο Μπαρτζώκας,ας καταλαβει οτι εχει μια ομαδα με καποιους απο τους καλυτερους παικτες πολυτελειας ΑΑΑ κλασης(οχι ομως καλαθοφορτωτες)και εναν ηγετη,τον Σπανουλη,και ας στρωσει την ομαδα.

Και προς θεου,μακρια απο την λογικη χαντμπολ.Μονο σουτ απο 3 ή τελειωματα απο κοντα,κυριως απο fast break.Οχι,γτ θα μας καταπιει αυτο το πραγμα στην Ευρωπη.Δεν παμε πουθενα.

Δλδ παπαδες μπορει να κανει,αλλα δεν γινεται να εχεις κοτζαμ Πριντεζη και να καθεται να βαραει σουτακια ή τον Αντιτς ή να περιμενεις απο τον Παπανικολαου να βαλει την μπαλα στο καλαθι λες και ειναι ο Κομπε.Δεν ειναι η δουλεια τους αυτη

Στα θετικα να πω πως ο Ντορσι βλεπει πολυ καλα καποιες πασες,το ειδαμε κυριως στην αρχη.

Η Ζαλγκίρις ειναι μια πολυ δυνατη ομαδα,απιστευτη ενέργεια.Σε καθε φαση στα ορια του φαουλ απο την δυναμη,μου θυμισε λιγο ΠΑΟ Ζοτς πιο παλια.Και στο τελος φυσικα της βγηκαν τα σουτ,οπως ηταν αναμενόμενο

Δεν κατηγορουμε τον Μπαρτζώκα απλως καποια πραγματα ας γινουν σιγα σιγα απο τωρα ετσι ωστε απο τον νεο χρονο να γαμησουμε μανουλες.
Στηριζουμε οσο δεν παει αυτην την ομαδα,απλως η 20αρα στο ΣΕΦ ε ειναι καπως