Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ να έχω παρατήσει 2 σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην 3η περίοδο…
θελει να φυγει ο Ντορσυ λεει:?
Ντόρσεϊ: "Φεύγω από τον Ολυμπιακό!"
Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε “μαινόμενος” από το ΣΕΦ και βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, φώναξε “I’ m done”. Μάλιστα, ο Αμερικανός μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε
wtf?
Γνωστό και ως “δε μας φτάναν τα σκατά, μας φέραν κι απ’ την Πέργαμο”.
αρχισε παλι τα ψυχολογικα του αυτος. ουφ, ας φυγει αμα δεν την παλευει χωρις την μαμα του, τι να πω.
Και στα τρία ματς του ΣΕΦ ο Ντόρσει δεν εμφανιζόταν για προθέμανση στο ημίχρονο παρα μόνο 1-2 λεπτά πριν να ξεκινήσει. Σήμερα εμφανίστηκε φορώντας κάτι τεράστια ακουστικά και ο Μπαρτζώκας τον έστειλε με τη μία αποδυτήρια. Δεν περίμενα καν να ξαναβγεί να παίξει.
Κατά τ’ άλλα, ό,τι και να ήθελα να γράψω, ο Floydized το έγραψε καλύτερα οπότε απλώς συμφωνώ 100%.
22-46 επί μέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, τίποτε άλλο.
Aυτά τα παιδιά θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό…
Να του φέορυμε ξέρω γω και αυτού κανένα homie, όπως είχε ο Τάρπλεϋ και έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής πως είναι ο… ψυχολόγος του! :lol::lol:
Kατά τα άλλα δεν θέλω να γράψω τίποτα κακό για τους παίχτες και τον προπονητή σε εβδομάδα που μας προσέφεραν νίκη σε βάρος του εξασφύριχτου… 8)
Απ’ ότι είδα κέρδισε η Κάχα μέσα στην Armani … Όπως είναι ισορροπημένος ο όμιλος, και με μια Cedevita που μπορεί άνετα να καταλήξει στο 0-10, και η πρόκριση θέλει πολλή δουλειά… Βασικά χρειαζόμαστε σίγουρα μια νίκη εκτός με (Κάχα , Αρμάνι , Zαλγκίρις ) και το απόλυτο στα υπόλοιπα εντός … Γιατί και από διαφορές , τα 'χουμε σκατώσει…
Μαλιστα…
Ο Ντορσι ειναι γνωστο οτι εχει εναν χαρακτήρα κάπως…παραξενο.Και περσι ειχαν γινει διαφορα ομως η ομαδα δεν εβγαλε τπτ προς τα εξω.Και πολυ καλα έκαναν,αριστα.
Πλεον το θεμα παιρνει δημοσιοτητα ομως.Ενταξει αν θελει να φυγει,ε ας την κανει.Ας μην ξεχναμε οτι αυτη η ομαδα απεδειξε περσι οταν δεν βασίζεται στο “Εγω” κανενος και πως επρεπε να φυγουν κατι Παπαλουκαδες κτλ που ηταν στον Πειραια σαν σταρ,για να γινει οτι γινει.
Αυτο ειναι το νοημα της ομαδας.Τον καταλαβαίνω εν μερει,ομως δεν αντιδρας ετσι.Αν δεν γουσταρει,ας σηκωθει να φυγει.
Ακόμα δεν επιστρέψαμε να πουμε και αρχιζουν οι μαγκιες και τα σταριλικια;Εξω,αυτη η ομαδα πρεπει να διατηρηθει ομαδα με τα ολα της.Μην πω οτι κατι τετοιο πρεπει να τους ενωσει και αλλο.
Kι εγώ θεωρώ ότι αυτή είναι τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση της ομάδας. Το πως θα απορροφήσει τους κραδασμούς του τρόπου φυγής του Τζο, καθώς και άλλων παρόμοιων περιστατικών που θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια…
Εμένα επίσης η ομάδα μου φάνηκε σκασμένη και αυτό είναι κάτι που δεν το περίμενα. 24 πόντοι στο β’ με παο και 22 με Ζαλγκίρις, μου προκαλεί τεράστια εντύπωση για μια ομάδα που πέρσι η δύναμή της ήταν ακριβώς το δεύτερο ημίχρονο. Πολλοί παίκτες είναι καμμένοι. Και δυστυχώς είναι οι βασικοί που τραβανε όοολο το κουπί. Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν κρεμάσει, ενώ ακόμα και παίκτες τούρμπο σαν το Μάτζαρη δεν έχουν καμία δύναμη στο τέλος.
Εύκολη λύση είναι να τα βάλουμε με τον πάγκο. Η αλλαγή του προπονητή, ειδικά η μετά Ντούντα διαδοχή, είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο πράγμα. Ο κόουτς Μπι ξέρει καλά που έχει έρθει, αλλά πρέπει να μάθει καλύτερα τον τρόπο για να μείνει. Οφείλουν όλοι να ψαχτούν κάμποσο…
Και ομολογώ ότι πίστευα πως η ομάδα θα ξεκίναγε ένα βήμα μπροστά από όλες τις άλλες στην αρχή της σεζόν. Αλλά έπεσα έξω…
Θλάση βαριά ο Φουστέρ λέει.Άντε,βάλτε κανέναν Έλληνα μέσα.
Καλό αυτό, στο ματς με την Μονπελιέ ήταν από τους χειρότερους. (τα μπινελίκια που έφαγε στην καφετέρια δεν περιγράφονται, μου είχε κίτρινη ο μαλάκας και μάρκαρε σαν να ήθελε να πάρει και δεύτερη)
Και να μην ξεχναμε την αχαστη κεφαλια που πεταξε διπλα απο το δοκαρι στα 2 μετρα απ την εστια
Ναι οκ να μην ξεχνάμε και τόσα γκολ έχει βάλει και μας έχει ξελασπώσει όμως…
Δεν τα ξεχνάμε.
Όταν τα βάζει μπράβο του, όταν δεν τα βάζει είναι ο εμετός ο ίδιος, από τους πιο άτεχνους και ανούσιους μεσοεπιθετικούς που έχει δει αυτή η ομάδα.
Ανούσιος; :-s
Aπό τι κρίνεται η ουσία στον μεσοεπιθετικό περισσότερο από ότι με την επαφή με το σκοράρισμα;
Μια χαρά παίχτης είναι, σκύλος, μαρκάρει και παίζει πάντα δυνατά ακόμα και στην χειρότερη του μέρα. Το ότι δεν είναι Ζιο δεν τον κάνει ανούσιο. Στο κάτω κάτω της γραφής λίγα είναι τα παιχνίδια που ήταν αρνητικός.
…τι καταπρακιά ήταν αυτή από Ζαλγκίρις…μας ισοπέδωσε στο δεύτερο ημίχρονο:):!:
Λέω πως στα ματς που δεν θα σκοράρει τελικά (εκμεταλλευόμενος συνήθως κάποια αναταραχή ή στην καλύτερη κάποια σέντρα), δεν πρόκειται να βρει κανείς σχεδόν ποτέ κάποια άλλη θετική ενέργεια όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι.
Τώρα εάν θα μαρκάρει και θα τρέξει σα σκύλος, εμένα ως θεατή με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Αυτά είναι για τους προπονητές του.
Πεφτει και το κάστρο:!: