Δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό τα παλιοκόριτσα!
Ούτε τα δάκρυα της Λιανας τις συγκίνησαν, ούτε τα πρωτοσέλιδα των βαζελοφυλλάδων ούτε τίποτα…
Θα ρίξουν τη μισή Ελλάδα στο Prozac… [-X
Kαλά από πέρυσι έχει πέσει αυτό(απ’την ΑΕΚ κατά κύριο λόγο… )…Φέτος παλεύουν για τη σωτηρία , όπως και οι άντρες τους… Γένικα, έχει βαρέσει διάλυση ο ερασιτέχνης τους (όχι , ότι στα επαγγελματικά πάνε καλύτερα )…Κάποτε βέβαια, κάποιοι κοροϊδευαν τα 60ε που μας “τρώει” ο Κόκκαλης (για εμένα μαζί με το Καραισκάκη, η μεγαλύτερη κληρονομιά που έχει μείνει στον Ολυμπιακό , έστω και τα 15.000 μέλη απ’τα διαρκείας του ποδοσφαίρου… )
…έλα ντε:p
:!:
Παρότι -κατά γενική ομολογία- χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι, για την ισοπαλία, έχω την ειλικρινή απορία αν τα 2,5 εκ. που λέγεται ότι δόθηκαν για τον Μασάδο ήταν τελικώς σε δραχμές υπό τον φόβο εξόδου από την ευρωζώνη.
…άλλη μια συγκλονιστική είδηση από την πλατεία Αλεξάντρας…
ετσι!! :lol:
Ωρέ γι αυτό με είχε πιάσει απ’ το πρωί μια φαγούρα στο αριστερό…
…σωστός, και με την δικαιότατη ήτα, τα ίδια συναισθήματα θα είχα:):!:
:lol: :lol: :lol:
…προς τι ο γέλωτας, δεν καταλαβαίνω…εγώ αυτό που αισθάνθηκα, έγραψα:):!:
Tζος Πάουελ. Ανακοινώθηκε.
Τατουατζίδικο θα την κάνουμε την ομάδα έτσι όπως πάμε.
…να δούμε, θά’ναι απόψε τόσο εύκολο όσο δείχνει;:):!:
απο ποια χωρα ειναι η αντιπαλος?
Nτερμπι με Τσεντεβιτα.Οκ…
οι ψηλοι τους δε μασανε… τρελο ντερμπυ…
κοιτα τι μας κανει η τσακαριτα… ρε ξυπνατε λεμε.
Χαινς=Ηρωας
Αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο ο Σπανούλης θα σκάσει. Έκνε ότι μπορούσε σήμερα και στο 2ο ημίχρονο ήταν φανερό ότι κουράστηκε. Νομίζω ο Λο μπορεί και πρέπει να παίζει περισσότερο. Επίσης, αν δεν παίζει και σ’ αυτόν τον αγώνα ούτε δευτερόλεπτο ο Γκετσεβίτσιους, γιατί υπάρχει στην ομάδα;
Ο Χάινς έπαιξε τουλάχιστον για 2 σήμερα. Αν και ήταν άστοχος, έδωσε πάρα πολλές άνισες μάχες στη ρακέτα (όπου ήμασταν εντελώς ανύπαρκτοι), μοίρασε 6 ασίστ και πήρε 7 ριμπάουντ. Ο Περπέρογλου δεν υπήρχε σήμερα, ο Παπ έπαιξε πάρα πολύ καλά και από κοντά ο ο Σλούκας, ο οποίος ήταν 100% εύστοχος, αλάνθαστος και στο τέλος αυτός πήρε το ματς.
Περιμένουμε τον Πάουελ λοιπόν. Το βιογραφικό του είναι καλό, αλλά είναι ένας “ψηλός” (2.06) που παίζει κυρίως μακρυά από το καλάθι. Έχει καλό σουτ από τα 5μ., παίζει σχετικά καλά με πλάτη (ίσως στην Ευρώπη το κάνει πιο άνετα), αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει πύργο, όχι ένα 5άρι με τάσεις σύγχρονου (τουτέστιν ημιπεριφερειακού) 4. Η ταχύτητα δεν αρκεί και αυτό το είδαμε (και) σήμερα.