Ολυμπιακός

ο ζελαμπαλ που εχουν ειναι ο γνωστος?

Nαι, αυτός είναι.

Ότι θα με έπιανε αγωνία σε αγώνα με τη Τσεντέβιντα ή πως στο διάολο τη λένε, ποτέ δεν τον πίστευα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει: Το βάρος του τροπαίου, ο Μπαρτζώ, αδιαφορία των παικτών (που βέβαια σχετίζεται με τον προπονητή), όλα; Σίγουρα φταίει ως ένα βαθμό ο κόουτς αλλά δε γίνεται ΜΟΝΟ αυτός.

Η ομάδα δείχνει πως δεν τραβάει ΚΑΘΟΛΟΥ στα 4 ματς που την έχω δει φέτος. Μηδέν άμυνα, μηδέν στα ριμπάουντ, κανένα αξιόπιστο πλάνο στην επίθεση - με το που μας παίξουν λίγο ζώνη καταρρέουν όλα, αστοχία.

Το καμπανάκι της Εφές έγινε καμπάνα με τη Ζάλγκιρις και τώρα καμπαναριό ολόκληρο. Το μόνο που μπορεί σχετικά εύκολα να αλλάξει είναι η διάθεση. Επίθεση ξέρεις ότι δε θα σου βγαίνουν κάθε μέρα όλα, αλλά ρε πούστη μου τουλάχιστον να βλέπεις πως στην άμυνα δε περνάει μύγα, να βλέπεις πάθος, ξύλο, ΚΑΤΙ!

Το κακό είναι πως ο όμιλός μας είναι δύσκολος και με την τωρινή απόδοση απλώς δεν περνάμε με τίποτα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια,για μένα πάντως ο Μπαρτζώκας έχει ήδη αποτύχει και αυτό για δύο λόγους.

Ένα το ότι πήρε μια ομάδα με έτοιμο και νικηφόρο αγωνιστικό πλάνο και έχει καταφέρει σε τρείς μήνες να το καταστρέψει.0 άμυνα,0 ριμπάουντ,0 αυτοσυγκέντρωση και και και .

Και δεύτερον και πολύ σημαντικό είναι πως οι παίχτες δεν εμπνέονται από αυτόν και δεν σκυλιάζουν στο παρκέ .Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό.

Δεν με νοιάζει που δεν παίζουμε καλά,που χάνουμε ή κερδίζουμε με νοιάζει να βλέπω το περσινό πάθος και το φιλινγκ του να είσαι ΟΜΑΔΑ.Αυτό δεν υπάρχει και φταίει μόνο ο Μπαρτζώκας.

Το μέλλον θα δείξει αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Οπως εχουμε πει,ο φετινος Ολυμπιακος ειναι το μεγαλυτερο στοιχημα,πολυ παραπανω απο τον ΠΑΟ.

Μενει να δουμε τι θα γινει,ειναι η κρισιμότερη στιγμη για ολη την χρονια μαλλον.Το οτι συμβαίνει τωρα μονο καλα μπορει να εχει,για μενα.

Επισης ήλπιζα καποιος να πυροβολούσε τον Μαλκοβιτς στο ΣΕΦ,μπας και αποδοθεί τιμη στο μπασκετ γενικότερα.Αμα μας επαιρνε και διπλο εγω αυτοκτονούσα

Το γήπεδο ήταν έτοιμο να εκραγεί με αυτά που βλέπαμε και παρολαυτά στήριξε όπως έπρεπε την ομάδα. Απλώς ο Μπαρτζώκας μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα πού είναι.

Θεωρώ ανεξήγητο φαινόμενο το ότι επί 40 λεπτά δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστάρισμα του εκάστοτε παίκτη που μάρκαρε ο 1.60 τυπάκος της τσεντεβίτας.

Κρίμα πραγματικά να βλέπουμε αυτό το πράγμα να κατεβαίνει στο γήπεδο.

Eίναι προφανες πως ο Μπαρτζώκας εχει τεράστιο άγχος και αυτο μεταφέρεται μεσα στην ομαδα.Γενικα παίκτες και προπονητής καλούνται να μαθουν να παίζουν σαν φαβορί που πλεον εχει πατήσει κορυφή,και ο Μπαρτζώκας δεν μπορει να το διαχειριστεί ακόμα αυτό.

Δεν θελω να γινω βιαστικός κτλ ομως οκ,κοουτς κανε κατι,στήσε την ομαδα διοτι αυτο το πράγμα δεν βλέπεται.Και δεν δικαιολογείται οταν εχεις τετοιο υλικό.

Ωρες ωρες αρχίζω και νομίζω πως είναι στην μοίρα της ομαδας αυτης να περνάει παντα τετοιες καταστάσεις.Ακόμα και μετα το περσινό…

Εντωμεταξύ επιτέλους παρατήρησε και κάποιος άλλος (Ζέρβας - http://www.sport-fm.gr/article/590421) το ότι στα τάημ άουτ που διαρκούν 60’’ κανονικά, η ομάδα συνήθως επιστρέφει στο παρκέ στα 30’’-35’’.

Αυτό φαίνεται καθαρά στις μεταδόσεις του site της euroleague που δεν έχουν διαφημίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προλαβαίνει να τους πει. Πάντως έχω ακούσει 2-3 φορές το “I want creation”. Που δε βγάζει και πολύ νόημα από μόνο του…

Και το “Λετ’ς γκοου γκαις”

Εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει απίστευτα, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για αυτά τα χάλια. Και ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν φαίνεται να κάνει ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε αυτός ο Πάουελ να ξέρει να παίζει με πλάτη γιατί δεν έχουμε ούτε ένα πεντάρι που να παίζει έτσι…(α, και Πέρο Άντιτς: ένα μέτριο σούτινγκ γκαρντ εγκλωβισμένο σε σώμα τεσσαριού, μιλάμε σε όλα τα ματς ο τύπος δεν παλεύεται)

Με τις μεγάλες ομάδες, πες ΟΚ, αλλά να ζορίζεστε και με την Λα Κουκαράτσα γαμώ το κερατό μου? Σοβαρευτείτε, και ειδικά εσύ κύριε Μπαρτζώκα γιατί θα γελάει όλη η Ευρώπη για κάνα χρόνο αμα συνεχίσουμε έτσι…

…κάπως χλιαρά δεν ξεκινήσαμε απόψε:? :slight_smile: :!:

Mια χαρα μπαλα παιζει ο Ολυμπιακος ρε συ Στεφ :-k γρηγορος,με αρκετες ευκαιριες,αυτοματισμους και επιτελους ΚΙΝΗΣΗ+ κοντα τις γραμμες… Νταξει δεν ειναι και η Ρεαλ αλλα ειναι πολυ μακρια απ το εκτρωμα που μας ειχε συνηθισει. Στα συν ο Φεισα που ειναι αισθητα καλυτερος απο τον φιλοτιμο Μοντεστο και ολως περιεργως σημερα οι Μασαδο/Γκρεκο :slight_smile:

Λετε να φτάσουμε το χιλιάρικο σήμερα στο ΣΕΦ?

Άνετα. Ο κόσμος στηρίζει τα τμήματα σε όλα τα ματς … Γι’ αυτό και θα γεμίσει αύριο στο βόλλευ του Ρέντη , με τους ουραγούς της βαθμολογίας :stuck_out_tongue:

Βλέπω να σφάζεται κοσμάκης για τον Παππά σε λίγο καιρό… Έχει 2 συνεχόμενες 30άρες με τον Πανιώνιο… Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε έναν τέτοιου τύπου παίχτη, αν και προσωπικά τον είχα ξεγραμμένο τον Παππά, και ακόμα δεν με πείθει(κάτι σε φάση Βασιλειάδη μου κάνει)… Τώρα, αν έχει δουλέψει και βγει αυτό , καλό θα είναι …

Tότε να σου αλλάξουμε την ερώτηση. Σου κάνει ο Βασιλειάδης;;;

Το χιλιάρικο σήμερα είναι ουτοπία…

Ντάξει, δε λείπανε πολλοί για να πιάσουμε 4ψήφιο, μόνο εξακόσια άτομα περίπου.

Κατά τ’ άλλα σκορ και θέαμα αλλά αυτό το πράμα με τα αμέτρητα τρίποντα μετά το σύστημα “γύρω-γύρω όλοι” δε φαίνεται να σταματάει με τίποτα.

…όντως, απ΄την ώρα που τό’γραψα, η εικόνα μας έγινε πιο ευχάριστη, και βγάλαμε και περρισότερη διάθεση, και καλύτεροι οι Μασάντο Γκρέκο…και έπαιξε και ο πόντιος:):!:

Πολυ σημαντικο το ματς σημερα, με νικη εξασφαλιζουμε το Europa και μετα παμε στα αλλα ματς να κυνηγησουμε οσο μπορουμε την προκριση στη 2η φαση του Champions League. Το Σαββατο με τον Αρη ημουν στα επισημα και ειδα τον Ιμπαγασα, ο οποιος μου ειπε οτι θα ειναι ετοιμος για σημερα, αλλα τελικα δεν ειναι ουτε αυτος ετοιμος. Αρα εχουμε σημαντικοτατες απουσιες τους Τζιμπουρ, Ιμπαγασα και Κοντρερας. Και ασχετα με την νικη στην Γαλλια η Μονπελιε δεν ειναι κακη ομαδα, εχει γρηγορους παικτες και ειδικα τωρα που παιζουν εκτος εδρας μπορουν να μας κανουν μεγαλη ζημια με αντεπιθεσεις… Οποτε θελει μεγαλη προσοχη στην αμυνα και αποτελεσματικοτητα μπροστα, γιατι χανουμε ενα τσουβαλι ευκαιριες μεχρι να σκοραρουμε…