Ολυμπιακός

Aσχετο, αλλα ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω για κανα εισιτηριο για το ματς με τη Σαλκε? Eιμαι καμια ωρα μακρια με το τρενο απο εδω που σπουδαζω και το σκεφτομαι να παω αν βγαινει φτηνα η ολη φαση (τρενα + εισιτηριο αγωνα)

Ψάξε μέσω συνδέσμων της περιοχής σου, ή αλλιώς επικοινώνησε με τη διαχείριση της ΠΑΕ και πες το θέμα σου.

…απόψε, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο απ’ότι δυο εβδομάδες πριν, αλλά πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα την πάρουμε την νίκη:):!:

Ειμαι ο μονος που-παρα τα οσα εγιναν στο τελος-μου εκατσε λιγο ασχημα το οτι εφυγε ο Ντορσει?Και δε μιλαω με αγωνιστικα κριτηρια μονο.

και γω τον γουσταρα, αλλα εμ αυτα που εκανε χαλαγε το κλιμα στην ομαδα, οποτε τι να γινει η ομαδα πανω απ’ολα. αυτος ηθελε λεει 20 προσπαθειες να παιρνει σε καθε ματς, οκ ειπαμε. σιγουρα θα λειψει παντως ειδικα στην αμυνα.

O περσινός Ντόρσει θα λείψει, ο φετινός ήταν μαύρη τρύπα για την ομάδα.
Οπότε στην πραγματικότητα αυτός που λείπει είναι ο Ντούντα και ούτε εγώ αναφέρομαι τόσο σε αγωνιστικά κριτήρια.

άνθρωπος δεν ασχολείται με την μπάλα ε? καλή φάση

Ωραία αντιμετώπιση δείχνεις στον αγαπητό στεφ, να ποιος είναι ο κρίμσον :!:

ε δεν τον ειδα. είναι στην πίσω σελίδα.(παω ανα 15 ποστ)
σορρυ stef:):!: μακάρι να πάρετε την νικη και μια μέρα που η αελ βγει δευτερη να βγαίνει απευθείας τσου λου

Υπάρχει κάποιο σάιτ με live streaming να δούμε κ μεις που δεν έχουμε Νόβα??

Seconded

αφου φαινεται οτι εχει ρολαρει η ομαδα και -τουλαχιστον μεσα στο Καραισκακη- μπορει να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο και να σκοραρει,γιατι την γυρνας πισω μετα το 1-0?

Πολυ καλη εμφανιση απο ολους (με εξαιρεση λιγο το κεντρο της αμυνας που ηταν του τσαφ το καγκελο), με κορυφαιο τον Αμπντουναρο:!: Ωραιος Γκρεκο και μια απορια

[SPOILER]αυτος ο Μασαντο ηταν ο ιδιος που πηραμε το καλοκαιρι?[/SPOILER]

Ο ίδιος ήταν με τη διαφορά ότι δεν αστόχησε πάλι από τα 2 μέτρα.

Γάμησε ο Θρύλος απόψε έτσι;

Μήτρογλου στην τρίτη θέση των σκόρερ της ομάδας στο τσ.λ. με 7 γκολ, μαζί με Γιαννακόπουλο, Στολτίδη.

σας πάω. δουλεύετε για την αελαρα.

ο αλλος στο facebook δημοσιευει φωτογραφια του Μητρογλου και γραφει “και τα πιστονια μεσα” :lol::lol:

ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ! Αμπντούν μακράν ο καλύτερος του γηπέδου, συγκλονιστική εμφάνιση. Και γούσταρα και την αντίδραση της ομάδας όταν μας ισοφάρισαν, αλλά…

[SPOILER]ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ; Παιχνίδι με τα νεύρα μας έκαναν από το 20’ μέχρι το 65’…[/SPOILER]

Σωτηρακόπουλος πόσο εκνευριστικά εμπαθής με τον Ολυμπιακό?

άσε τον έβλεπα σε λινκ και τον άλλαξα μετά το 1-1 σε αγγλικο και νικήσαμε οποτε το αλλάζω απο τα νεύρα μου και μας κάθεται αυτή η επική ΝΙΚΗ
Αν και η άμυνα μας ήταν για το πέος!!!
Αυτος ο σιόβας τι έκανε εκεί με το ΚΑΜΑΡΑ…μπασκετ έπαιζε#-o