δεν είναι ακούσιο για τον απλούστατο λόγο οτι όταν το χέρι μεγαλώνει τον όγκο του σώματος τότε θεωρείται παράβαση.εκτός αν είναι κολλημένο πάνω στο σώμα.
συν οτι κάποιος που πάει να μαρκάρει σέντρα δεν μαρκάρει έτσι όπως πάει ο χολέμπας.το χέρι το έχει απλώσει μπροστά.λογικό αν βρεί στο χέρι να δοθεί.
Mα βρε συ γυρίζει πλάτη και πηδάει μπροστά του στο μισό μέτρο, έχεις δει κανέναν να γυρνάει πλάτη πηδώντας με κάτω τα χέρια? Ξέρω δεν συμφωνούμε, no hard feelings…
ειλικρινά τώρα πές μου βλέποντας τη φώτο οτι πιστεύεις οτι έχει απλώσει το χέρι για να προστατευτεί.
πάρε φόρα και πήδα προς τα μπροστά να δείς αν το χέρι σου το αριστερό κάνει την κίνηση που έχει κάνει το χέρι του χολέμπας.μη λέμε οτι θέλουμε.το οτι γυρνάει την πλάτη δε σημαίνει οτι δε κάνει παράβαση.
Παντως ρε παιδια, ηταν ή δεν ηταν,οταν πριν μερικα χρονια ο Ντουντου επρεπε σε γκολ της ΑΕΚ να μαρκαρει και παιχτη και φωτοβολιδα που ειχε πεσει στην περιοχη δε θυμαμαι να καιγεται η Ελλαδα μετα…
Στο ηθικό κομμάτι έχει απόλυτο δίκιο ο Κρισπ. Είναι σπάσιμο και είναι σπάσιμο σε πιτσιρικάδες που παλεύουν απέναντι σε θηρία.
Φυσικά εγώ παραμένω πεπεισμένος ότι και με 10 να μέναμε στο 1-1 του δίκαιου πέναλτι, πάλι θα τρώγανε 4, είναι χαζό να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο.
Αλλά εν πάση περιπτώσει, αυτός ο διαιτητής πούλαγε εκδούλευση, πιθανότατα για να ρεφάρει και καλά για την φωτοβολίδα (που μου κάνει εντύπωση που τώρα βγαίνουν οπαδοί ΑΕΚ και λένε ότι έπρεπε να διακοπεί η φάση - αλλιώς τα θυμόμουν να τα λένε).
Προσωπικά δεν το καταλογίζω στον Μαρινάκη αυτό. Έχει μαζέψει ο ίδιος αρκετά ατοπήματα μόνος του, δεν θα του χρεώσω και την κάθε μαλακία έλληνα διαιτητή.
o διαιτητής όφειλε να διακόψει το παιχνίδι τότε μόλις είχε πέσει η φωτοβολίδα μέσα.εκείνη τη στιγμή η μπάλα παιζόταν στο κέντρο του γηπέδου.από τη στιγμή που δεν το διέκοψε εκείνη τη στιγμή δεν θα ήταν μαλακία για την επιτιθέμενη ομάδα(στην προκειμένη περίπτωση η αεκ) να το διακόψει την ώρα που ήταν στην περιοχή του ολυμπιακού και πήγαινε να βάλει γκόλ?
Μέχρι να μπει στην περιοχή μπορούσε να το διακόψει. Μετά απλώς παρατηρούμε όλοι το θέατρο του παραλόγου, περιοχή με σπέσιαλ εφέ, καπνούς και έτσι. Από εκεί και πέρα τι να πεις; Μαλακία να το διέκοπτε ακριβώς εκείνη την στιγμή, μαλακία που το άφησε.
καλα μην τρελαινεσαι, ουτε τωρα καιγεται η Ελλαδα, ουτε τοτε καηκε
τοτε το συνεχισαν 2-3 μερες οι εφημεριδες προσκειμενες στον ΟΣΦΠ, τωρα το συνεχιζει ο φτωχος συγγενης των αθλητικων εφημεριδων, η κιτρινομαυρη ωρα (ή οπως αλλιως λεγεται).
Μονο το “αντικεμενικο” Κοντρα ειχε μετα απο δυο μερες 4 αρθρα με τιτλους οπως “Δεν την αφηνει να αγιασει” και “Τα παιρνει απο συνηθεια” και κατι τετοια ρε, τι μου λες τωρα… Και αυτο με τη φωτοβολιδα ηταν τρισχειροτερο… Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι σιτ χαπενς.Εκεινη τη μερα βρηκε αθλια διαιτησια η αεκ, καποια αλλη αγωνιστικη θα βρει αθλια διαιτησια ο Ολυμπιακος κτλ κτλ κτλ…
ε ναι μωρε, οποτε ας εκαιγε τα ποδια του ο Ντουντου για να απομακρυνει ποιος χεστηκε…Συνειδητοποιησε λιγο τι γραφεις ρε φιλε :lol:
edit: σορρυ για το νταμπλ ποστ και τελικα να πω οτι κ εγω συμφωνω με Κρις στο “ηθικο” οπως το ειπε ο Βικ, αλλα κυριως για το οφφσαιντ του Κατσικοκερη,για το χερι τα εχω γραψει πιο πανω…
Από αυτή τη φωτό πάντως καταλαβαίνεις γιατί δεν το έδωσε ο επόπτης, βλέπει την πλάτη του Χολέμπας και επιμένω ότι είναι στο μισό μέτρο άρα και η αντίδραση του είναι σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Kαλώς ή κακώς, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε βίντεο για να ξαναβλέπουν τη φάση οι διαιτητές όιπως γίνεται στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, ούτε παγωμένα καρέ. Για αυτό και στη Γαλλία επιτρέπουν μέχρι δύο replay δε κανονική ταχύτητα. Έτσι πρέπει να βλέπει κανείς την φάση γιατί έτσι τη βλέπει και ο επόπτης σε πραγματικό χρόνο.
Βγάλανε άψογες συνεργασίες στο σετ παιχνίδι γενικώς, πάτησαν στη ρακέτα, Χάινς πλέον ανεβαίνει δυο-δυο τα levels λατρείας και ο Πάουελ δείχνει ότι τουλάχιστον γνωρίζει το άθλημα. Αν και επιμένω πως είναι περισσότερο 4άρι και ότι δε θα ήταν κακή μια ακόμη προσθήκη στο 5.