Ολυμπιακός

Κyle Hines ποσο την εχεις? Πες μας

Xαινς ψυχαρα για παντα στο λιμανι.-

Καταρχάς σχετικά με Πάουελ.Ο τύπος ξέρει μπασκετάκι και επιθετικά θα ειναι πολυ καλος.Ειδικα αμα παιζει και σαν 4αρι κάποιες φορες θα κανει παπάδες.Στην άμυνα θελει λιγο ακομα αλλα οκ Ντόρσι δεν θα γίνει.Από την άλλη ομως στην επίθεση θα παίζεις με 5
Ο καθενας με τα πλεονεκτήματά του

Η ομάδα επιτέλους έδειξε πρόσωπο και πήρε,σχετικα εύκολα,το ματς.Μακαρι να συνεχίσουν έτσι.Ειδικα σε μια βραδιά όπου ο Σπανούλης ηταν χαλαρος και ωραίος

Επίσης,για να ξερουμε και τι κανουμε,η Καχα εχει νικησει Μπάρτσα στο πρωτάθλημα ενω χανει απο Ρεαλ σε παράταση ξερω γω,ενώ ακομα και η Αρμανι πηγε να κανει μπαμ στην Εφες.Αυτα για να μην ακουω βλακείες του στυλ “εε τα καφενεία” κτλ

Και που να φτάσει στο πιο δυνατό της σημείο η ομαδα.Καλα να ναι και ψυχολογία να εχουν.

Παμε τωρα με Εφες να χτυπήσουμε νίκη στον Πειραια και μετά Λιθουανία βλέποντας.

Γενικα όσο αυτη η ομάδα κατεβαίνει σαν συμμορία στο παρκε,δεν φοβάμαι τπτ.

Και ο Μπαρτζώ δείχνει να χαλαρώνει και να δείχνει τι θελει να κανει

Παρά το τι κάνει στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Κάχα έχει χτυπητές αδυναμίες, ειδικά στην άμυνα μέσα στη ρακέτα με τον αργό Λάμπε και την ανυπαρξία κανονικού 4αριού. Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα διάβασε ο Μπαρτζώ και γι αυτό κερδίσαμε τόσο άνετα.

Στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω είχε 10 ο Χάινς, 8 ο Πάουελ, 8 ο Πρίντεζης και άλλους 6 ο Παπανικολάου και όλοι αυτοί ήταν με δίποντα είτε από κοντινή είτε από μέση απόσταση.

Η πιο πειστική εμφάνιση της ομάδας μέχρι στιγμής. Αυτό που γούσταρα ήταν ότι δεν βασιστήκαμε τόσο πολύ στο τρίποντο όσο στο ματς με την Αρμάνι και το ότι μπήκε στο πνεύμα της ομάδας ο Πάουελ (και στην άμυνα δεν ήταν κακός, θυμάμαι ένα ωραίο ταψί που έριξε). Κατά τα άλλα για τον Χάινς τι να λέμε, όσοι πόντοι του λείπουν σε ύψος τους έχει ανάμεσα από τα πόδια του, ο Σπανούλης ηγέτης για άλλη μια φορά και φαίνεται ότι το απολαμβάνει, και γενικά η ομάδα δείχνει ότι αρχίζει να ρολάρει για τα καλά! Αυτό που με προβληματίζει είναι οι εμφανίσεις του Πέρπε και το σκούπισμα του πάγκου από Γκέτσε (έχουμε ήδη μια κενή θέση ξένου, αν πάρει πόδι και ο Λιθουανός μπορεί να καλύψει τα κενά στην ομάδα με μια-δυο ουσιαστικές προσθήκες).

τι βλέπετε με ΣΆΛΚΕ?
Εγώ βλέπω το ματσάκι Χ

…δύσκολο το ματς…μπορούμε όμως να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα:):!:

Με νίκη αύριο τελειώνουμε τον όμιλο και κοιτάμε μπροστά. Έρχονται καβλωμένοι οι Μεμέτηδες και το ματς είναι δύσκολο, έτσι κι αλλιώς. Αλλά τότε πέφτουν οι καλύτερες τσεσπού…

Α, παίζει και το ποδοσφαιράκι σήμερα;;;

Αν σημερα κανουμε κανα τρελο στην Γερμανια, ειμαστε με εναμιση ποδι στον 2ο γυρο του Champions League… Δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο.

Και να κερδίσουμε σήμερα, πρέπει να κερδίσουμε και την Άρσεναλ ή οποία θα θέλει μόνο νίκη. Οπότε γιουρόπα και είμαστε μια χαρά.

Kαι με χ θα είμαι χαρούμενος σήμερα, δύσκολο παιχνίδι δεν θέλει και πολύ αισιοδοξία γιατί μπορεί να μας χαλάσει το βράδυ στο τέλος.

Δύσκολο για να συνεχίσουμε cl. Ακόμα και να κερδίσουμε, (θεωρώντας ότι και η Άρσεναλ κερδίζει τη Μονπελιέ) θα είμαστε : Άρσεναλ 10 , Ολυμπιακός 9, Σάλκε 8.
Τελευταία αγωνιστική (προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολιά ότι) η Μονπελιέ θα κάτσει να χάσει, οπότε η Σάλκε θα πάει στους 11 και θα παίζουμε εμείς με την Άρσεναλ για μία θέση στον επόμενο γύρο, θέλοντας μόνο νίκη μάλιστα. Και η Άρσεναλ προφανώς δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες φορές, που ήρθε τελείως αδιάφορη.
Ρεαλιστικά, λοιπόν, θέλουμε ‘‘Χ’’ σήμερα για να εξασφαλίσουμε Europa. Μακάρι, αλλά το να συνεχίσουμε cl προσωπικά μου φαίνεται από δύσκολο ως αδύνατο.

…συμφωνώ μαζί σου, αλλά αξίζει να το παλέψουμε:):!:

Εχω πολλα χρονια να δω τοσο καταστροφικο ποδοσφαιρο.Πιθανοτατα οι εντολες ειναι ‘‘διωξτε τη μπαλα’’,ουτε σχεδιασμος ουτε τιποτα.Παραπανω απο μια πασα δεν εχουν αλλαξει…

Ποιος βλάκας έκανε σχολιασμό?

Οι γνωστοι εμετικοι της Νετ.

Ο ένας είπε πως είναι ΑΔΙΚΟ να βάλει γκολ η Σάλκε σε μια φάση που δεν ήταν οργανωμένη ενώ στην επόμενη ο Ολυμπιακός σε οργανωμένη φάση δεν σκόραρε. Όποιος μου εξηγήσει τι θέλει να πει ο ποιητής…

ξενέρωσε τόσο πολύ με το γκόλ που δεν ήξερε τί έλεγε.

οκ δεν αξιζαμε τη νικη, ας ημασταν τυχεροι κι ας βαζαμε γκολ πριν. τι να κανουθμε μπαλιτσα ειναι. ας δουμε τα θετικα και αναμεσα τους δεν παυει αν ειναι ο κωστακης που θα μας κανει να φαμε τα καπελα μας αμα συνεχισει ετσι. κι ας μην κραταει την μπαλα οσο θα πρεπε. μονο πως ετρεχε κι εκοβε με εκανε να λεω αν οντως ειναι αυτος που ηξερα.

Τρίτη θέση ήταν το ταβάνι γι αυτή την ομάδα. Και χαρούμενοι να είμαστε. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο με την Άρσεναλ, κάποιοι παίχτες αξίζουν χειροκρότημα.

Τωρα το ειδα το γκολ.Μονο εγω πιστευω οτι το επνιξε ο Καρολ;;;