Ολυμπιακός

οχι βρε, το πνιξε. θυμισε εμενα στη φορουμομπαλα οταν βαριεμαι να πεσω στη γωνια μου.:lol::lol:

Εγω να πω σεμιναριακη διαιτησια πλην φασης τραυματισμου του Καρολ που τον βρισκει ο αλλος με τις ταπες στην εξοδο.Επισης δεν εχω ξαναδει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο αμυντικο να αφηνει τη μπαλα απλα να περασει ενω τη περιμενει μετα απο σεντρα στη μικρη περιοχη και με πλατη στους υπολοιπους.Μονο εσυ Κωστα Μανωλα.Ο Μασαδο παιζει για τη παρτη του και μονο,πουλο.

μπορεί να ήταν και ο καλύτερος σήμερα,είσαι ολίγον άδικος.

εγω κατι πολυ συγκεκριμενο ειπα,που δε το χω ξαναδει.

Εντωμεταξυ,οταν βγηκε ο Γκρεκο μονο εγω εφαγα σκαλωμα γιατι νομιζα πως δεν επαιζε τοση ωρα;Το δα και σε μπυραρια που δεν ακουγοταν απο τη βαβουρα ο σχολιασμος και δε πηρα πρεφα οτι τον ξεκινησε.

κάτι κάνει ο γκρέκο, ο μασάντο είναι εντελώς απογοήτευση για μένα. είχες και παραπάνω απαιτήσεις από αυτόν έτσι.

Το θεμα δεν ειναι μονο οτι απο μπαλα λιγα πραματα.Το θεμα ειναι οτι νομιζει οτι ξερει πολυ παραπανω οποτε ειναι απο τις κλασσικες περιπτωσες παικτων που ειναι πολυ ατομιστες γι’αυτο που οντως αξιζουν.Ειναι και εντελως ανευρος,σου βαζει και ενα στα πεντε αχαστα,κορνερ δεν εχουμε καταλαβει ακομα γιατι βαραει,ε διωχτον νταξει.

Να είμαστε ευχαριστημένοι που αυτή η ομάδα με το υπερμέτριο ρόστερ (και μερικούς παίκτες που πριν 10 χρόνια ούτε με αίτηση δεν θα έπαιζαν στον Ολυμπιακό) έκανε το καθήκον της και πήρε τα δύο ματς με την Μονπελιέ. Όχι ότι πρόκειται για κατόρθωμα αλλά μπράβο τους όπως και νάχει.

Το ματς σήμερα ήταν για 4-0 αν η Σάλκε έπαιζε στοιχειωδώς σοβαρά.

:lol::lol:

Δεν ήταν και για 4-0 (δεν είναι πως έκανε και η Σάλκε τις κλασικές ευκαιρίες, όλο κάτι μακρινά σουτ όπως το γκολ και το οριζόντιο στο πρώτο ημίχρονο), αλλά δεν αξίζαμε τη νίκη.
Συμφωνώ με Chrisp για το ρόστερ και θεωρώ πως με αυτά τα δεδομένα είναι επιτυχία που βάζουμε από κάτω την πρωταθλήτρια Γαλλίας με νίκες μέσα-έξω. Θυμίζω πως η ομάδα (που και εγώ λατρεύω) όπου λέμε πως οι σημερινοί δεν θα έπαιζαν ποτέ είχε κάνει ένα τραγικό παιχνίδι στη Λιλ το 2001… :roll:

Το θέμα είναι πλέον τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα στο Europa φέτος.

Καλή ομάδα η Σαλκε δίκαια χάσαμε, αλλά όπως είπαμε και πιο πάνω η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη. Η τρίτη θέση είναι μια χαρά και η εικόνα της ομάδας θετική στην μέχρι τώρα πορεία, τουλάχιστον δεν γινόμαστε ρεζίλι πια και παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μανωλάς, Καρολ, Χολεμπας(αμυντικά) Τορο και Σιοβας για μένα οι καλύτεροι. Και κάτι παραπάνω από θετικό το ότι παίζουμε με 4 έλληνες (μαζί με τον Χολέμπα) στην άμυνα.
Ο Μασάδο ξεκίνησε καλά το ξέρει το τόπι αλλά οι τελικές του, όπως και του Αμπντουν, είναι για κλάματα. Περίμενα περισσότερα από τον Γκρεκο αλλά γενικά η ομάδα δεν τράβηξε επιθετικά κυρίως γιατί δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα οι Γερμανοί.
Πάμε Γιουροπα και ότι βγει…

αυτα τα σχολια τυπου “ειμαστε ευχαριστημενοι αφου κερδισαμε μεσα-εξω την πρωταθλητρια της χ χωρας” (οπου χ :ανωτερη ποδοσφαιρικα χωρα) ειναι λιγο καλτ και δε χωρουν σε αναλυση του σημερινου ποδοσφαιρου…

κατα τα λοιπα, εννοειται οτι ετσι θα επαζε ο ολυμπιακος αφου τον βολευε το χ, παλεψε μπας και το κρατησει αλλα δεν τά καταφερε…το ροστερ δεν ειναι για να κοντραρει σοβαρη ομαδα στην ευρωπη, με φουλ αμυνα μπορει να περασει κανα γυρο στο γιουροπα…

Ο Ντόρσεϊ στην Τουρκία. Γκαζιάντεπσπορ. Καλή τύχη…

Σάντοουκινγκ το λες αλήθεια ότι ο Χολέμπας ήταν από καλύτερους αμυντικά?
Επίσης γελάω λίγο που τον θεωρείς έλληνα ενώ σε ενοχλούν οι μετανάστες γύρω σου.

Άψυχη εμφάνιση, σαν να μην το ήθελαν αρκετά. Υπήρχε και ένταση μεταξύ των παιχτών για τις θέσεις και κάποιες λάθος ενέργειες. Και στο τέλος ήρθε να μας πετάξει πρώτος τη φανέλα του ο Κωστάκης ο Μανωλάς. Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την ομάδα.

Καλός ήταν μωρέ είχε και κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις, έκανε και λάθη δεν λέω αλλά είναι νταμάρι ο τύπος.
Δεν με ενοχλούν όλοι οι μετανάστες, νομίζω πως έχεις καταλάβει λάθος. Και από την στιγμή που ο πατέρας ή ο παππους του ήταν έλληνας έχει ελληνικές ρίζες.

Ο Χολέμπας είναι ένα καλούτσικο χαφ με σποραδικές στιγμές μεγαλείου και ένα κακό μπακ με σπάνιες στιγμές μεγαλείου.

Μια χαρά έχω καταλάβει ποιοι σε ενοχλούν, don’t worry.

O Χολέμπας χτες ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, μόνιμη μαύρη τρύπα πίσω αριστερά (όπως ήταν και στο γιούρο) και την πρώτη του καλή επέμβαση την έκανε στο 70’ πάνω σε ένα σουτ. Τη δεύτερη κάπου στο 89’ νομίζω.

Καλά δεν θα κάτσω να απολογηθώ για τα πιστεύω μου και για το ποιος με ενοχλεί.
Χειρότερος του γηπέδου ήταν κάποιος από τα κεντρικά χαφ για να μην πω και οι 3 που άφηναν να γίνονται σουτ από όπου να ναι και δεν κράταγαν μπάλα. Ο Χολέμπας σε μια φάση έκανε διπλή επέμβαση σε σουτ που πήγαινε μέσα, προς το τέλος.

Α καλά, φαίνεται πως το 2009 που είχαμε χάσει μέσα-έξω στο EL από την ουραγό της συγκεκριμένης χώρας δεν μετράει στο “σημερινό” ποδόσφαιρο… [-X

Από το “μας” να υποθέσω πως ήσουν γήπεδο;

Xoλέμπας γουστάρω γενικά και θέλω να ανανεώσει, αλλά χθες ήταν ανύπαρκτος.
Συμβαίνουν αυτά…

Ρε τι μου λες τωρα, ο τυπας ειπε σε καποια στιγμη οτι πηρε την μπαλα ο Πατσατζογλου…

[SPOILER]και μετα σχολιασε στο σουτ του Χολτμπι που βρηκε δοκαρι “αν το σουτ ειχε παει μεσα, ο Καρολ δε θα μπορουσε να αντιδρασει” :dunno:[/SPOILER]

Ο Χολεμπας ηταν μονιμη μαυρη τρυπα πισω γιατι δεν επαιρνε βοηθεια απο πουθενα σε ολοκληρο τον αγωνα.Ο Γκρεκο ηταν κακος και δεν ειχε μια σωστη ενεργεια σε ολο τον αγωνα και ο Αμπντουν δε γυριζε σχεδον ποτε πισω για να βοηθησει στην αμυνα,οποτε ηταν επομενο να εκτιθεται ο Χολεμπας.

Επισης,νισαφι με την εμπαθια ολων για τον Μανωλα,πιστευω πως οι περισσοτεροι ειστε προκατειλημενοι εξ αρχης μαζι του.Οκ και εγω οταν πρωτοηρθε μου εκατσε καπως γιατι δεν τον πηγαινα,αλλα το παιδι εκτος του πρωτου ματς με τη Σαλκε τα εχει παει παρα πολυ καλα,εχει βελτιωθει αρκετα και δεν εχει δωσει ιδιαιτερα δικαιωματα για κραξιμο,ουτε τσαμπουκαδες,ουτε τιποτα

Τελος,ενα πραγμα που πρεπει να παραδεχτουμε ειναι πως ο Ζαρντιμ ειναι σοβαρος και καλος προπονητης,μας αρεσει ή οχι ο τροπος που παιζει.Περα απο καποια κολληματα του,διαβαζει εξαιρετικα τους αντιπαλους,στηνει σωστα την ομαδα και εχει δωσει και ευκαιριες σε ολο το ροστερ.Τωρα,για το οτι υπαρχουν καποια σημαντικα κενα σε αυτο,δεν ευθυνεται αυτος σιγουρα.