Ολυμπιακός

Ναι, προσπαθώ να βλέπω τα ερυθρόλευκα μια φορά το χρόνο τουλάχιστον, αφού και Ελλάδα να ήμουν δεν θα πατούσα Καραϊσκάκη για διάφορους λόγους. Ευτυχώς εχθές φορούσαν και τις σωστές εμφανίσεις.

Χολέμπας τραγικός, όσο και ο Μασάντο, αυτός που δεν καταλάβαινα τι έκανε στο γήπεδο όμως ήταν ο Μοντεστο. Κάλυπτε τον χώρο μπροστά από τα στόπερ χωρίς παίχτη με αποτέλεσμα να κυνηγάει όσο μπορεί τους γρηγορότερους γερμανούς που την άλλαζαν και εύκολα με τη μία.

Ο Ζαρντίμ, γενικά καλά διαβάζει τον αντίπαλο, αλλά χτες όχι τόσο. Έπρεπε να γεμίσει το κέντρο περισσότερο, με δυο καθαρά αμυντικά χαφ ας πούμε (Μοντέστο και Σιόβα μαζί πχ) και αν ήθελε Γκρέκο ας τον έστελνε στα πλάγια. Του 'κατσε βέβαια και τραγικό ματς από Μανιάτη.

Χολέμπας δε διαφωνώ ότι δεν είχε βοήθειες, ούτε ο Τοροσίδης είχε όμως και δεν εκτέθηκε ιδιαίτερα. Εγώ αναφέρομαι καθαρά στην ατομική του αμυντική λειτουργία, ήταν συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με το που βρισκόταν ο αντίπαλός του, δεν έδιωχνε σωστά, έκανε ντρίμπλες έξω από την περιοχή και μέχρι το 70 δεν είχε ούτε μία σοβαρή επέμβαση. Γι αυτά δεν φταίει η κάλυψη από τους χαφ, παρότι όντως δεν την είχε.

Συμφωνω οτι δεν εκανε αντιστοιχα καλο ματς συγκριτικα με τον Τοροσιδη(υπηρχαν σκαουτερ απο τη μιση Ευρωπη βλεπετε:p),αλλα επισης θεωρω πως ηταν και το πρωτο ματς φετος στο οποιο ηταν αρνητικος,γενικα ειναι βελτιωμενος σε σχεση με περυσι.

Παντως θεωρω οτι μπορει να φτιαξει αρκετα καλη ομαδα ο Ζαρντιμ αν του δωσουν χρονο,υπαρχει κορμος,οι παικτες ειναι μικροι σε ηλικια οι περισσοτεροι και ακομα και φετος,με την επιστροφη του Αβρααμ και με μια αποκτηση καλου εξτρεμ(επιτακτικη αναγκη αυτη) και ισως ενος αμυντικου χαφ(εκτος κι αν μας βγουν Ντιακιτε ή Φεισα),ισως να περασουμε κανα δυο γυρους στο Europa.

Συγχαρητηρια για το καυστικο σου σχολιο, μονο που μπερδεψες τον Σιοβα με τον Μανωλα…

Εμ,λεω τη φαση που εγινε νωρις στο πρωτο ημιχρονο.Αν οντως ηταν ο Σιωβας,my bad.

edit: 0:12 http://www.ourmatch.net/videos/21-11-2012-schalke-vs-olympiakos/ Και δε δειχνει και το τριτο ριπλει που φαινεται πιο καθαρα οτι μαζευει τα ποδια του τελευταια στιγμη.Καλα κι ο Σιωβας μετα αγρον ηγοραζον βεβαια.

Ο Μανωλάς ήταν στο πρώτο ημίχρονο, ο Σιόβας έκανε αντίστοιχο στο δεύτερο.
Μικροί είναι, ίσως κάποτε μάθουν.

Queen_rulez, o Χολέμπας σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς είναι αρνητικότατος στα ατομικά του αμυντικά καθήκοντα. Με τη Σάλκε από αυτόν ξεκίνησε η φάση του άδικα ακυρωμένου γκολ του Κ.Παπ., με την Άρσεναλ σε ολόδική του φάση δεν κατάφερε να προλάβει τον Ζερβίνιο στο πρώτο γκολ, με την Μονπελιέ έκανε καθαρό χέρι που δεν το είδε ο διαιτητής. Και αυτές είναι εμφανείς χοντράδες, γενικότερα πάντα αν δεις ο αντίπαλός του έχει άπλετο χώρο να κοντρολάρει και να αποφασίσει αν θα κάνει σέντρα ή μπούκα. Δεν ήταν χαζός ο Βαλβέρδε που δεν τον έβαζε ποτέ πίσω αριστερά, ασχέτως εάν και ο Μαρκάνο είχε τα δικα του ναδίρ (αλλά τουλάχιστον κάποιες βασικές αμυντικές λειτουργίες τις εκτελούσε ενίοτε σωστά).

O Τοροσίδης πάντως έφαγε πολλά μπινελίκια από εμένα, πούλησε τουλάχιστον τρεις φορές την μπάλα στο κέντρο. Είμαι και εμπαθής, έχει γίνει σχεδόν κακός και αυτός αμυντικά. Τι σχεδόν δηλαδή, ας όψονται μερικές έμπειρες επεμβάσεις, κατά τα άλλα ο καλός Τοροσίδης είναι κάπου δύο χρόνια πίσω, τώρα είναι για επελάσεις με τοροσίδειες σέντρες που όταν πάνε κόρνερ (80% πιθανότητα) είσαι και ευχαριστημένος.

Κλασσικό και αιώνιο πρόβλημα. Πώς θα πάμε την μπάλα από το ημικύκλιο της περιοχής μας κάτω από την σέντρα. Η πρώτη μας πάσα είναι σκατά και απόσκατα, παραδοσιακά από την αρχή της χρονιάς και αν βγει αυτή, δεν έχουμε κουβαλητή της προκοπής (τα 1-2 Χολέμπας - Αμπντούν κάνουν τον εγκέφαλο μου να αιμορραγεί από την προβλεψιμότητα). Με τον Φέισα αυτό δεν υπήρχε και ένιωθες μια ευφορία. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να κάνει το ίδιο σε ματς με απαιτήσεις (το έκανε με τον ΟΦΗ).

Η μόνη φορά που έγινε κάτι ήταν στο πρώτο τέταρτο του ματς που όλοι οι παίχται είχαν νέφτι και πιθανολογώ ότι ήταν τακτική απόφαση, μιας και όλη την χρονιά παίζουμε συντηρητικά μέχρι το 60-70. Δεν μας βγήκε και το πληρώσαμε σε κούραση και υποτονικότητα (=μας κάνανε πάρτι στο κέντρο).

Κέντρο και μπρος δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, με το ρόστερ μας, μας λες και καλούς μπροστά ενίοτε. Αλλά με το κέντρο να είναι “κουβάλα εσύ… όχι εσύ. Έλα ρε κάνε μια γιόμα, νταξ. Α, νέβερμάιντ, μας την κλέψανε πάλι”. Μανωλάς έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και τρία ΚΑΚΑ διωξίματα, να πάει μακριά η μπάλα χωρίς να συντρέχει λόγος.

Γκρέκο είχε φανεί στο τέταρτο, άφαντος μετά. Μασάντο, νιάου-νιάου. Έχει τεχνική αλλά αν δεν παίζει με νέφτι στον κώλο, θα συζητάμε γιατί του δίνουμε τόσα.

Αμπντούν φιλότιμος, επιπόλαιος, με εκρήξεις μεγαλείου αλλά ΟΚ. Η λέξη “Αμπντουνιά” (=μια θλιβερά φιλόδοξη κίνηση που καταλήγει σε μπούρδα) έχει μπει από πέρυσι στο λεξιλόγιο.

Με 27 - 6 τελικές να λέμε και ευχαριστώ πάρα πολύ που δεν έληξε 4-0. Δεν φάγαμε τόσα και τόσα και φάγαμε το εύκολο γκολ με την μαλακιάρα του Κάρολ που νόμιζε ότι έβγαινε άουτ. Έχω την αίσθηση ότι μπερδεύεται με τον δικό μας (Μανιάτη;) που πηδάει πάνω από την μπάλα. Ξενέρα αλλά στατιστικά αναπόφευκτο το ρημάδι.

Πάντως ακόμα και με αυτό το ανελέητο σφυροκόπημα δεν ήταν κακή η εικόνα μας, παρά τα λάθη στο κέντρο. Το Europa είναι μια χαρά. Και δεν θα με χάλαγε καθόλου να δω πόρωση με την Άρσεναλ. Να βάλουμε και τα δεύτερα. Και νομίζω ότι αυτή η ομάδα γενικώς θα γίνεται καλύτερα. Πρέπει να δέσουν αυτοί. Χτες ήταν πολύ γρήγορος ο ρυθμός και καταιγίδα ολίγον οπότε λογικό να μην βρίσκονται αυτόματα αλλά έχω πίστη ότι θα δέσουν.

Α, ο Μανιάτης την είχε δει Τσάβι (προφανώς τραγικά αποτυχημένα) χτες ή είναι η ιδέα μου;

Καλές οι αναλύσεις, αλλά σήμερα έχουμε ντέρμπι στο Σεφ και δε βλέπω χεράκια να σηκώνονται…

Έλα μωρέ τώρα με το μπασκετάκι θα ασχολούμαστε;;; :stuck_out_tongue:

Έλα ντε…εμείς έχουμε την ποδοσφαιράρα, ε;

Χου ρε…:lol:

Μπάλα μπάλα!!! Ο,τι παίζεται με τα χέρια ξέρεις τι είναι :roll:
Γερά με τους Τουρκαλάδες ωρέ παλικάρια!!! :smiley:

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο Κάρολ χθες το βράδυ…
Δεν θα προκόψετε με αυτά τα μυαλά guys…

Εγω νομιζα οτι μιλουσες για την κραυγαλεα φαση του β ημιχρονου που ο χουντελαρ κερδιζει κεφαλια με τον Σιοβα να μην επιχειρει καν να πηδηξει(!!).
Εχεις δικιο για την φαση του Μανωλα, αν και ηταν 4ο λεπτο και λογικα εψαχνε ακομη τα πατηματα του.
Επισης συμφωνω απολυτα με Vic, ακουγα χτες για ‘‘συγκλονιστικη εμφανιση Τοροσιδη’’ και τραβουσα τα μαλλια μου. Θυμαμαι τουλαχιστον τρεις αντεπιθεσεις της Σαλκε που ξεκινησαν απο δικα του αβιαστα λαθη.
Για το προβλημα οτι η μπαλα δεν κυκλοφορει στο κεντρο, η λυση για μενα ειναι μια και μοναδικη, και λεγεται Φεισα. Το τιμημα του να αγωνιζεσαι με 2 δεξια μπακ στο κεντρο ειναι να μην μπορεις να αλλαξεις 3 μπαλιες και να παιζεις παθητικο ποδοσφαιρο. Θυμηθειτε το ματς στο Λονδινο με Φεισα και Ορμπαιθ και καντε τις αναλογες συγκρισεις.

…κιεγώ θα τα τραβούσα, αν είχα:p
…καλή η τρίτη θέση, όχι κανά μεγάλο κατόρθωμα, αλλά συνεχίζουμε, κιαυτό είναι κάτι
:):!:

Εκπληκτικα πραγματα,πρωταθλητης Ευρωπης χωρις πλανο επιθεσης απεναντι σε ζωνη…

Kαι παρκαρει 20αρα

ε νταξ μωρε, ελληναρας φορ λαηφ :oops: παντως τη στιγμη που το εγραψα η επιθεση απενταντι στη ζωνη ηταν απλα παιδικη χαρα.

Κατα τ’αλλα παιξε βρε Αντιτς αγορι μου λιγο πλατη να σε χαρει η μαμα σου,παιξε!

Ρε γαμώτο λόγω δουλειάς δεν έχω δει κανένα από τα τρία τελευταία. Τωρα πρόλαβα μόνο το τελευταίο πεντάλεπτο.

Έχουμε βελτιωθεί τόσο όσο δείχνουν τα αποτελέσματα?

Μακάρι πάντως, άσχετα με την κριτική που έχει γίνει. Οι κωλοτουμπίτσες ευπρόσδεκτες για τον Μπαρτζώ αν είναι έτσι .:stuck_out_tongue:

Ακομα θελει δουλεια η ομαδα απλως εχουμε ενα Α επίπεδο που παιζουμε πλεον.Εγω περιμένω και αλλα.

Σημερα φανηκε να παιζουν αρκετά χαλαρα σε φάσεις,δεν θελω να πω οτι απο Δεκεμβρη και μετα θα πεταει 50αρες,προς θεου,απλως δείχνει οτι σιγα σιγά θα γίνεται η ομαδα ολο και πιο σκληρή έτσι ώστε μετά τα Χριστούγεννα που θα έχουν σφίξει τα γαλατα να παίζει σε υψηλό επίπεδο και ανταγωνιστικά

Αργοτερα πιο αναλυτικά

Εβλέπα παράλληλα και την Λίβερπουλ(την ειχα ποντάρει άσσο και ειμαι φάν της) και απο όσο ειδα η ομάδα παίζει καλύτερα απο ότι έπαιζε στην αρχή
Πολύ δυνατή άμυνα και καλό πικ εν ρολ
Αν συνεχίσουμε έτσι γιατί οχι να μην ξαναπάμε final 4