Ωραία περάσαμε σήμερα, τρομακτική άμυνα από την ομάδα. Αν έλειπαν και κάποια αβίαστα/χαζά λάθη θα είχαμε πετάξει 35άρα αλλά δεν πειράζει.
Δάκρυσα πραγματικά με τον τιτάνα σέντερ που ακούει στο όνομα Ερντέν, χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο κατσίκι που να παίρνει όμως και ένα σωρό επιθέσεις. Μπροστά του, ο τίμιος Κάγια Πεκέρ είναι κάτι σαν τον Σκόλα.
ΥΓ. Ποιος Φέισα μωρέ στο κέντρο, το παλικάρι δεν κάνει για ματς ευρωπαϊκού επιπέδου, τουλάχιστον όχι όσο κινείται σε ταχύτητες υποτριπλάσιες του Μοντέστο.
Mεγάλη νίκη σήμερα , στον αγώνα που φοβόμουν πιο πολύ απ’ όλους τους υπόλοιπους(και λόγω προϊστορίας)… Επιθέτικα δεν κάναμε τέλειο παιχνίδι , δεν μας έκατσαν και όλα τα σημαντικά σουτ, αμυντικά ήμαστε πολύ καλοί απέναντι βέβαια σε μια τραγικότατη Εφές που δείχνει να είναι καθαρά ομάδα ρυθμού…
Παπ κλασσικά η μεγάλη αγάπη , μου άρεσε και ο σημερινός Αντιτς (για τα στάνταρ του:p) , μέτριος αλλά πάντα θετικός Χαϊνς και κακός πάλι ο Πάουελ… Επιθετικά να πω την αλήθεια μου, δεν με νοιάζει (Ντόρσει είχαμε εξάλλου), αλλά αμυντικά… Φαίνεται λες και κάνει αγγαρεία… Δεν πηδάει στα ριμπάουντ , στα σουτ πολλές φορές , τρύπα στο πικ-εν-ρολ(ευτυχώς όχι σήμερα , εκτός των πρώτων λεπτών)…Πρέπει να βγαλεί περισσότερη ενέργεια, γιατί σωματικά δεν φαίνεται να χει θέμα , ακόμα και με αντιπάλους δυνατούς και ψηλούς όπως ο Ερντέν… Για μένα , λανθασμένη και η απόφαση του Μπαρτζώ, να μην τον βγάλει 5-6 λεπτά πριν το τέλος για να ξαναβάλει Χαινς , καθάρα για λόγους ψυχολογίας…Αφού το βλέπε και ο ίδιος , θα μπορούσαμε έτσι να 'χαμε και τη διαφορά…
αυτος ο παουελ τι αφασια ειναι ρε πστη μου. ελεος
ρισπεκτ και στο τυπα που φωναξε “Τι θα γινει ρε μαλακα Μπαρτζωκα βαλε μεσα το Παουελ” στα μεσα του 4ου δεκαλεπτου που τον ειχε βγαλει μετα τις μαλακιες που εκανε :lol:
πολυ καλη η ομαδα, μολις αρχισανε τα κρισιμα εστρωσε η αρμαδα
βεβαια και η αρμανι και η καχα και η εφες ειναι διαχρονικα ομαδες-τσιρκα οποτε δεν ξερω αν δειχνουν την πργματικη δυναμικη της ομαδας αυτες οι 20αρες που ριξαμε
Στην μπάλα 1-0 και καλά μας ήταν, θα μπορούσαμε να είχαμε φάει περισσότερα, θα μπορούσαμε κι εμείς να είχαμε βάλει ένα γκολάκι στο 1ο ημίχρονο στην αντεπίθεση, αλλά ο Αμπντούν την έκανε την μπαλιά λίγο πιο ψηλή από ότι έπρεπε. Πάντως το 27-6 τελικές δεν μου λέει κάτι, δεν έχασαν και τις σούπερ κλασσικές ευκαιρίες. Κατά τα άλλα το μεγάλο πρόβλημα φέτος είναι ότι ουσιαστικά δεν έχουμε χαφ, αυτήν την στιγμή οι 2 βασικοί κόφτες είναι στην ουσία μπακ (και ο ένας 35 χρονών και δείχνει ότι δεν μπορεί πλέον). Έφυγαν Ορμπάιθ, Μακούν και ουσιαστικά δεν πήρε κανέναν παίκτη στην θέση τους, γι’αυτό αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σοβαρό στο Γιουρόπα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε χαφ τον Γενάρη.
Το μπασκετάκι απόψε απόλαυση, η ομάδα φαίνεται ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και φέτος. Σούπερ Παπ για άλλη μια φορά, ωραίος ο Λο και με πολύ καλή άμυνα μάλιστα, Σπανούλης κλασσική αξία και Περπέρογλου ανεβασμένος. Πάντως για χαζομάρα δεν πήραμε την διαφορά, δεν έπρεπε να παίξει τόση ώρα στο 4ο δεκάλεπτο ο Άντιτς, μου φαίνεται ότι δεν τον έβαλε σχεδόν καθόλου τον Πρίντεζη, και στα μείον ότι πήραμε 8 πόντους και από τα τρία 5αρια μαζί.
Πως γινεται να λες οτι δεν κανει για ματς ευρωπαικου επιπεδου οταν δεν εχει αγωνιστει ακομα σε ενα τετοιο ?? Εκτος και αν ειναι κριτηριο το 90λεπτο που επαιξε με τον Οφη (αν θυμαμαι καλα)
Σκεφτόμουν χτες στο γήπεδο που είχε κάπου 5000 κόσμο και αρκετά καλή ατμόσφαιρα, ότι κάποια στιγμή οι Αγγελόπουλοι πρέπει να πάρουν την απόφαση να πάνε την έδρα στο Ελληνικό.
Μαγικές αναμνήσεις από το ΣΕΦ, δε λέω, αλλά μιας και πλέον ο κόσμος που μαζεύεται στα ευρωπαικά ματς είναι κατά μ.ο. είναι όσος και χτες, μοιάζει τραγικά άδειο, έχοντας και τις κερκίδες σε μεγάλη απόσταση από το παρκέ.
Chrisp παρά το γεγονός πως το Ελληνικό με βολέυει καλύτερα προσωπικά, δεν θα ήθελα να φύγει η ομάδα από το ΣΕΦ, είναι πλέον η φυσική της έδρα.
Ας ξεκουνήσουμε όλοι να το γεμίζουμε! (βάζω και τον εαυτό μου μέσα!)
εδω και χρονια θελουνε να φυγουνε ρε συ. και λεγανε μαλιστα και αν αγορασουνε το ελληνικο, αλλα οι γνωστοι μπηκανε και δεν αφηνανε να γινει δουλεια. χιλιες φορες ελληνικο που ειναι καθαρα μπασκετικο γηπεδο και θα γινει καυτη εδρα. στο σεφ ρε συ ειναι πολυ μακρια οι κερκιδες απο το παρκε. και οταν ειναι με λιγ κοσμο ειναι τελειως αχανες.
H υπόθεση Ελληνικού έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Κάποια στιγμή τα αδέρφια το είχαν πάρει ζεστά, αλλά έβρισκαν τοίχο (δημόσιο γαρ…)Τώρα ΣΕΦ. Ας πάει εκεί ο κόσμος, δεν θα πάθει και τίποτα…
…καλή προσφορά της Π.Α.Ε. για το παιχνίδι κυπέλου με την Παναχαική, με εισιτήριο 1 ευρώ μόνο αν πάει κάποιος και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με Πλατανιά, που θά’χει το κανονικό εισιτήριο:):!: