μονο μαλακιες ο Τορο
Μασαντο γαμα τον Μεσσι
…γράψε κάτι που δεν ξέρουμε:p
:!:
προσπαθω να καταλαβω ποιος φταιει περισοτερο που τρωμε το γκολ :lol:.
ο φουστερ που χανει την μπαλα? ο σιοβας που δεν βαζει το ποδι του να κοψει τη σεντρα? ο καρολ που ειναι τελειως εκτος θεσης? η ο τοροσιδης που εχει χασει τον αθανασιαδη? :lol
αντε ρε τσαμπα βαθμοι πεταχτηκαν σημερα. τουλαχιστον επιασα το Χ που ειχα παιξει στο στοιχημα.
Τσάμπα χ. Αυτός ο παοκ θα μας κοντράρει για πρωτάθλημα? Γελάει το σύμπαν. Α ρε Φουστερ βάλε ένα γαμωγκολ και εσύ ρε Μασάντο αγόρι μου άσε την μπάλα στον Τζιμπουρ που έρχεται με φόρα να το καρφώσει, μου θες και κεφαλιά γαμώ το κεφάλι σου!
Τι να πεις, δύο πεταμένοι βαθμοί, ειδικά με μια ομάδα που πανηγυρίζει την ισοφάριση σαν να σηκώνει τσουλου! Πραγματικά τώρα σοβαρά, ο Σαββίδης [SIZE=“5”][B]πριμ[/B][/SIZE] για την ισοφάριση στο 80’?
Oταν ο μοναδικός στόχος όλης της χρονιάς, της [B][U]δεύτερης [/U][/B]ομάδας της Ελλάδας (αυτή τη στιγμή) είναι να μην χάσουν με τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε.
Δύο εβδομάδες πρωτοσέλιδα/συζητήσεις/τακτικές/προετοιμασίες για σφαγή για να μας πάρει ο ύπνος. Φήμες που θέλουν τους οπαδούς του παοκ να την πέφτουν στον Μάνταλο επειδή δεν τους αδίκησε ελέγχονται ως ανακριβείς.
Όχι ρε παιδιά αυτό ειναι πραγματικά απίστευτο. Το λέω και το ξαναλέω για να το καταλάβω. [SPOILER]Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση! Ο Σαββίδης δίνει πριν για την ισοφάριση! Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση! Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση!Ο Σαββίδης δίνει πριμ για την ισοφάριση![/SPOILER]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ναι, αλλά πάνω από όλα ο Ηγέτης μας εστεναχωρήθη σφόδρα. Εξέφρασε δε, την δυσαρέσκειάν του μέσω του Σάββα, βεβαίως-βεβαίως…
Σαν να έχει βάλει γκολ πανηγύρισε, πού είναι το περίεργο?
Άσχετο
[SPOILER]Θυμάμαι είχα πάει στο ΟΑΚΑ πριν 2 χρόνια για το Α.Ε.Κ - Π.Α.Ο.Κ παιχνίδι κυπέλου και είχαν ανάψει καμιά 15αριά πυρσοί και πανηγύριζαν σαν τρελά τα χανούμια την αποβολή του Ίβιτς, αμέσως μόλις είχε φάει κόκκινη και ο Λίνο
:lol:[/SPOILER]
Τα πριμ τα έδωσε γιατί προφανώς έχει λεφτά για πέταμα:roll:
Στα συμβόλαια των παικτών του ΠΑΟΚ φέτος δεν προβλέπονται πριμ νίκης ή πριμ για τετράδες αγώνων, έχουν “κοπεί” από το καλοκαίρι και έπειτα. Υφίστανται μόνο πριμ επίτευξης στόχων, για παράδειγμα, εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, για κάθε παίκτη προσωπικά. Ετσι, ο Ιβάν Σαββίδης αναγνωρίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ κηνύγησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα, αποφάσισε να τους δώσει ένα εξτρά χρηματικό ποσό. Κάτι που αναμένεται να συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον.
Θυμίζουμε, πως πριν το ματς ο Σαββίδης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και τόνισε στους παίκτες “μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ”, ζητώντας τους συνεχή προσπάθεια.
…δεν μας χέζει κι ο Σάββας, ο εμετός…και αγαπητός#-o Τόρο δεν πα να γαμ@@@ι λέω γω…και δεν με νιάζει η φάση του γκολ, που πολύ καλά του την έχωσε ο Κλάους, αλλά η συνολική του απουσία απ’το ματς…θέλει να πάει Ρόμα#-o το βρωμόγιδο
:):!:
Αν και είχε ξεκινήσει με όλα τα εφόδια ωστέ η Ρόμα να φαντάζει μικρή για τον Τόρο, έτσι όπως παίζει, ούτε για παοκ δεν κάνει. Είχα καιρό να δω αρχηγό να περνάει τόσο αδιάφορος.
αυτό ακριβώς…τράβα αγοράκι μου στη genoa και στη sunderland να κάνεις καριέρα…
Προσέχτε τι λέτε γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι αιβέστυτα ώντα… και μπορεί να το πάρουν προσωπικά…
Μακάρι ρε φίλε γιατί τον θεωρώ ως έναν απο τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Μακάρι να πάει να παίξει στην Γιουνάϊτεντ με τον Φέργκιουσον. Αλλά πως έτσι όπως τρομπάρει εκεί στα δεξιά. Κάποτε έπαιζε μπακ, χαφ και δεν μάσαγε μία. Τώρα απλά τον παίζει. Έχει καταντήσει να βγάζει μια καλή σέντρα τη σεζόν. Και αν θυμάμαι καλά την έβγαλε πρόσφατα που ήμουν γήπεδο, όποτε τέλος για φέτος.
Πρωην ποδοσφαιριστής είναι ο Τορο…στο καλό.
να φυγει ρε σεις, να παιξει ο μοντεστο!!! :lol::lol:
Ο Μασάδο θα παίξει στη θέση του, αφού ο άνθρωπος είναι πολυεργαλείο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Θα έλεγα και τον Φουστέρ, αλλά είναι τόσο χρήσιμος στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού που δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις από εκεί. Απορώ μάλιστα που δεν είναι βασικός σε κάθε ματς.
φουστερ ολο τον ασβεστη ε? πωπωπω μεγαλεια θα εχουμε! :lol::lol:
…αυτό:):!: