Ολυμπιακός

ωραίο ματσάκι. Αλλά μόλις βγήκε ο Ιμπαγκάσα τελείωσε. Και Χολέμπας. Ζωντανός νεκρός, walking dead φάση. Κατα τ’ άλλα τείνει να γίνει ίωση αυτό που μας παίρνουν Χ και τρελαίνονται! Μόνο που ο Αλ Αφούζ δεν είναι Σαββίδης, δεν έχει λεφτά για πριμ

τελειωματα Φουστερ ηταν μονο για μπινελικι.Ειδικη δε μνεια πρεπει να γινει σε εκεινη τη καθετη(?) που εβγαλε στη φαση που βγαινουμε με αριθμητικο πλεονεκτημα στο Α΄.Μαγεια…

Σκέτη απογοήτευση. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το ξενέρωμα μου. Ασε τους άλλους να πανηγυρίζουν.

πως να μην πανηγυρισουμε που δε μας ξεπατωσε αυτη η αρμαδα που εχει ξεφτιλησει την ευρωπη… αγιο ειχαμε!!!

Ρε shadowking ειλικρινά τώρα, ποιούς βλέπεις να πανηγυρίζουν;

Επειδή δηλαδή εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας μας συμπεραίνεις ότι το θεωρούμε επιτυχία το σημερινό;

Έκει που το έβλεπα το παιχνίδι κάνανε όλοι σαν παλαβοί. Μεταξύ μας τους καταλαβαίνω, κοιτάξατε στα ίσια μια καλυτερη ομάδα που τυχαίνει να είναι και ο αιώνιος αντίπαλος. Και φυσικά είναι επιτυχία να παίρνεις χ σε ένα ντέρμπυ όταν ακόμα και εσείς περμένατε ήττα για να μην πω για τεσσάρες και τέτοια…

Τι εννοείς κάνανε σαν παλαβοί; Ας πούμε όταν σφύριξε ο διαιτητής και τελείωσε άρχισαν να πανηγυρίζουν;

Κάπως έτσι. Γιατί δηλαδή εσύ πριν το παιχνίδι πίστευες ότι θα παίζατε έτσι?

οχι, γι’αυτο και χειροκροτησαμε την προσπαθεια και το παθος της ομαδας… που κολλας?

έτσι λέει στο katimagiko, τι θες να πει.

Ε μπράβο σας δεν κολλάω πουθενά ούτε είπα κάτι τρομερό, λογικό είναι όταν είσαι έβδομος και παίρνεις βαθμό από τον πρώτο να πανηγυρίζεις.

νταξι ειμαστε μικρη ομαδα.Το καταλαβαμε απο την πρωτη φορα που το εγραψες.

:lol::lol::lol::!::!::!:

Γιατί δεν είστε?

Αυτό το “κάπως έτσι” ήταν όλα τα λεφτά.

Άσε με να μαντέψω: όταν τέλειωσε το ματς ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ;

Καναδυο κάνανε τούμπες και κάποιοι άλλοι τσούγκριζαν τις μπύρες τους! :stuck_out_tongue:

Yeah, sure…

Αλήθεια, μάλιστα ο μαγαζάτορας άρχισε να κερνάει σφηνάκια τους βάζελους και ελληνικό σκέτο εμάς τους υπόλοιπους!

Και στο τέλος οι βάζελοι φύγανε για Ομόνοια;

μαλακια εκανα που καθισα και ειδα ματς ποδοσφαιρικου ολυμπιακου
δεν παλευεται αυτο το πραμα, τοση αμπαλιαση μαζεμενη σε ντερμπι δεν εχω ξαναδει

μονο μπασκετ