Ολυμπιακός

Πιθανό αντίθετα κάποιοι δικοί μας πήγανε Ρέντη για μπινελίκια…

Μάνο, ισχύει ότι οι βάζελοι το καταχαρήκανε…σε υπερβολικό βαθμό μάλιστα…όλο το fb έχει γεμίσει από πανηγυρισμούς και καμένα status βάζελων φίλων μου…ενδεικτικά, status από έναν ούγκανο παπάρα από το σχολείο μου (μη σχολιάσεις την ορθογραφία, το οξύμωρο είναι πως ο τύπος είναι θεωρητικός:p):

Αλειφη, αλειφη σας καναμε! Μαρινακης: 10 γκολ βαλτε τους ξεφτυλιστε τους! για 5 γκολ εισασταν! σας καναμε να ειστε καθε 3’ κατω μουνοπανα! εσεις θα λετε: +16 ρε, +16! Στην αληθεια σημερα καταλαβατε ποια ομαδα ειναι καλυτερη! Σημερα ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ! Σας πηδηξαμε την παναγια! δεν εχετε την ομαδαρα που νομιζετε οτι εχετε, αλλα δε θα το πειτε ποτε! ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΚΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ! ( ναι στο +16 συγχαρητηρια )

Βάζεις ποστ ούγκανου για ενδεικτικό ρε?

Ούγκανος με την έννοια του χιμπατζή…όχι απαραίτητα στο θέμα “ομάδες”…

Πάνο, αυτός ο συμμαθητής σου είναι όντως βλάκας αλλά δε βλέπω να πανηγυρίζει ακριβώς. Το ότι χαιρόμαστε που παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη σήμερα ενώ εσείς είστε σαφώς καλύτερη ομάδα είναι γεγονός, αλλά δε σημαίνει ότι πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία. Αν μου δείξετε σχόλια τύπου “ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ”, “ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, 2-2 ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ” ή τέλος πάντων σ’ αυτό το στυλ, να το παραδεχτώ.

[QUOTEΣτην αληθεια σημερα καταλαβατε ποια ομαδα ειναι καλυτερη!][/QUOTE]

μονο εδω τα παραλεει…8)

Ναι, γενικά ο τύπος είναι βλάκας εις τη νιοστή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Πάντως, είχα ένα δίκιο όταν το καλοκαίρι προβληματιζόμουν για τα φράγκα που δίναμε για Γκρέκο, Μασάδο και τα ρέστα. Διωχ’ τους να τελειώνουμε ρε Μαρινάκη. Και φέρε και κάναν DiMateo (μια και είναι ελεύθερος) για κόουτς, τόσα φράγκα πήρες από το CL…άντε γιατί και ο Ζαρντίμ έχει κάνει ουκ ολίγες πίπες…

στο di mateo διάβασα de maio,lol

Τώρα απλά με τρολάρεις

Ε δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όνομα τέτοιου βεληνεκούς στον πάγκο του :stuck_out_tongue:

εδιτ: Μάνο, αν όχι DiMateo, σίγουρα κάποιο άλλο μεγάλο όνομα μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω να μην μπορεί ο Μαρινάκης να καλύψει το κασέ του με τόσα που πήραμε από το CL και με τόσα που λέει πως έχει…τώρα αν είναι φιδέμπορας, δικό του πρόβλημα…

Τι με νοιάζει εμένα ρε τι προπονητή μπορεί να φέρει ο χοντρός και οι υπόλοιπες μαλακίες που μου λες, εμένα ένα μ’ ενδιαφέρει, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΟΥ ΡΕ

Δεν εχετε χασει ματς στη σουπερλιγκ.Ειστε 16 ποντους μπροστα απο εμας και 10 απο το δευτερο.Εξηγησε μου ακριβως γιατι νομιζεις οτι θα σκασει λεφτα ο Μαρινακης.

Φουστερ αν εχει λιγο αξιοπρεπεια πρεπει αυριο το πρωι να κοψει το αριστερο του ποδι.

Επισης ο Αμπντουν εχει αρχισει και φτανει επιπεδο Σουαρεζ στην αναλογια φιλοτιμο ξεπατωμα/ προκληση λυπησης στον θεατη για απουσια στηριγματων.

Κατα τ’αλλα γελω δυνατα με Ζαρντιμ. Εχοντας κατεβασει για νιοστη φορα την θλιβερη 11αδα του Μοντεστο-Μανιατη-Ιμπαγασα (a.k.a αφηνω τον μαλακα τον Αλγερινο να τα βγαζει περα μονος του) κανει την εκπληκτικη κινηση της ανακλησης της αλλαγης του Μητρογλου στο 88(!) για να βαλει τον κρυο Κοντρερας στη θεση του τραυματισμενου Σιοβα (!!!).Νταξει,καταργηση νοοτροπιας ομαδας,απλα.Νομιζω οτι ο τυπας θα εχει την εντυπωση πως θα περιμενουν το πουλμαν στην επιστροφη οπαδοι για να τον αποθεωσουν που κρατησε το Χ παση θυσια.

Και στον β’ γυρο θα κατεβουν Καραισκακη Παο-Παοκ και θα μοιρασουμε 3αρες και θα μπει το 4ο αστερι και πωπω τι καλα και τι ωραιος ο Ζαρντιμ και τι αστερια ολοι οι παιχτες και βαλε μωρε και 5 λεπτακια τον Λυκογιαννη και θα ξεχαστουν ολα και τελος καλο ολα καλα.Και του χρονου παλι στα εκτος εδρας με ακομα πιο κατεστραμμενους αντιπαλους για αλλη μια χρονια θα βλεπουμε το ιδιο εργο.

τον κράζω κι εγώ τον ζαρντίμ γενικά, αλλα τι να έκανε? να έπαιζε με ένα στοπερ?:-k

Α ναι, ξέχασα είσαι και Chelsea τρομάρα σου και πέρσι ο Ιταλός σου πήρε CL…χαλάλι σου, σε λίγο καιρό με τις πρώτες Παναγίες που θ’ ακούσει ο Benitez θα τον δεις πάλι στο Stanford Bridge…

Μωρέ λεφτά δεν θα σκάσει γιατί τον αντικειμενικό του στόχο τον έχει πετύχει, δηλαδή την πρωτιά στην Ελλάδα, έστω κι αν αυτή είναι πλασματική με την τραγική μπάλα που παίζουν οι υπόλοιπες ομάδες που στοχεύουν τίτλο. Είχε και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, οπότε δεν τον χάλασε…απλά το είπα μια και το συζητούσα με έναν κολλητό με αφορμή το ματς…αυτό που βλέπω από τον Ολυμπιακό φέτος δεν μου αρέσει, και μερίδιο ευθύνης φέρει και ο Ζαρντίμ…

Πας για να τελειωσεις τον αιωνιο αντιπαλο σ αυτο το ματς,να του δειξεις οτι ΟΝΤΩΣ εισαι ανωτερος ρε παιδι μου.Εκτος του οτι εκανε το κλασσικο “προηγουμαι με ενα γκολ και κανω κοκοκο μεχρι να ισοφαριστω, οποτε αρχιζω και πεταω μεσα επιθετικογενεις παιχτες που επρεπε να εχουν μπει εξαρχης μπας και το γυρισω”,ερχεται αυτη η θλιβερη στιγμη της αλλαγης.Ναι,να το γυρναγε σε 3-5-2.Ή να γυρναγε Μανιατη σεντερ μπακ.Ουτως ή αλλως ο λογικος προπονητης θα πηγαινε σε φουλ επιθεση για να τελειωσει τον συγκεκριμενο αντιπαλο ο οποιος μαλιστα δειχνει και ικανοποιημενος απο το χ.Ας επαιζε ετσι και ας εχανε π.χ απο αντεπιθεση,τουλαχιστον θα εδειχνε οτι θελει το ντερμπι,νοοτροπια μεγαλης ομαδας. Αλλα οχι.Ο μαστερ περα απο το οτι αφηνει μεσα τον ξεγλωσσιασμενο Τζιμπουρ πεταει μεσα τον Κοντρερας και γυρναει την ομαδα στο καβουκι της μπας και ΓΛΥΤΩΣΕΙ με την ισοπαλια σαν κυρια…Και φυσικα εδωσε το δικαιωμα στον γηπεδουχο να παιξει για τη νικη.

διαφωνώ κάπως σε αυτά που λες αλλά βαριέμαι να γράφω σεντόνια :stuck_out_tongue:

ρε joker τα θες και τα γραφεις τωρα αυτα? να παιξουμε με το ζορι 10’ 3-5-2 με το μανιατη στα στοπερ μονο κ μονο για να κυνηγησουμε ενα ματς για το γοητρο κ με τη διαφορα στους 16? δεν ηρθε πιο πριν ενα γκολ οποτε γιατι να το κυνηγησεις. εδω το κεντρο μας δεν υπηρχε πως να βαζαμε γκολ? εκαναν πλακα ο βιτολο με το ζεκα εκει. ο μοντεστος ειναι αργος, ο ιμπαγασα μεγαλος και ο μανιατης απλα τρεχει.

3-5-2 [B]ή [/B]4-4-2 με Μανιατη διπλα σε Μανωλα,οχι και τα δυο μαζι,Μανιατη σε 3-5-2,ουτε στο προ δεν τα κανουμε αυτα :stuck_out_tongue: Παντως αμα εσυ γουσταρεις απο τον Ολυμπιακο να πηγαινει στα ντερμπι για ισοπαλιες,να παιζει 20 λεπτακια και οτι βαλει και μετα ταμπουρι και να παιρνει τιτλους απο διπλα στον Πανθρακα και γκελες των αλλων,εγω δεν εχω λογο…[B]Ειδικα [/B]σε τετοιο ματς,που εχεις διαφορα 16 ποντων και δε σου καιγεται καρφι χασεις-κερδισεις, πρεπει να παιξεις 90’ με νοοτροπια βουλωνω στοματα…

Ε και οσο για το κεντρο που λες,συμφωνουμε. Αν το κεντρο σου ομως ηταν απ την αρχη π.χ Μανιατης ή Ντιακιτε - Γκρεκο - Ιμπαγασα (και μετα Μασαντο) θα κανανε πλακιτσα ο Ζεκα και ο Βιτολο?

δεν αναφερομαι σε ολο το ματς, αλλα στην αλλαγη του κοντρερας που ειπες οτι ηταν λαθος. χαιρω πολυ, το ξερω οτι επρεπε γενικα να ημασταν πιο επιθετικοι. το ντιαγκιτε ακομα δεν τον εχουημεε δει στο κεντρο, οποτε τον αφηνουμε. τον γκρεκο ναι επρεπε να τον βαλει.