Ολυμπιακός

…μη σου πω ότι το κάνει επίτηδες,
για να γυρίσει στο Θρύλο της καρδιάς του…

…yeeeaaa fucking yeeeaaa:yahoo:

SPOILERάντε να γυρίσει και το Χαβιτουλίνι, και να ολοκληρωθεί η ευτυχία:p[/SPOILER]
:):!:

ρε stef ουτε να σε πηδουσε ο χαβιτο! τι ερωτας ειναι αυτος! :lol:

…εντάξει, τώρα αυτό ήταν απλά καλαμπούρι:p, απ’την χαρά μου πού’φυγε το γίδι:p:) :!:

Έτσι, άντε να’ρθει και κάνας απατεώνας τύπου Χολέμπας και από τα δεξιά, να σκοράρει κάνα γκολ με τον Πλατανιά και νατον θεωρούν και παίκτη τα πρόβατα στο καραϊσκάκη.

Στην Πάτρα ακόμα τρίποντα βαράμε… Το ζωγραφιστό ήταν κάτι σαν την χαμένη Ατλαντίδα στην επίθεση. Όλοι είχαν ακούσει ότι υπάρχει, αλλά κανείς δεν ήξερε που είναι…

Απο την πρωτη στιγμη που εφυγε ο Ζαρντιμ ελεγα στους γυρω μου πως δεν προκειται να ερθει αλλος προπονητης φετος και θα μεινουμε με τον Αντωνακη. Η δικαωση ερχεται…

Kαλά, δεν είσαι και κανένας μάγος, μη νομίζεις…:stuck_out_tongue:

…ούτε ο Λο με Μακάμπι, την τύχη μου μέσα:):!:

…πρέπει να πίασανε τόπο τα πετροβάγγελα και οι χατζηπαναγίες για το ματς με τη Σιένα…

Στην πρώτη φάση όταν ανέβηκαν Λο και Παπ, η ομάδα έγινε τούρμπο παρά το ντεφορμάρισμα Πρίντεζη.
Τώρα πάλι είναι χώμα και οι δύο, πάλι κακή η ομάδα.

Δεν ξέρουν ακόμα τι έχει ο Λο ακριβώς. Ας είναι καλά το παιδί και όλα τ’άλλα έπονται…

…σωστός:):!:

Με αυτή την ένσταση που θα εκδικαζόταν το αργότερο μέχρι χτες, ξέρει κανείς τι γίνεται?

ελα ντε…τίποτα ακόμα αλλά λέει σίγουρα μέσα στη μέρα θα έχει βγεί…για να αργεί ίσως πάει για υπέρ μας…απλά προαίσθημα…

Αναμενόταν χθες η απόφαση, αλλά ακόμα δεν… Ας πούμε ότι θα είναι μέσα στη μέρα…και άντε βρες ημερομηνίες, αν επαναληφθεί ο αγώνας…πουταναριό…

Έκλαψα με ένα κουτσομπολιό που διάβασα και έλεγε ότι ο Μαρινάκης έδιωξε το Ζαρντίμ γιατί του “περιποιούταν” τη γυναίκα. Τι άλλο θα ακούσουμε #-o

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη Βαλβέρδε (sport24).

δακτυλος Αντζα για να εκδικηθει το συλλογο

…απορρίφθηκε η ένσταση…καλύτερα, για να μη λέει ο κάθε μαλάκας ότι γουστάρει…

http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/aporrifthhke_h_enstash_toy_olympiakou.2098965.html