Ολυμπιακός

Έτσι, ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Nα σφίξουν οι κωλοι. Για να δούμε απόψε, είναι ικανοί για όλα

Παραμύθι το σκεπτικό της απόφασης, ότι ευνοήθηκαν και οι 2 ομάδες απ’το σταμάτημα… Ο άλλος ξεκίνησε την επίθεση με τη λογική ότι είχε 10 δεύτερα… Και 1 λεπτό να σταματούσε το χρονόμετρο , πάλι στα 10 δευτερόλεπτα θα ξεκινούσε την επίθεση… Για σήμερα, δεν έχω καλό προαίσθημα , αλλά είδωμεν… Γενικά, η ένσταση είτε κερδισμένη είτε χαμένη,πιστεύω αρνητικά θα επηρέαζε το σημερινό παιχνίδι… Μακάρι, να πάμε καλά…

και τώρα θα αρχίσουν οι εφέσεις και δε συμαζεύεται. Πάλι τα μούτρα μας θα φάμε, δηλαδή, σε δουλειά να βρισκόμαστε.

…δεν πειράζει, δεν νομίζω με τις εφέσεις έχουμε καμιά τύχη… θα το παλέψουν τα παιδιά όσο πάει, και ότι γίνει:):!:

κοίτα που ο σερμαντίνι κρατάει τον γαύρο,λολ:!:

Να τοποθετηθεί ο Έλρικ για Σερμαντίνι :!:

:lol3:

χα,you came second!

edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Time_out

O Σερμαντίνι αμπαλος (που δεν είναι σε καμία περίπτωση) ξε-αμπαλος σε τετοιες συνθήκες του ερυωπαικου μπασκετ εχει θεση,εχουμε πήξει στα σεντερ 2,04 να πουμε.Τον βλεπω και χαιρομαι

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

πραγματικα ο σερμαντινι τους κανει μεγαλη ζημια κατω απο τη ρακετα
αντε λοιπον παλικαρια!

βρε στοκε απο σκοπια.,… ή ΚΑΝΕ το φαουλ ή μην το κανεις…

τέτοιον ύπνο που ρίχνει ο κόουτς μπαρτζώ δεν τον είχε κάνει ούτε ο μπόφουρ όταν έπεσε στο ποτάμι του μεγάλου δάσους του φόβου:!:

ΠΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

…λιποθυμησα

ΠΑΡΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ,ΠΑΡΤΑ

Απαράδεκτο να παίρνουμε με τα ψέμματα ματς που ήταν για 10+ πόντους.

ΜΑΛΑΚΑ Μπαρτζώκα όταν παίρνει ταιμ αουτ ο αντίπαλος επειδή προηγείσαι οι οδηγίες σου δεν πρέπει να είναι We play nice guys Keep up the good work. ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑ.

Ξύπνιος είναι.
Αλλά και λίγος.

Μάλλον.

Ελπίζω να σοβαρευτούν τώρα οι δικοί μας. Μια διαχείριση δε μπορούσε να γίνει σε κανένα σημείο, λες και έπρεπε να ανέβει η τηλεθέαση.

Ε αμα δεν εχεις ψηλο, ριμπαουντ δε παιρνεις, πως θα γινει δηλαδη.Οι διαφορες που παντα κλεινουν απο τι νομιζετε οτι κλεινουν;Btw o Παπ εχει ψυχολογια 0 και φανηκε στο τελος, ειναι κλειδι το αν θα ανεβει στη συνεχεια.Και ουσια και ψυχολογια αυτη η νικη.Μπορουμε τη Μπαρτσα εντος;Εκει ειναι η μαγκια.

(O Xαινς ειχε βαλει βαζελινη στα χερια του σημερα, τι φαση; )