αν ο τραυματισμος ειναι σοβαρος…
Αν ο Ολυμπιακός παίξει και χωρίς Ντούντου με την ΑΕΚ τότε το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα είναι μάλλον οι Τοροσίδης και Πατσατζόγλου και στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάει ο Γκαλίτσιος. Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο. Να παίξει δίπλα στον Πατσατζόγλου ο Άντζας, να παραμείνει ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και παίξουν κεντρικά μπακ οι Ζεβλάκοφ-Αβραάμ.
Όχι όχι. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν είχε παίξει κανείς τους.
Μόλις το τσέκαρα. Στο 0-0 της πρώτης αγωνιστικής είχαν παίξει και οι δύο. Στο 1-1 στο “Καραϊσκάκη” δεν είχε παίξει κανείς από τους δύο.
κοιτα που εκανε δυνατη εδρα και ο οφη.θα φαμε καμια τεσσαρα και μεις παλι…
Ναι ρε σεις, στο 0-0 είχε παίξει ο Πάτσα κεντρικό αμυντικό χαφ και στο 4-1 λίγες μέρες μετά ο Τοροσίδης με τον Πατσατζόγλου δίπλα του
Εγώ γιατί δεν είδα τόσο κακή την ομάδα χτες?
Όλος ο ΟΦΗ πίσω έπαιζε άθλιο και ατιμώρητο ξύλο, έκανε μόνο μια φάση από το λάθος του ανεκδιήγητου Μπράβο. Από την άλλη εμείς βγάλαμε 4 κλασικές ευκαιρίες. Σε τέτοια ματς τόσες θα σου δοθούν.
Βλέπω και τι μπαλάρα παίζει το αεκάκι τώρα και τι μπαλάρα έχει παίξει μέχρι στιγμής ο βάζελος.
Είναι δυνατόν από Σεπτέμβρη μήνα να κρίνεται η δουλειά που έχει γίνει σε μια ομάδα?
Το μόνο που μου τη σπάει (και συμβαίνει εδώ και χρόνια) είναι ότι πολλοί αν όχι όλοι οι παίκτες έχουν γίνει λουλούδες. Τρως ξύλο από τον κάθε Μπαρκαουάν κύριε Ντούντου? Τράβα και κόψε του την μπάλα στην επόμενη φάση.
O βάζελος με την Ίντερ στο β’ ημίχρονο έπαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ
Μπράβο.
Και κατάφερε να χάσει με το τιμητικό 0-2.
Για θύμισέ μου και ποια φάση ακριβώς έκανε πλην αυτής του Κλέιτον.
Ένα σουτ του Χριστοδκλπ κι ένα φάουλ του Μάτος νομίζω.
Και βάλε και το δοκάρι στο φινάλε του ημιχρόνου,3 κλασσικότατες ευκαιρίες με την Ίντερ.Πέρα απ’τις ευκαιρίες,λέμε ότι έπαιξε την καλύτερη μπάλα που έπαιξε ελληνική ομάδα φέτος,χαλαρά.
Ότι είναι νωρίς ακόμα,είναι.Για όλους και για όλα.
Ο πάο με την ΙΝΤΕΡ κλασσική ευκαιρία(δηλαδή τετ α τετ) δεν έκανε. Καλή μπάλα έπαιξε πάντως ναι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα πάντως και ο Πάο και η ΑΕΚ δεν έχουν δείξει τίποτα σπουδαίο . Συμφωνώ με ChrisP πως ο Ολυμπιακός με ΟΦΗ δεν έπαιξε τόσο άσχημα όπως λένε. Έπαιξε πολύ καλύτερα σε σχέση με Ξάνθη.
για ποιο λογο 8εωρουμε κλασικη ευκαιρια μονο τα τετ α τετ?
Γιατι στην περιγραφη της, σαν φαση, εχει τα λιγοτερα “αν”…
Δεν μ’αρεσε η ομαδα χτες.Με διπλη ζωνη αμυνας θα κανεις 4-5 φασεις.
Απο την στιγμη που δεν βαλαμε καμια απο τις 2-3 που καναμε γκολ λογικο ηταν το 0-0.
Ο Ντιογο εφαγε παρα πολυ ξυλο χτες.Κερδισε παρα πολλα φαουλ και γενικα προσπαθησε
πιο πολυ απ’ολους.Παμε για Νορτζελαντ και μετα ΑΕΚ.
Παλτό ο Μπελούτσι… Για αυτό βάλθηκαν στον ΟΦΗ να του κόψουν τη μπάλα προχθές…
τα ιδια αν θα πεις για ενα μακρινο σουτ που χτυπαει στο δοκαρι με ενα τετατετ που παει επισης δοκαρι…και στα 2 θα λεγες αν δεν πηγαινε στο δοκαρι…
συμφωνω με wise οτι ειναι λαθος να θεωρουμε κλασικη ευκαιρια μονο τα τετατετ
Κι εγώ.
o νικολακοπουλος ειναι μ@@ ! τελος
μια χαρα ειναι ο κυρ κωστας… προκλητικος δεν ειναι σαν κατι πουλοπουλους (πρωταθλητης) ή γκοτζους (derby)… και πεθαινω στα γελια οταν τον κανει ο αλλος το πρωι στο sport-fm!!! Τί γινεται??? :lol:
Γκοντζο καθε φορα που πετυχαινω καθομαι κι ακουω ολη την εκπομπη.Ειδικα αμα παρει κανενας αντιστοιχος Ολυμπιακος εχει τρελο γελιο:lol: Απ τους πρασινους ρεπορτερ ο πιο λαλακας ειναι ο Κοντος.
Απο τους κοκκινους ο ενας και μοναδικος Σταυρος Καρυακατζης:lol: