Ολυμπιακός

Τι κάνουμε;;;:stuck_out_tongue:

Πως παει?? χαχα:D

Ας μαζέψει κάποιος τον Σάββα Ρούλα Βροχοπούλου

Rudolf μου έδωσες ιδέα. Ας παντρέψουμε το Σάββα με τη Βροχοπούλου!!!

H Bροχοπούλου του Ελληνικού πρωταθλήματος ήταν μία, είχε πλαντάξει μπροστά στις κάμερες και τελικά μας άφησε για να πάει να πνίξει τον πόνο της στο Ουζμπεκιστάν.

Αν δεν κάνω λάθος μόνο μία ΠΑΕ από τις μεγάλες έχει βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία φέτος, την περασμένη εβδομάδα… :-k
Και δεν ήταν του Σάββα :wink:

*φοβερό ζευγάρι!

*τι σχέση έχει η ανακοίνωση με το "παίρνω σβάρνα όλους τους σταθμούς και κλαίγομαι/παραπονιέμαι/αποκτώ νόημα ως ύπαρξη στην τελική?

Η ανακοίνωση από τους σταθμούς και τις εφημερίδες “παίχτηκε” από ό,τι θυμάμαι δεν την έστειλε ο Πατέρας συστημένη στον Γκαγκάτση…:wink:

Όσο για το “αποκτώ νόημα ως ύπαρξη στην τελική” που γράφεις, ειδικά για την περίπτωση του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι πολύ άκυρο. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που τελείωσε σχετικά νωρίς την καριέρα του στο ποδόσφαιρο γιατί θέλησε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, που μιλάει πολλές ξένες γλώσσες και που αγοράζει συστηματικά πολλά βιβλία από το βιβλιοπωλείο φίλου μου. Δεν είναι ο τυπικός παράγοντας που συναντάς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Απλά είναι πολύ Ολυμπιακός και σας την σπάει. 8)

τι σχέση έχουν οι σπουδές,οι ξένες γλώσσες και τα βιβλιά απ’τον φίλο σου?
α,δείχνουν ότι είναι μορφωμένος άνθρωπος.
άλλο πράγμα η μόρφωση,άλλο οι σπουδές βέβαια.

Μάλλον δεν ψάχνει να “αποκτήσει νόημα ως ύπαρξη” βγαίνοντας στα ραδιόφωνα, αυτό θέλω να σου πώ.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχιε ζωή και πέρα από την μπάλα. :wink:

Προφανώς και δε βγαίνει μόνος του,κάποιος τον ζμπρώχνει στη σκηνή.
Τέσπα,ξεφύγαμε.
Παρακαλώ να επανέλθουμε στη σφαγή του Ηρακλείου.

Δεν ξέρω ποια είναι η ζωή του έξω από το ποδόσφαιρο αλλά η εικόνα που βγάζει σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου είναι ο ορισμός της γραφικότητας. Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι πολύ Ολυμπιακός. Έτσι και αλλιώς εξαιτίας της γραφικότητάς του η βαρύτητα των λεγόμενων του είναι τέτοια που δεν ασχολείσαι καν με το τι λέει γιατί πολύ απλά δεν λέει και ποτέ κάτι σοβαρό.Κανονικά και οι ίδιοι οι γαύροι θα έπρεπε να τσαντίζεστε που αυτός ο γραφικός ακούγεται τόσο πολύ σαν μέρος του επίσημου Ολυμπιακού. Όπως μου έλεγε τις προάλλες και φίλος μου γαύρος όταν τον άκουγε σε ένα παραλήρημά του στην τηλεόραση πριν το ματς με την Ξάνθη (δεν θυμάμαι για ποιόν λόγο ακριβώς, όπως είπα και πιο πάνω πλέον δεν ασχολείτε κανείς): “Τι τον φέραμε πίσω αυτόν; Πάλι θα γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας”. Επίσης μην νομίζεις πως είναι και άγιος άνθρωπος. Τις έχει κάνει τις λαμογιές του και κάποιες είναι κατά της ομάδας που τόσο αγαπάει. Άσχετά αν δεν είναι ευρέως γνωστές.:wink:

Καλα εννοειται οτι απο την διοικηση μας αξιζουν 2-3 και αυτοι δεν φαινονται τοσο οσο αλλοι.

Βασσάρας την Κυριακή, άντε να δούμε πιος τον φοβάται περισσότερο#-o.

o σαββας ειναι απο τα πιο σημαντικα στελεχη της διοικησης η καλυτερα του ποδοσφαιρικου τμηματος

αν ο σαββας ειχε παει κυπρο δε θα παρουσιαζαμε τετοια εικονα.
δουλεια του ειναι να κανει και γραφικες δηλωσεις… αρχηγος αποστολης ειναι, τι θελετε να κανει? να μοιραζει ανθοδεσμες?

ΣΤΟΔΙΑΛΟ!

Από τις 12 μέρες που είμαι Πύργο, είχα έξοδο (κ συνεπώς πρόσβαση στο νετ) τις 9. Κι έτυχε μια από τις 3 που δεν είχα να είναι η χτες που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΑΕΚ. Φακ!

ρε παιδια μου θυμιζει καποιος το τελευταιο διπλο της αεκ με ολυμπιακο …? ( δεν το λεω ειρωνικα , δεν θυμαμαι )

2003/04 στη Ριζούπολη.

καλα λεει ο βαλβερδε …ποια αεκ ρε ??

εδω εχετε κρισιμοτατο ματς με την υπερδυναμη νορτζελαντ !
θα κανει κανα διπλο και θα ψαχνεστε ! χαχα

Χοχο. :expressionless:

δεν ηταν αστειο !

απλα βλεποντας τις δηλωσεις του βαλβερδε καταλαβαινεις το επιπεδο της ομαδας σας ειδικοτερα στην ευρωπη …