Ολυμπιακός

Παρα το πολυ καλο 3ο δεκαλεπτο η επιστροφη της ομαδας στον αγωνα δεν κρατησε και χασαμε και με ανεση απο μια ανωτερη κατα πολυ χθες Μπαρτσελονα. Δεν βαζουμε το κεφαλι κατω, παμε για νικη με Σιενα τωρα. Κριμα παντως γιατι στο 3ο δεκαλεπτο φαινοταν οτι θα το παρουμε το ματς. Θεωρω οτι ο Μπαρτζωκας θα επρεπε να ειχε βαλει τον Σερμαντινι για να προσπαθησει να κοντραρει τα θηρια της Μπαρτσελονα κατω απο το καλαθι.

…και μην ξεχνάμε ότι δε είναι καταστροφή να μην πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας:):!:

Χρονια Πολλα στην [SIZE=“4”]ΘΡΥΛΑΡΑ[/SIZE] μας που σημερα γινεται 88 χρονων… 88 χρονια μεγαλειου, επικων νικων, τιτλων και περηφανειας για ολους μας. 88 χρονια απο τοτε που ιδρυθηκε ο μεγαλυτερος συλλογος στην Ελλαδα.

Δειτε ενα πολυ ωραιο αρθρο απο το sport24

Φοβερο εξωφυλλο απο το ΦΩΣ το 1959

Παμε για νικη με ΑΕΚ και φιεστα σημερα. Σημερα ραβουμε το 4ο αστερι στην φανελα και μετραμε αντιστροφα για το 5o…

…και είναι τόσο μεγάλη επιτυχία το 40ο που σύσσωμο το κόκκινο κομάτι του ρόκιν έριξε το σύστημα από τα πολλά ποσταρίσματα… 8O[-X:

Συνέπεσε με την απόφαση του ΤΑΣΑΡΟΥ ΠΑΝΤΟΥ να κρεμάσει τα παπούτσια του και έτσι κυριαρχεί μια σωφρονιστική χαρμολύπη στα στήθια μας.

χαζοβλέπαμε το ματς με τον αδερφό μου χτες και βρίζαμε. Αναπολούσαμε Ζιοβάνι, Καραπιάλη την ωρα που σχολιάζαμε τον “παραλίγο” Μασάδο. Μαρινάκη πούλα και πούλο :stuck_out_tongue:

έδωσε το παρόν στο γήπεδο! respect στον Τάσαρο αλλά νομίζω οτι και ο νέοπας ο Τάσαρος το τιμάει το ψωμί του. Απο εκεί και πέρα κάτι πιτσιρικάδες που ενώ έχουν τα φόντα καβαλάνε το καλάμι και γίνονται Νέστα και χέστα πρέπει να το δούνε.

…χρόνια πολλά Θρύλε
…Τάσσο Πάντο, θά’σαι πάντα στην καρδιά μας
:):!:

Το πρωταθλημα ηταν σιγουρο εδω και καιρο και δυστυχως ο λογος ηταν οτι δεν υπηρχε ανταγωνισμος και οχι οτι εμεις ημασταν καλοι, κακη χρονια, κακη μπαλα στα περισσοτερα ματς και η ενισχυση το καλοκαιρι πιο επιβεβλημενη απο ποτε. Ηταν ωραιο ομως που η κατακτηση του τιτλου και μαθηματικα ηρθε την ημερα των γενεθλιων του συλλογου. Παμε για το νταμπλ τωρα και φυσικα για ο,τι καλυτερο στο μπασκετ.

…μαύρη αγγαρεία απόψε…μαύρο χάλι…και ο ΠΑΣ ένα χάλι ήταν:):!:

Ματς-αγγαρεια, το μονο που αξιζε ηταν το αντιο στον Τασο Παντο, εναν παικτη που εδινε και την ψυχη του σε καθε ματς.

Α ρε Μπαρτζώκα, γαμώ τα ροτέησον και τις μοντέρνες αντιλήψεις, τι νοήμα είχε η αλλαγή Λο με Πέρκινς την ώρα που η ομάδα είχε βρει ρυθμό και αμυντικές ισορροπίες?

Μα για πες μου! Εχεις μεσα τον ηρωα τον ιδιο και μπαινει αυτο το περκινς.Πιο ροντεο παιχτη δε θυμαμαι στον Ολυμπιακο,μονο κατι βον γουεηφερ…κατα τα αλλα φτανει το αστειακι με τον Περπερογλου στο 4 και φτανει και το αστειο με τα τριποντα της Σιενα.Εκνευριστικη ομαδα μια ζωη

επισης απιστευτη αστοχια σε ξεμαρκαριστα σουτ και ανησυχητικο το οτι οι παικτες δεν κανουν τα απλα,χιλιες πασες και απο ανοιχτους παικτες για να γινει στο τελος ενα σουτ σκοτωμενο? Ελα ρε παιδια…

εδιτ: αντε επιτελους,να αγιασει το χερι σας…λιγο συγκεντρωση θελει στο β΄τωρα

Εκνευριστικη η ομαδα ανα διαστηματα,αλλα με λιγη σοβαροτητα,καταφεραμε να ισσοροπησουμε αμεσως.Επισης,τιμη και δοξα στον Περο Αντιτς και τα αρχιδια του και ας μας τα χαλαει μερικες φορες.

δε συμβαινουν αυτα τα πραγματα που βλεπουμε

Περπερογλου χασου απ τα ματια μου

ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ :!: :!: :!:

με 1 πόντο κερδίσατε?

Αναρθρες κραυγες

Ασόβαρη η ομάδα. Χαινς για γαλαξιάρχης.