Ολυμπιακός

Η Μπαρτσα στη Σιενα θα παιξει τιποτα η τουρισμο;Εκει ειναι το θεμα πλεον, οχι οτι με πειθει η ομαδα οτι το χει για πλακα το 3/3 αλλα οι αλλοι ειναι εξασφαλισμενοι και δε θα τους πει κανεις και τιποτα.

Ξαναρωταω…

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ/ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΗΙΝΕS?

Μονο?

…μαύρα χάλια στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά η ανατροπή ήταν μαγκιώρικη και πολύ σημαντική…και ο Χάινς ο πιο μεγάλος μάγκας:):!:

παντως νομιζω οτι καλυτερα να βαιναμε τριτοι αν ηταν να βρισκαμε απεναντι μας την εφες, κι ας ειναι με μειονεκτμα εδρας, παρα να βγουμε 2οι και να παιξουμε με τσσκα. αλλωστε στα εκτος παιζουμε καλυτερα…

Καλά όπως είναι και οι δύο όμιλοι, κανείς δεν ξέρει τι θα του λάχει από τον άλλον.
Εμείς πάμε για το 3/3 και ας κάτσει ό,τι θέλει.

Απλώς το σχιζοφρενικό με αυτή την ομάδα είναι ότι παρά το γεγονός πως αρκετοί παίκτες είναι ντεφορμέ (με πρώτο πρώτο τον Σπανούλη), σε γενικές γραμμές έχει παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρή στο τοπ-16 αλλά σταματάει στο 39’! Στο τελευταίο λεπτό έχουμε χάσει από τη Σιένα εντός, έχουμε χάσει τις διαφορές με Σιένα και Κάχα και κοντέψαμε να χάσουμε και από τη Μακάμπι.

Έτσι είναι, η λογική του “διαλέγω αντίπαλο” περιέχει μία ηττοπάθεια που δεν οφέλησε ποτέ καμία ομάδα.

Εννοείται ότι δεν πάς να διαλέξεις αντίπαλο, γιατί θα τον πιεις, κατά πάσα πιθανότητα. Απλά, λέμε τις προτιμήσεις μας, βάσει αυτού που πετυχαίνουμε στο τοπ16. Αλίμονο αν διαλέξουμε το πόσο θα πετύχουμε τώρα.

Η ομάδα είναι όντως μια σχιζοφρενική περίπτωση. Εκπαιδεύει δυνάμει άτρωτους φιλάθλους. Όσοι επιβιώνουν από την παρακολούθηση των αγώνων της, αγγίζουν την αθανασία…

Ακριβώς αυτό! :lol:

Αν και εγώ εκνευρίζομαι πολύ κατά τη διάρκεια του ματς, με τα λάθη του Σπανούλη, τα ατελείωτα τρίποντα, τις αλλαγές του Μπαρτώ κτλ.

Αλλά όταν τελειώνει, όποιο και νάναι το αποτέλεσμα, παραμένει η ομάδα που χάραξε τις πιο βαθιές μνήμες πέρσι οπότε όλα καλά.

…και με το δικό της, μοναδικό τρόπο, παιχνίδι με παιχνίδι, επιμηκύνει τα όρια της αντοχής του ανθρώπου που νομίζει ότι τα έχει δει όλα στα γήπεδα…:lol:

Σε κάτι άλλο τώρα…
http://www.sport-fm.gr/article/663441
…συγκίνηση…

παροτι έπαιζε στον ολυμπιακό(δεν μπορούσε να παίζει σε κατι άλλο πιο ουδέτερο γαμω :p) ακομη εχω την πλαστική φιγούρα του στον βιβλιοθήκη μου. απλά θεός. απο αυτούς που δεν σε νοιαζουν τι χρώμα φανέλας φοράνε. παίχτης για τον κόσμο πάνω απο ολα και οχι για τον προπονητή(ισως)

τι να πει κανεις για τον Τζιοβανι!! ο ανθρωπος μιλουσε στην μπαλα, τον ζησαμε εω αυτο χαιρομαι.
στα του μπασκετ, αυτο που λεω το πιστευω, γιατι οπως και να εχει το στυλ μπασκετ της εφες μας παει περισοτερο απο της τσσκα. πως να το κανουμε. αν παιξουμε με τσσκα θα ειναι πιο δυσκολο, ποσο μαλλον αμα στραβωνει κανα ματς στο σεφ και θα ακους τον καθε γραφικο που δεν εχει ιδεα απο μπασκετ να κανει αναλυση…

Έπαιξε και στον Εθνικό. Γιατί δεν τον θυμάσαι από κει; Πιο ουδέτερο είναι. Και είχε και συμπαίκτη το Γιουσέιν Μπολτ του ποδοσφαίρου. Τον γιο του ανέμου. Το Β α σ ί λ η Τσσσσσάα αα αα ρ τ ααααααα…

ε καλα. ο κόσμος δεν τον αγάπησε εκει
*το ειχα ξεχάσει οτι παιξε εθνικο.
** τσαρτας!!!???:-k μιλαμε εχω κενά μνήμης

…τον είχα δει, τον Τζιοβάννι, στις 24 Σεπτέμβρη του 2006, επόμενη μέρα απ’τον γάμο μου, στις Σέρρες, με τον Πανσεραικό…κιαυτός και ο Τσιάρτας, είχαν παίξει χάλια, και ο Πανσεραικός είχε κερδίσει με 1-0…υπέροχη πάντως η συνέντευξη:):!:

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε, πάλι βγάλαμε μάτια στο ματς με τον Κολοσσό. Τρομακτική εμφάνιση. Με όλη τη σημασία της λέξης…

…είναι ντεφορμέ η ομάδα, μάλλον την πιο ακατάλληλη ώρα, αλλά πιστεύω ότι θα την βρουν την άκρη τα παιδιά και ο Μπατζώρκας:):!:

Αν είναι ντεφορμέ την πιο ακατάλληλη ώρα, κάποια άκρη χάσανε τα παιδιά και ο Μπαρτζώ…αλλά…
…δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, ότι και αν λέγεται και γράφεται γύρω γύρω, από ειδήμονες και μη. Ξέρω καλά ότι πολύς κόσμος βρίζει, αλλά είναι αυτοί οι μπετόβλακες, που στη λέξη Σεφ μέχρι πέρσι, ψάχνανε να βρούνε τη σως στη σαλάτα τους…

.την εμπιστοσύνη του κόσμου την έχουν…πάντως την πιο αυστηρή κριτική, την κάνει ο Διαμαντόπουλος, στο Φως:):!: