Ολυμπιακός

Ποιος ειναι αυτος διπλα στον Μασαδο?

οχι οχι για τον αλλο με το κασκολακι λεω.

ρε αλεξ. παντου παοκ ομως? :stuck_out_tongue: διπλα. οχι πισω

Βλαχοδήμος?

…αφού τα ξέρετε, γιατί δεν τα λέτε;;;

Βλαχοδήμος είναι η απάντηση… Μπράβο Κρισπ…

Έλα ρε παιδιά ένα λάθος κάναμε… Παίζετε με τον πόνο μας :stuck_out_tongue:

γιατι λαθος ρε και γω το βιερινια ειδα πρωτα :stuck_out_tongue:

…καλή επιτυχεία απόψε στους πιτσιρικάδες:):!:

http://www.sport-fm.gr/article/664548

Μετα το Βυντρα μας πηραν κ το Σιμαο!!!:stuck_out_tongue:

Δεν παίζει πάλι ο Πρίντεζης. Μια χαρά. Τουλάχιστον ο Σερμαντίνι είναι 100% έτοιμος. Να δούμε πόσο θα παίξει…

…και απόψε θα βγάλουμε ψυχή στο παρκέ, πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι απ’τη Μακάμπι:):!:

τι να πουμε για τα σημεια και τα τερατα που βλεπουμε ΚΑΙ σημερα…

Μονο απο τον εγωισμο των παικτων σωζεται η χρονια… στον παγκο εχουμε εναν ανθρωπο που εχει την τυχη να παρακολουθει ολα τα παιχνιδια του Ολυμπιακου φετος απο την καλυτερη θεση ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ.

Πολυ υπομονη καναμε, εγω προσωπικα αρνιομουν να τον κριτικαρω μεχρι σημερα, αλλα πλεον ελαχιστο ελεος… Αντε να βγει η χρονια και το καλοκαιρι αποζημιωση και αλλον προπονητη

Ακόμα πονάνε τα μάτια μου…πόσο άσχημη εμφάνιση…

E, ρε, τι τραβήξαμε και σήμερα…

Πήγα γήπεδο πανάθεμα με να δω ωραίο μπασκετάκι και μια πειστική εμφάνιση και έμεινα με το στο …αυτός ο τύπος που κάθεται στον πάγκο είναι επικίνδυνος, μου βάζει πρώτη φορά στο ματς τον Χάινς στο 13’, μου αφήνει στην 2η περίοδο τον Αμπαλίτσιους 5 λεπτά και στην 3η άλλα τόσα αυτό το Πέρκινς…έβαζε και ο Λόγκαν τρίποντα από το Ισραήλ, ε και έδεσε το γλυκό…

Εδώ που φτάσαμε όμως το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη στην ομάδα για να κάνει τουλάχιστον αυτά που μπορεί. Γιατί αυτά που δεν μπορεί (βλέπε περσινή Ευρωλίγκα) με Μαρτζώκα δεν γίνεται να τα επαναλάβει, είναι εμφανές.

Το θέμα είναι πως αυτοί είμαστε φέτος, βελτίωση των αδυναμιών δεν υπήρξε καμία και ούτε δείχνει ότι θα υπάρξει. Το χειρότερο θα είναι η μουρμούρα να γίνει κράξιμο και να πάρει (και) τους παίχτες από κάτω.

Eίμαστε κάποιοι που δεν μιλάμε καθόλου για προπονητή κτλ αλλά πλέον κάνει μπαμ.
Δεν θελω να πω τίποτα αλλο.Συνεχίζω να σκέφτομαι θετικά και να πιστεύω

…συμφωνώ απόλυτα μαζί σου:):!: