Ολυμπιακός

αν υπαρχει κανενα λινκ για τον τελικο του βολλευ λετε ε

…το κύπελο ήρθε στον Πειραιά με 3-0 με τον Φοίνικα Σύρου:):!:

ο περκινς εχασε καρφωμα :|:|:|

αρχιζω και νοσταλγω τον Βον Γουεηφερ…

To θεμα ειναι πως ο φουκαρας ο Περκινς δε φταιει σε κατι… (σε μεγαλο ποσοστο εστω)

Όταν αντί του Ντόρσεϊ φέρνεις Πάουελ και αντί του Μάτζαρη τον Πέρκινς, τότε είναι φανερό ότι δεν έχεις καν κατασταλλάξει στο τι ακριβώς θέλεις να παίξεις.

Η ομάδα έχει υπάρξει πολύ άτυχη με τους τραυματισμούς αλλά όφειλε να έχει συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή της χρονιάς και βάσει αυτού να έχει προνοήσει για διάφορα στραβά ενδεχόμενα.

Εγώ λέω να κάνω ταμείο στο τέλος, όπου και όποιο κι αν είναι αυτό. Παρολαυτά, μαζί με τα αναθέματα στον Μαπρτζώκα, ας υπάρχει στο μυαλό μας ότι αυτοί οι παίκτες (πλην των δύο αλλαγών ξένων που είναι καθαρά ευθύνη του κόουτς) δεν είναι οι σουπερμεν που κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι έχουμε.

…ναι δίκιο έχεις, αλλά ο τύπος έχει κιένα ύφος, σαν να μην ξέρει που βρίσκεται…όλίγον τι χαμένος στη μετάφραση
:):!:

Αν θέλουμε να συνεχίσουμε, να σοβαρευτούμε σήμερα. Είναι δύσκολο το ματσάκι, μην το κάνουμε δυσκολότερο…

Ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει το σερί που έχει στα εκτός έδρας ματς που δεν βλέπω.

Μέχρι στιγμής είναι 2/2.

Kαι δεεε μου λες;

Τι θα κάνεις απόψε;;

ΚΑΒΕΙΡΟΣ, ΑΧΕΡΩΝ, Ο ΕΝΑΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΡΠΕΤΟ :!:

Αχά. Πες το έτσι. Τώρα κατάλαβα…:!:

… είναι και η Παρασκευή, γκαντέμικη μέρα:-s…για να δούμε:):!:

μπηκε και η Καχα στο κολπο, της πορνης στον ομιλο

Πάντως, για να δώσουμε και στον Μπαρτζώκα το credit δεν είναι τόσες πολλές οι φορές που ο πρωταθλητής Ευρώπης ήταν στο Final 4 και την επόμενη χρονιά. Από το Τελ Αβίβ και μετά που θυμάμαι, πρέπει σχεδόν 3/4 φορές ο πρωταθλητής να αποκλείεται πριν το final 4. Δεν έχω άποψη για το αν κάνει για τον Ολυμπιακό κλπ (δεν εχω δει αρκετό Ολυμπιακό φέτος), αλλά ακόμη και κάποιος πιο γνωστός προπονητής να ήταν, δύσκολα θα ήξερε την ομάδα του Ντούσαν, σαν τον Ντούσαν.

…έτσι είναι…αλλά με νίκη την άλλη εβδομάδα, όλα γίνονται…όμορφα
…τι 35 λεπτά, και τι τελευταίο πεντάλεπτο είδαμε χθες…δεν θά’ναι πάντα της μεταμορφώσεως:-k
:):!:

παντως για μενα πρεπει να υπαρχει τρελο προβλημα στα αποδυτηρια, βλεπω τους παιχτες πολυ ξενερωμενους.

καμμια σχεση ομως,το κοιταζα χθες.ισα ισα το αντιθετο συμβαινει.

Βροχή από τρίποντα βλέπω χτες, ε, με 11/24 δε χάνεις.
Τουλάχιστον όχι από τη Φενέρ.

3/3 σε εκτός έδρας ματς που δε βλέπω και πλέον ελπίζω να μην τους γεμίσει άγχος ο Μπαρτζώκας με τις ηλίθιες δηλώσεις του ότι “στα εντός τα παιδιά έχουν πιο μεγάλη πίεση”.

Όντως, το 3/4 ήταν πολύ. 60% μου βγαίνει (3/5) όμως. Όχι το αντίθετο.

Δεν μετράω πριν το 91 που ο πόλεμος τσάκισε τους Σέρβους. Τα τελευταία 20 χρόνια, οι νικητές των εξής χρόνων έφτασαν f4 και την επόμενη χρονιά:
[ol]
[li]1994?95 Real Madrid[/li][li]1997?98 Kinder Bolognα[/li][li]1999?00 Panathinaikos (έφτασε όμως στο F4 του Suproleague που ήταν το εύκολο)[/li][li]2000?01? Maccabi Tel Aviv + Kinder Bologna (νικητές των 2 πιο εύκολων διοργανώσεων, αλλά έφτασαν f4 την επομένη)[/li][li]2003?04 Maccabi Tel Aviv[/li][li]2004?05 Maccabi Tel Aviv (η μόνη που το έχει πάρει 2 σερί χρονιές!!)[/li][li]2005?06 CSKA Moscow[/li][li]2010?11 Panathinaikos[/li][/ol]

Δηλαδή 8 στις 20 χρονιές και το 1999-00/ 2000-01 είναι συζητήσιμα γιατί η διάσπαση σε 2 διοργανώσεις πιθανόν να διευκόλυνε τις ομάδες στο να είναι εξίσου καλές και την επόμενη χρονιά. Αν βγάλουμε αυτές τις 2 χρονιές, τότε έχουμε πως μόνο 1 στους 3 (=6 στα 18 χρόνια) που κατακτούν το ευρωπαϊκό, φτάνουν στο f4 και την επόμενη χρονιά.

(πολύ Νικολακόπουλος η ανάλυση μου :stuck_out_tongue: )

Όντως, το 3/4 ήταν πολύ. 60% μου βγαίνει (3/5) όμως. Όχι το αντίθετο.

Δεν μετράω πριν το 91 που ο πόλεμος τσάκισε τους Σέρβους. Τα τελευταία 20 χρόνια, οι νικητές των εξής χρόνων έφτασαν f4 και την επόμενη χρονιά:
[ol]
[li]1994?95 Real Madrid[/li][li]1997?98 Kinder Bolognα[/li][li]1999?00 Panathinaikos (έφτασε όμως στο F4 του Suproleague που ήταν το εύκολο)[/li][li]2000?01? Maccabi Tel Aviv + Kinder Bologna (και των 2 διοργανώσεων έφτασαν f4 την επομένη)[/li][li]2003?04 Maccabi Tel Aviv[/li][li]2004?05 Maccabi Tel Aviv (η μόνη που το έχει πάρει 2 σερί χρονιές)[/li][li]2005?06 CSKA Moscow[/li][li]2010?11 Panathinaikos[/li][/ol]

Δηλαδή 8 στις 20 χρονιές και το 1999-01 είναι συζητήσιμα γιατί η διάσπαση σε 2 διοργανώσεις πιθανόν να διευκόλυνε τις ομάδες στο να είναι εξίσου καλές και την επόμενη χρονιά. Αν βγάλουμε αυτές τις 2 χρονιές, τότε έχουμε πως μόνο 1 στους 3 που κατακτούν το ευρωπαϊκό, φτάνουν στο f4 και την επόμενη χρονιά.

(Πολύ Νικολακόπουλος η ανάλυση :stuck_out_tongue: Για αυτό το λέω και το φωνάζω πως δεν ξέρω μπάσκετ. Όσο ξέρω εγώ από μπάσκετ άλλο τόσο ξέρει κι ο Νικολακόπουλος από ποδόσφαιρο :p)