Ολυμπιακός

Και 2007/08 CSKA επίσης.

Ε, ουσιαστικά μόνο ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα χαλάνε το σερί τα τελευταία 10 χρόνια.

Ρε σεις τι ηλίθιο στατιστικό είν αυτό που χετε πιάσει και σπάτε τ’ αρχίδια σας. Υπάρχει ένα πολύ καλύτερο: από το 2007 και μετά υπάρχει μια ομάδα που το παίρνει χρόνο παρά χρόνο και φέτος είναι πάλι η σειρά της. Μαντέψτε ποιά. :razz:

Σωστός για CSKA. Μου ξέφυγε. Εννοείται πως αν βγάλουμε τον ΠΑΟ, τότε τα τελευταία 10 χρόνια ο νικητής έφτασε στο επόμενο f4 4 στις 6 φορές. Γτπ αυτός ο βάζελος. Χρόνο παρά χρόνο δεν φτάνει ούτε στο f4 :stuck_out_tongue:

Σενάρια:

[U]1. Νίκη Ολυμπιακού - ήττα Μακάμπι:[/U]

2οι

[U]2. Νίκη Ολυμπιακού - νίκη Μακάμπι:[/U]

3οι

[U]3. Ήττα Ολυμπιακού - νίκη Μακάμπι - νίκη Κάχα:[/U]

4οι με ήττα μέχρι 12
5οι με ήττα 13+

[U]4. Ήττα Ολυμπιακού - νίκη Μακάμπι - νίκη Σιένα:[/U]

3οι με ήττα μέχρι 3
4οι με ήττα με 4 και νίκη Σιένα μέχρι 30
5οι με ήττα με 4 και νίκη Σιένα 31+
5οι με ήττα 5+

[U]5. Ήττα Ολυμπιακού - ήττα Μακάμπι - νίκη Κάχα:[/U]

3οι με ήττα μέχρι 10
4οι με ήττα 11
5οι με ήττα 12+

[U]6. Ήττα Ολυμπιακού - ήττα Μακάμπι - νίκη Σιένα:[/U]

4οι με ήττα μέχρι 19
4οι με ήττα με 20 και νίκη Σιένα μέχρι 14
5οι με ήττα με 20 και νίκη Σιένα 15+
5οι με ήττα 21+

Ελπίζω να μην έχω κάνει κάποιο λάθος.

Επίσης, άσχετο trivia, στα τελευταία έξι παιχνίδια του στην Τουρκία, ο Παπανικολάου έχει 14/16 τρίποντα :!:

του αρεσει το οθωμανικο… 8)

Eίσαι ο Νικολακόπουλος του μπάσκετ! :p:lol:

γελάω κανα 3λεπτο

Βασικά στην πρώτη φωτό θυμίζει τη Μπουμπουλίνα με κοστούμι…:stuck_out_tongue:

^ Παλιός καλός Πανούλης Σταργκέηζερ από τους “Σωσίες”! :smiley:

Τα χουμε πει πως η ομοιότητα ειναι μονο με Συντ Μπαρρεττ.
Ετσι,θα πάρει Ευρωλίγκα στο τελος,και μετα απο αυτο θα αρχίσει να το χάνει τελείως.

:lol::lol::lol:

με άκουσαν όλοι στο σπιτι τέτοια ώρα. Nice

…:lol::lol::lol:γαμάτο:):!:

Είναι πραγματικά ν’ απορεί κανείς…

Ξερνάω με το αποψινό ματς, αίσχος από τα λίγα…(η μαλακία ήταν ότι το έλεγα από χτες για Χ και δεν το έπαιξα ο ηλίθιος)

Διπλό ήταν αν δεν έκοβε τον Καμαρά με οφσάιντ-εφεύρεση.

QFT…αλλά γενικά το παιχνίδι μου βρώμαγε μιλημένο, ειδικά εκεί που το ζώο ο Αμπντούν
την δίνει στον άλλον αριστερά που ήταν 5 μέτρα οφσάιντ…

Καμαρώστε δηλώσεις παίκτη του Ολυμπιακού:

«[B]Νομίζω πως είχαμε καλή απόδοση, ιδιαίτερα αμυντικά. Κρατήσαμε το μηδέν εύκολα.[/B] Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Ίσως ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και τρία παιχνίδια Κυπέλλου και στρέφουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Θέλαμε από το ξεκίνημα να πιέσουμε τον αντίπαλό μας και να μεταφέρουμε στην εστία του το παιχνίδι. Αυτό κάναμε. Είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες. Απλά δεν σκοράραμε», τόνισε ο Μέγιερι.

Γενικά πρόβλημα δεν είχαμε με τον ΠΑΟΚ, φάνηκε λιγος (είναι λίγο τραγικό στο 85+ όρθιος ο πάγκος να πανηγυρίσει τη μεγάλη ισοπαλία), τα παπουδια του πίσω απο το 75 έπιαναν τη μέση τους. Αν ειχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον θεωρώ θα το είχαμε καθαρίσει. Φυσικά και εμείς τίποτα, σχεδόν οτι ήθελε έκανε ο καθενας, θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πραγματα. Βλαχοδημος 0 τακτικά, δεν έχει ιδέα. Αμπτουν εκτός τόπου και χρονου, Τζιμπουρ τα ίδια.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αντε ρε. Δεν τους πηρα πρεφα τους πανηγυρισμους να πεσει κραξιμο

γενικά πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο, αλλά να τα λέμε και αυτά όταν όλη την εβδομάδα μας έπρηξαν με τα ερχόμαστε. Δεν ξέρω αν δώσει πριμ ο Σαββίδης όπως είχε κάνει και στην τούμπα