Απο την τσεπη σου μωρε θα τα παρει και σενα;
Όχι ρε μακάρι να δίνει για τέτοιες επιτυχίες!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ετσι σωστος
πάλι καλά που οι πρόεδροι ξέρουν από μπάσκετ και μας έφεραν τον Πέρκινς :lol:
…ξαναπόνεσαν τα ματάκια μας σήμερα. Η καρδιά έχει φτάσει τις αντοχές της σε απροσμέτρητα όρια… Αν μη τι αλλο η ομάδα έχει βάθος και εκπληκτικό rotation…
Τον τελευταίο καιρό όποιοι και να παίζουν είναι εντυπωσιακά σταθεροί και οι όποιες αλλαγές στο παρκέ δεν επηρεάζουν το ρυθμό μας…
…μας τρώει ο κώλος μας στο μπάσκετ:):!:
Κι επειδή μας τρώει, ας προσέξουμε σήμερα, γιατί πολύ αισιοδοξία παίζει γύρω μου, λες και είμαστε οι Μαϊάμηδες, ξερωγώ…
Aπο τις 22/2 και το ματς με την Caja Laboral εχουμε να μπουμε στο γηπεδο και να μασαμε σιδερα απο το πρωτο λεπτο. Απο τοτε ο Θεος βοηθος… Ειτε κωλοφαρδια, ειτε παλικαρια κτλ. Η σοβαρευομαστε εστω τωρα αργα η μενουμε εξω, δεν μπορει να συνεχιστει για πολυ καιρο και με πολλους αντιπαλους η ιστορια με το τελευταιο 5’…
Ο Γκεόργκι θα τους πατήσει όλους κάτω σήμερα. εύκολη νίκη με +23
Ποιος Γκεόργκι; Ο Χάτζι;
Ο γιος της Κυράτσας Μέγα;
καλά καλά όταν θα βάλει άλευ ουπ κάρφωμα ο γεωργιανός γίγαντας μετά από πάσα του Ντορόν κάνε κωλοτούμπες
Δεν μπορώ να κάνω κωλοτούμπες. Ούτε τούμπες μπορώ. Άμα θες καμιά μπύρα…
…τι Παπανικολάου ήταν αυτός8O…και ο Χάινς από κοντά:):!:
εφές
*Φιλι με Παμκιν σταυρωτά
Να τον χαιρόμαστε Γιωργο μου
παπανικολαου τελος!
Κωστα Παπανικολαου,απλα υποκλινομαι!
Εξαιρετικος Παπανικολαου, το καλυτερο φετινο παιχνιδι του. 6/6 τριποντα και γενικα [B][SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΑ[/SIZE][/B] εμφανιση… Επισης φοβεροι οι Σπανουλης και Χαινς. Νικησε και η Μπαρτσελονα, και παμε με Εφες τωρα με πλεονεκτημα εδρας. Παντως παλι καρδιακους μας εκαναν και σημερα.
Aνεπαναληπτη ευκαιρια να παιξουμε με βαζελες, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ… Σε σειρα αγωνων, με πλεονεκτημα εδρας και ΞΕΝΟΥΣ διαιτητες??? Μας στερηθηκε το παρτυ της δεκαετιας:(
Θα χε πλάκα από μία άποψη αλλά απ΄την άλλη όσο περισσότερες ελληνικές ομάδες στο f4 τόσο καλύτερα