Ολυμπιακός

Tετάρτη-Παρασκευή τα ματς με Εφές…

Επιτέλους η ομάδα εμφανίστηκε μετά από καιρό καλά διαβασμένη και μετά το πρώτο πεντάλεπτο κυριάρχησε στο ματς οδηγώντας τους Ρώσους σε ατέλειωτα τούβλα από το τρίποντο. Δεν έλειψαν φυσικά τα νεκρά διαστήματα με συνεχείες ακατανόητες επιλογές στην επίθεση, αλλά τουλάχιστον ήταν λιγότερα και κυρίως δεν μεταφερόταν ο εκνευρισμός και στην άμυνα.

Μέγας Χάινς, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κώστας Παπανικολάου.

Συγχαρητηρια ψηλε μου, στη Λεσχη θα γινεται καθε βδομαδα προβολη του Ολυμπιακος - Χιμκι.Τα ζησα απο κοντα σημερα, Τον αγγιξα.Απο κοντα κι ο Kyle ο οποιος ρε μαλακες τι να πω, ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Εχει γινει ο αγαπημενος μου ξενος παικτης εβερ απο οσο εχω δει Ολυμπιακο επισημα πλεον.Κι ας εχω προλαβει Ριβερς και λοιπα.Δε συγκρινω αλλα ειναι αντρας και Γαβρος και μας καβλωνει και πρεπει να του κανουν αγαλμα ναο και να τον πληρωνουν κι αφου βγει στη συνταξη.

Το Εφες - Θρυλος εκατσε σε ημερομηνια που θα ειμαι Πολη κι εχω καταχαρει.
[SIZE=“5”]
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ[/SIZE]

Ο φετινος Παναθηναικος εχει μηδαμηνες πιθανοτητες να αποκλεισει αυτη την Μπαρτσελονα, αντικειμενικα

ο φετινός παο έχει με την μπαρτσελόνα τις ίδιες πιθανότητες που είχε ο ολυμπιακός πέρυσι να γυρίσει τον τελικό από το -15.

στον αθλητισμό όλα γίνονται.

-19* και τετοια πραγματα γινονται μια φορα τα 100 χρονια, τι μας λες τωρα

όταν έκανε η εθνική στο μπάσκετ το come back από τους -9 μέσα σε 1 λεπτό και πήρε το ευρωπαικό πάλι οτι γίνεται κάθε 100 χρόνια λέγαμε.μην το ψάχνετε στον αθλητισμό γίνονται εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις.φαβορί είναι η μπαρτσελόνα αλλά ποτε μην λές ποτέ.

Μιλάς πάντα για ένα συγκεκριμένο ματς βέβαια, όχι για best of 5 σειρά.

μιλάω καθαρά για τις πιθανότητες που έχει ο παναθηναικός στην σειρά των μάτς.για μένα σαν πιθανότητες είναι οι ίδιες με τις πιθανότητες που είχε ο ολυμπιακός να το πάρει πέρυσι όταν ήταν στο -19.

Είχε πει ο Κρισπ στην αρχή της σεζόν ή κάπου εκεί και συμφωνώ μαζί του, ότι μεγάλος στόχος της ομάδας έπρεπε να είναι για φέτος η παρουσία της στο Λονδίνο και όλα τα άλλα είναι μικρότερης αξίας. Το μέγεθός μας στην Ευρώπη είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μεγάλο, αλλά η συνέχεια στην κορφή το υπενθυμίζει πάντα.

Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα, οπότε εμείς μόνο “ξύπνα Μπαρτζώκα” είμαστε…

αν περάσουν και πάο και ολυμπιακός παίζουν με ρεάλ ή μακάμπι και με τσσκα ή κάχα λαμποραλ αντίστοιχα στο final 4 ε?

Άλλο ένα ματς άλλο σειρά αγώνων, προφανώς και δεν είναι ίδιες οι πιθανότητες.

Για να υπολογίσει κανείς (πολύ χοντρικά) τις πιθανότητες σε αυτή τη σειρά, πρέπει να δει κυρίως τι κάνει εντός έδρας κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους η ομάδα με το πλεονέκτημα έδρας και τι κάνει εκτός έδρας κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους αυτή με το μειονέκτημα.

ο πάο πιστευω έχει και μια καλή ψυχολογία λόγω του οτι νίκησε και ρεάλ εκτός.

όσο για τον ολυμπιακό κρατάω μια πισινή παρά το γεγονός οτι έχει το πλεονέκτημα έδρας γιατί έχει δείξει σε εμένα οτι σαν να χαλαρώνει όταν έχει το πλεονέκτημα.πέρυσι αν θυμάμαι καλά πέρασε με μειονέκτημα έδρας στο final 4.

Εκτος εδρας ειναι λιγο προβληματικη η Efes, πρεπει να το εκμεταλλευτουμε 100% και να παμε στην Τουρκια με το 2-0. Δεν ειναι ευκολη η σειρα, καλο θα ηταν να προσγειωθουμε λιγο γιατι ειμαστε το φαβορι και δεν μας βγηκε σε καλο αρκετες φορες αυτο…

Εγω παντως πριν λιγο καιρο βρεθηκα με εισιτηριο Final4 στα χερια μου (you know who you are:wink:) και επισης τυχαινει να ειμαι και Αγγλια απο Γεναρη μεχρι Μαιο, οποτε θα δωσω το παρον στην O2 οπως και να 'χει. Αμα ειναι και η αρρωστια μας εκει ακομα καλυτερα:D

Edit:

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΗΓΑ - ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΓΚΑΛΗ (Μητσος) - ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ (Ροκο) - ΝΤΑΝΚΑΝ (Κωστακης)

Εγώ παρακαλάω να περάσουμε Λονδίνο και για λόγο πέρα από το αυτονόητο.

Ελπίζω ότι τότε θα καταφέρω να πάω και να δω εκείνο το Σάββατο τους Threshold…:please::please::papas:
Kαι την Κυριακή στο ίδιο φεστιβάλ παίζουν οι Arena, αλλά θα προτιμούσα να δω τον τελικό.

Μια συναυλιουλα αναμεσα σε ημιτελικο-τελικο φερνει γουρι παντως, ειχα δει Subways περυσι 12 Μαιου:p

ερώτηση. σε αυτά τα εντός σε λίγες μέρες, τι τιμές εισιτηρίων παίζουν για τους άσχετους με το σεφ και τον ολυμπιακό.? :-s

*τι διατύπωση του κώλου ειναι αυτή. ειναι σαν να ρωτάω τι τιμές έχετε για τους ουδέτερους και άσχετους

10 ευρώ τα φτηνότερα (πάνω διάζωμα κυρίως).

Αλλά εάν πάρεις, σε βολεύω και στο κάτω, δίπλα μου!

Oι ασχετοι/ουδετεροι πληρωνουν και το λεγομενο γαυροσημο (20% στην ονομαστικη αξια):stuck_out_tongue:

on topic, αν θυμαμαι καλα για φετος (επειδη λογω εξωτερικου πηγα μονο με Μπεσικτας), εχει των 10, 15, 20, 30 ευρω

Αν θες να έρθεις στείλε μας μήνυμα…
Αυτές είναι οι τιμές και άμα σ’αρέσει έλα…καλοδεχούμενος…