λεφτά για γαυροσημο δεν εχω/δίνω.
αλλα αυτό το 20αρι, κάτι μου κάνει. θα ενημερώσω αν είμαι κάτω
edit.σκατα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 25 και 30 ευρώ
λεφτά για γαυροσημο δεν εχω/δίνω.
αλλα αυτό το 20αρι, κάτι μου κάνει. θα ενημερώσω αν είμαι κάτω
edit.σκατα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 25 και 30 ευρώ
Άσε ρε τα γαυρόσημα. Αν είσαι κάτω, θα σε φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας…
η πρόταση και οι τελιτσες γενικά με φοβίζουν καπως…
…έτσι, είμαστε φιλόξενος λαός:):!:
[B][SIZE=“4”]ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ[/SIZE][/B]
Εννοείται! Crimson είσαι πάντα ευπρόσδεκτος σε ΣΕΦ-Καραϊσκάκη! 8)
Γιατί δεν απαντάει ο Κρίμσον; Σκιάχτηκε;;;
Mυριζεται τη δουλεια…:lol:
ρε γμτ ειδα τιμες εισιτηριων για φ4 και ειναι στο θεο, εχουν φυγει ολα τα φτηνα και νταξει αμα δεν παιξει οσφπ φ4 δεν ψηνομαι να σταξω τοσα
τωρα οποιος ξερει τιποτα κολπα, αμα περασουμε, να αγοραστουν εισιτηρια απο ξενερωμενους ισραηλινους κτλ ας μιλησει
γενικα ο τοξικος ας πει πως εκλεισε στη πολη περσυ
το σεφ με ψήνει. (σ)το καραισκακη πρέπει να είναι κάτι καλό., τώρα να δω ολυμπιακος βεροια, ούτε στην αελ δεν πάω
*ο τοξικος έβαλε και μεγάλη γραμματοσειρά και bold. με πανοπλία θα έρθω…
Kριμσον ελα.Αμα περάσουμε και Φαιναλ Φορ σε πάω στα καπακια και Καρρα
Aπο φετος γινεται επισημως αλισβερισι στο viagogo με τα εισιτηρια, λιγοτερο απο 130 λιρες (περιπου 160 ευρω) παντως δε θα βρεις. Τοσο κανει αυτο που εχω εγω
…εεε όχι Sepultura ακούει ο άνθρωπος:p…ας περάσουμε πάντως και πάω κιεγώ στον Καρρά:lol: :!:
O λαός του (μπασκετικού) Θρύλου απαιτεί τον Κρίμσον στο ΣΕΦ.
…να δούμε στο ‘‘δευτερό μας σπίτι’’, θα παίξουμε καλύτερα απ’ότι στο πρώτο:):!:
Aς αφήσουμε το ποδοσφαιράκι για λίγο και ας πάμε στα σοβαρά…
Έρχονται οι μεγάλες μάχες…
[U][B]Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα, δήλωσε ο Σισέ[/B][/U]
O Τζιμπρίλ Σισέ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως έπεσε θύμα ρατσιστικών δράσεων στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
«Ναι, έχω πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεση στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σταρ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire». Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ρατσιστές τους Έλληνες.
«Όχι! Βλάκες υπάρχουν παντού. Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με εξαίρεση κάποια πράγματα που είχα ακούσει στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος σούπερ σταρ.
Έτσι, μόνο από γαύρους οπαδούς οι ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε ο Τζιμπρίλ 8).
ε βεβαια, αλλωστε γαυρος και ρατσιστης ειναι ταυτοσημες εννοιες… :lol:
Λιγα με τον Τζιμπριλ μη παρω τελεφωνο και σκασουν, ισα με 25 τρικαβαλα μεκανακια :!: Μπομπος φαση, η καγκουριλα να βαρα τερμα πρασινο :!:
Μπράβο στα κορίτσια του βόλλεϋ. Τα κατάφεραν…