Όσοι βρίζετε τον πρόεδρο και θέλετε μεταγραφές κι έχετε απαιτήσεις,απλά θέλετε “Ολυμπιακή Συμμαχία”. Το αναφέρει ξεκάθαρα άλλωστε και στην ανακοίνωση, σας ξεμπρόστιασε! Και τώρα καταλαβαίνουμε πως κι ο Ζαρντίμ “Ολυμπιακή Συμμαχία” ήθελε κι ευτυχώς έφυγε το καρκίνωμα της ομάδας και έχουμε φχαριστηθεί μπάλα από τότε! 8) #-o
Πικρες, ε. Σας καταλαβαινω, φιλοι μου γαυροι.
Γάμησε τα, τι να κάνουμε…Δεν πάει καλά η ομάδα.
Το επόμενο βήμα είναι να πανηγυρίζουμε το -37, αν συνεχίσουν έτσι.
Α δεν πανηγυριζω, εγω το ξερω πως η ομαδα μου ειναι σουργελο. Και ο Αλαφουζος δικαιως θα μπορουσε να μετονομαστει ο tweety του ελληνικου πρωταθληματος, δεν παιζεις που δεν παιζεις μπαλα, δειξε λιγη σοβαροτητα. Αλλα οταν εισαι ο πρωταθλητης και δε μπορεις στο γηπεδο σου να πατησεις τον -37…
Έτσι είναι όταν παίρνεις το πρωτάθλημα από τα χριστούγεννα.Και τι πρωτάθλημα!
Το χάλι μας το μαύρο όλοι, έχουμε κάτι να ασχολούμαστε εδώ στην Ψαροκώσταινα.
Mε ένα κεφάλι καζάνι από τα δακρυγόνα, τα καπνογόνα και το μαύρο, δεν έχω καμία απαίτηση. Αφού στα γεράματα ήθελα να πάω στην 7, καλά να πάθω…
Ο αγώνας έχει ελάχιστη σημασία…και πολύ πλάκα…
Το επόμενο βήμα είναι ο προκριματικός για τους ομίλους του CL, μιας και η Βασιλεία πάει καλά στο Europa League. Κάτσε, κοντοζυγώνει . Ας μην πάρει το χαρτί ο Πόλντο και θα σου πω μετά.
Ποιος δίνει δεκάρα, αλήθεια?
Την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων του “ντέρμπυ” διάβασα ότι έφυγαν 16 χιλιάδες. Κάποιοι δίνουν ακόμα σημασία (και αξία) σε αυτό το ΣΑΠΙΟ προϊόν, θα τους κοπεί και αυτών η όρεξη όμως.
Ας δούμε λίγο το συσχετισμό ποδοσφαίρου-μπάσκετ. Το σολντ άουτ στο ΣΕΦ με την Εφές έγινε την τελευταία στιγμή, σε ένα κομβικό ματς του πρωταθλητή Ευρώπης…
Τώρα θα μου πεις κι εγώ πήγα χθες, αλλά ήταν μεμονωμένο περιστατικό και στιγμιαίο λάθος…:thumbdown:
Τι ακριβώς πήγες να δεις; Τον Ολυμπιακό να διασύρει μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, απλά και μόνο επειδή η ομάδα αυτή λεγόταν “Παναθηναϊκός”;
Η αλήθεια είναι ότι ήρθε ένας καλός φίλος από επαρχία και με είχε πρήξει εδώ και καιρό ότι ήθελε να δούμε παρέα το ματς. Αλλιώς, ούτε από το σπίτι δεν θα το έβλεπα…
να παν να γαμηθουν και οι Καραππαπαδες οι βετερανοι που γλυφουν το κωλοτρυπιδι του εκαστοτε προεδρου, εμετικοι
Ο πραγματικός κόσμος του Ολυμπιακού, αυτός που αγκαλιάζει την ομάδα με αγάπη
πατοκορφα
Eίσαστε αχάριστοι…
Δεν εκτιμάτε τον ηγέτη μιας ομάδας, που…
-Βαράει δημοσιογράφους που διαφωνούν, άμα λάχει
-Βαράει και οπαδούς που διαφωνούν, άμα λάχει
-Έχει στρατό δημοσιογράφων για πάρτη του, που λειτουργεί όπως “πρέπει” με αμφιλεγόμενες μεθόδους
-“Αγοράζει” ελεύθερους παίχτες, προβάλλοντάς τους, ως επενδύσεις
-Απαξιώνει το προϊόν όσο δεν πάει άλλο, υποτιμώντας αντιπάλους και νοημοσύνη
-Κλείνει στο ασανσέρ, βρίζει το σύμπαν, αφήνει το αντίπαλο πούλμαν όπου νάναι
Κι εσείς τι αντιτάσσετε σε αυτό;
-Παραπονιέστε ότι δεν βλέπετε μπάλα
-Τρέχετε, όσοι αντέχετε ακόμα, να υποστηρίξετε την ομάδα σε κάθε σημείο της χώρας
-Στερείστε βασικά αγαθά, για να πάρετε διαρκείας, εισιτήρια, τα παιδιά σας στο γήπεδο, δώρα από τη μπουτίκ, να κάνετε ταξίδια.
-Δίνετε τον ΧΡΟΝΟ σας για την ομάδα που αγαπάτε…
-Διαφωνείτε (!!!) με επιλογές του ηγέτη και το ΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ
Ε, είστε αχάριστοι…
… έτσι τελειώνει καλύτερα…εννοείται ότι συμφωνώ απόλυτα σαυτά που λες-γράφεις:):!:
Ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών ο φετινός.
πολύ φυσιολογικά είναι όλα και τώρα είναι και αργά. Το καλοκαίρι τι λέγαμε?
Που είναι ο Μελμπεργκ? Και μην πει κάποιος για Μανωλά, ποδόσφαιρο αλάνας ξέρει που του έμαθαν στο δημοτικό.
Που είναι ο Μαρκάνο? Η μίζα του Ερνέστο? Ήταν χαζός ο Βαλβέρδε που στα δύσκολα τον έβαζε βασικό.
Που είναι ο Ορμπάϊθ? Η άλλη μίζα και το σαπάκι?
Που είναι ο Μακούν? Προτιμάς Φέισα?
Που είναι ο Μιραλάς? Σου βάφτισαν ένα χαφ της σειράς (Μασάδο).
Ήθελες πιτσιρικάδες έλληνες, σαν το Βλαχοδήμο, τον πιο άθλιο τακτικά παίκτη που υπάρχει. Τα ίδια και ο Φέτφα, τα ίδια και ο Μήτρογλου. Και ρωτάω, υπάρχει περίπτωση ο Μίτσελ να τους εξελίξει? Ο άνθρωπος που κάνει ότι του λέει η εξέδρα? Είναι προπονητής αυτός? Και λάθος να είσαι ρε πούστη, απο εγωισμό δεν σηκώνεις Ιμπαγάσα στο πρώτο σύνθημα.
Και κάτι ακόμα. Είμαι 1000% σίγουρος πως όταν ο Μανιάτης μπαίνει στο γήπεδο, στα μάτια του βλέπει Καμπ Νου και τον εαυτό του Τσάβι. Δείχτε του κανένα dvd απο Πανιώνιο να θυμηθεί ποιος είναι.
Anyway, δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά όπως δεν πήγα ποτέ στο γήπεδο για τον κάθε Κόκκαλη, Μαρινάκη, Καραπιάλη, Τζιοβάνι, Τζόλε κλπ, έτσι και κανένας τέτοιος δεν θα μου στερήσει το να βλέπω τον Ολυμπιακό.
Επειδή ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη έχει πιάσει ανεπανάληπτα επίπεδα ξενερώματος, ακόμα και οι παίχτες το έριξαν στην πολιτική.
32661 :roll:
Έγραψε σωστά το όνομά του!!!
Εισαι αχαριστος…!
Ο Μαρινακης σου εφτιαξε ομαδα επιπεδου τσουλου,διωχνοντας ολους τους παιχτες,παιρνοντας παιχτες β και γ επιπεδου + δανεικους + οτι να’ναι, τσεπωσε τα λεφτα που εβγαλε απο τους ομιλους του τσουλου, τσεπωσε τα λεφτα απο τον Μιραλας και απο αλλες μεταγραφες και εσυ γυρνας και λες οτι ειναι ο χειροτερος Ολυμπιακος ολων των εποχων? Ε τι αλλο θες ρε φιλαρακι να κανει ο χοντρος, ολα τα εχει κανει.
Παντως χωρις πλακα, ο χοντρος μας δουλευει και πρεπει επιτελους να ξυπνησουμε. Δεν εχουμε που δεν εχουμε ποδοσφαιρο στην Ελλαδα,αμα ειναι να μας κλεβουν κι’ολας την καυλα μας και να μην στερουν, να πανε να γαμηθουν. Εμεις ειμαστε μια ζωη διπλα στον Θρυλο, ολοι αυτοι ειναι περαστικοι. Το αν ειμαστε αχαριστοι χοντρουλη, θα το δεις τον επομενο καιρο και θα δεις τι κανει ο λαος του Θρυλου. Εχουμε παρει το πρωταθλημα απο τον Σεπτεμβρη και αντι να παιξουν χαλαρα λιγη μπαλα, μας δουλευουν με τον αχρησταδο και τον γκρεκο και ολα τα παιδακια που μαζεψε ο παπαρας. Διαρκειας του χρονου λεει? ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πουστη λαμογιο μαρινακη,γαμω τα λεφτα σου και τα καραβια σου.