Ολυμπιακός

Ότι έπεσε κράξιμο στον Βαγγέλα είναι μία αρχή.

Σε λίγο θα φωνάξουμε και την αλήθεια για το γιατί και θα σταματήσει η υποκρισία.

Μέχρι τότε θα ασχολούμαστε με πράγματα που έχουν κάποια αξία.

Στο πλευρό του Μαρινάκη η Θύρα 7 με [U]αυτή[/U] την ανακοίνωση.
Τον πρόεδρο και τα μάτια μας.

E, δεν πρέπει να στηριχθεί ο φουκαράς;;;
Είναι και ευαίσθητος…

Παρολο που ειμαι μεσα στην 7 τα τελευταια 18 χρονια, εχω να πω οτι αυτοι που εβγαλαν αυτην την ανακοινωση,ειναι πολυ μεγαλες ΚΟΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ και ΨΕΥΤΕΣ.
Ετσι ειναι ομως,αμα εισαι υπαλληλος και το αφεντικο σε απειλει να σου κοψει τον μισθο, του γλυφεις ακομα και τα παπαρια για να μην το κανει. Ειναι ντροπη τους να βγαινουν και να κραζουν τον κοσμο του Ολυμπιακου, απο την στιγμη που εμεις απο την 7 ξεκινησαμε τα συνθηματα κατα του χοντρου. Ντροπη τους,ειναι ξεφτηλισμενοι,δεν ξανα παταω στο γηπεδο εαν δεν φυγουν ολα τα λαμογια τα πρεζακια.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνησιος και χωρις να εχω συμφεροντα,καταλαβατε κουφαλες υπαλληλοι? Θα ερθει η στιγμη που θα φατε τοσο ξυλο,που δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε.

… τι χαζομάρες#-o
:):!:

απογοητευτηκες ε?

…εννοείται…δεν έπεσα απ’τα σύνεφα, αλλά μια απογοήτευση την ένιωσα:):!:

Επική άμυνα στα 3’’! :lol:

Έδιτ: Άντε, του χρόνου πάλι. :slight_smile:

μπαρτζωκας τραγικος, δεν βοηθαει καθολου την ομαδα. τα νευρα μου…

Κάθε φορά στην αρχική πεντάδα ο Πάουελ, κάθε φορά πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός στην αρχή του αγώνα με τους αντίπαλους ψηλούς να κάνουν πάρτυ, κάθε φορά να κυνηγάμε.

12 επιθετικά πήρε σήμερα η Εφές, τα 8 από αυτά στα εννιά λεπτά που πρόλαβε να παίξει ο άχρηστος.

ΝΙΣΑΦΙ!

Που κολλάει αυτό; Θεωρείς πως χάθηκε η πρόκριση απόψε; :-s:-k

Kλέβω την ατάκα του Μαγουλά με την οποία συμφωνώ 100%

“Ο Ολυμπιακός είναι κοντός και πρέπει να παίξει περισσότερο ξύλο στην άμυνα”.

Αν παίξεις ξύλο ο Σαβάνοβιτς δεν θα ποστάρει τόσες φορές σήμερα και ο Φάρμαρ δεν θα βρει τόσους χώρους να σουτάρει.

Αν παίξεις ξύλο δεν θα χάσεις 10 αμυντικά ριμπάουντ και ο Ερντέν δεν θα μοιάζει Βράνκοβιτς κάτω από το καλάθι.

Με τον Σπανούλη σε μονοψήφιο αριθμό πόντων και γενικά τραγικό, οποιοδήποτε παιχνίδι ξεφύγει απο τους 75+ πόντους δεν το κερδίζεις.

Είπα να μην προτρέχω και ελπίζω να μην το γρουσούζεψα…

Όχι, έτσι κατέβηκαν οι δικοί μας σήμερα, φάση “ντάξει, τέλειωσε, έχουμε πάει φ-4, του χρόνου πάλι”.

Στο ΣΕΦ μια χαρά ξύλο παίζαμε, σήμερα κάναμε τουρισμό.

Έδιτ: Λολ, πήρε το μάτι μου αναφορά Μπαρτζώκα στους διαιτητές, καθώς και κάνα-δυο σχολιάκια σε άρθρα.

Πόσο καλύτερη διαιτησία μπορεί να έχει μια ομάδα εκτός έδρας όταν στο 10λεπτο του τρόμου (3ο) είχαμε 2 έυστοχα τρίποντα, ένα δίποντο και 13/14 βολές?

…βλέπω να γυρνάμε στο ΣΕΦ για πέμπτο παιχνίδι:-k
:):!:

Αρκετές και σημαντικές αποχωρήσεις θα υπάρξουν από τη Χίμκι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις σημαντικές αποχωρήσεις θα υπάρξουν από τη Χίμκι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «championat.com» ο Βιτάλι Φριντζόν έχει προτάσεις από τουρκικές ομάδες και αναμένεται να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ο Εγκόρ Βιάλτσεφ θα μετακομίσει σε άλλο ρωσικό σύλλογο, ενώ [B]ο Πολ Ντέιβις, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα που θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.[/B]

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ο ηγέτης της Χίμκι, Ζόραν Πλάνινιτς, του οποίου του συμβόλαιο λήγει φέτος.

Προσεύχομαι!

Αν και μάλλον απίθανο…

δεν ειναι κακη προσθηκη, αλλα περιμενε λιγο, μπορει να μεταμορφωθει ο τζος παουελ σε μπερυ!!!

Δηλαδή να παίξει τεσσάρι? ΜΑΚΑΡΙ! Αλλά δεν το βλέπω…

Σήμερα κατά τα γνωστά, Πάουελ βασικός, 4-5 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, 10-12 πόντοι της Εφές κάτω από το καλάθι, η διαφορά στους 10 και μετά “ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ στην άμυνα να το μαζέψουμε”. :smiley:

Το :smiley: σου μ’αρέσει…

Πλέον το διασκεδάζω.

Ναι, let’s have fun…αλλά το βράδυ θα κερδίσουμε…