Ολυμπιακός

προς γιαννη κυριως (και οποιον μπορει να ξερει νταξ)

απο viagogo τα εισιτηρια ειναι σιγουρα? δηλαδη παιζει να γινει καμια μαλακια και να μη μου ερθουν ποτε?

Γενικα το viagogo εχει καλο reputation. Εγω ειχα χρησιμοποιησει το αντιστοιχο αμερικανινο (Stubhub) για συναυλια στις ΗΠΑ και ναι μεν πληρωσα κατι παραπανω αλλα το eticket μου ηταν κομπλε. Απο την στιγμη που εχει παρε-δωσε επισημως με την Ευρωλιγκα θεωρω πως δεν τιθεται θεμα αναξιοπιστιας.

Επειδη δεν εχω το εισιτηριο στα χερια μου γιατι δεν το αγορασα εγω (και δε θα το χρησιμοποιησω κι εγω κιολας, θα ειμαι μεν στο Final4 αλλα υπο αλλη ιδιοτητα τελικως) εχω την εντυπωση οτι ειναι e-ticket που τυπωνεις εσυ κτλ

Και τελοσπάντων, φίλε χαλισέκο, εάν κάτι πάει στραβά με το εισιτήριό σου, θα προβούμε σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας προς την Ευρωλίγκα, με αίτημα ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΡΗΓΑ :!:

Nα δοκιμάσεις να πάρεις και την ΚΑΕ, αν δεν έχεις πάρει εισιτήριο…κάτσε να περάσουμε…

επιτέλους ο Πέρκινς θα μας δείξει τι αξίζει…http://www.sport-fm.gr/article/perkins-adi-gketsebitsious/670597

θα μας τρελάνουν σήμερα πως το βλέπουν? χάλι μαύρο ο σπανούλης μέχρι τώρα και χαλαρός (!) ο Χαινς. για να δούμε…

ενα ηλεκτροσοκ στον σπανουλη και γρηγορα. ελευθεορς και δεν σουταρει. τι να πω. ψυχολογια υπο του μηδενος.

αν ήμασταν κάπως πιο συγκεντρωμενοι σε μερικές φάσεις θα τους είχαμε 10 ποντους πίσω άνετα.για την ώρα μπαίνουν τα ελευθερα σουτ, ο Παπ έχει πάρει φωτιά, άμυνα παίζουμε όταν θέλουμε, άρα αν ξυπνήσει ο Σπανούλης θα κερδίσουμε.

ετσι ακριβως, γενικα σημερα ειμαστε πολυ πιο συγκεντρωμενοι στην αμυνα, αλλα με παουελ μεσα ενα κλικ πιο αργοι τουλαχιστον. παμε γερα να τελειωσουμε την προκριση.

…τελευταίο λεπτό για σεμινάριο#-o
:):!:

τι εβαλε ο λουκας ρε μαλακα, πανω που λεω το χασε τελειωσε, παρε το φολοου.
μονοι μας βγαλαμε τα ματακια μας παντως. τραγικη αμυνα στο τελευταιο λεπτο.

…ένα ριμπάουντ οεοοο ένα ριμπάουντ:p :slight_smile: :!:

Δεν ηταν ευκολο αλλα τα καταφερατε!

stef αυτη τη στιγμη βλεπω τα χαζοχαμογελακια σου και μου ρχεται να τσακισω την οθονη. ελεος με τα χαμογελακια ολη την ωρα.

Και να ήθελε να το χάσει με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι μια ομάδα δεν μπορούσε. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε όμως.

Δεν ειναι εμφάνιση ομαδας αυτη,να τους εχεις για πλακα και μετα να κανεις μαλακιες

Τεράστιοι μαλακες.Άξιοι της μοίρας τους.Και στο ΣΕΦ να το πάρει , εχω ξενερώσει απίστευτα.

Σπανούλης αρχηγός σημερα , εγω να παιζα καλυτερα θα τα πήγαινα#-o

Δεν έχουμε ταίρι στο να χάνουμε ματς που έχουν ήδη τελειώσει.

21 επιθετικα, αντε παμε και για παγκοσμιο ρεκορ

σπανουλης ηγετης αλλο ενα βραδυ, αντε νικα στο σεφ τωρα

νταξ, ευκαιρία να ρθω σεφ! Του σπανούλη τι ντιβιντι του δώκανε? :stuck_out_tongue:

το σπανουλη ομως θα επρεπε να τον ειχε μεσα στο τελος κι ας ηταν τραγικος ολο το ματς.