Πρέπει να ανοίξουν τον λογαριασμό του Ρήγα ρε παιδιά. Καλά τα λέει ο Τράκης
+1000000
Πιο ξενερωμένος δεν πάει
Αι στο διάολο
Οσο καλα και αν παιξεις, που παιξαμε καλα και βρηκαμε εναλλακτικες για τον Σπανουλη, αν ο αντιπαλος παιρνει 21 επιθετικα, ειναι accident waiting to happen…
Την αλλη εβδομαδα τους ΓΑΜΑΜΕ εδω μεσα, και αν δε γινει αυτο στα @@ μας τα 2 παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακο.
Δε γουσταρω γκρινιες κτλ, δεν ειναι καιρος για τετοιες
Απολυτα ξενερωμενος μονο και μονο γιατι πηγαν στα σκουπιδια οι μυθικες εμφανισεις Παπ,Χαινς και Σλουκα, κατα τα αλλα το πνευμα ειναι ενα
Μπαρτζι αντε γαμησου και παρε μαζι και το βοδι το Παουελ που μας κουβαλησες
5ο ματς, 5ο ματς γαμω το χριστο του που χανει διαφορα 7-8 ποντων σε 1μιση λεπτο. Τι στο διαολο δουλευει στις προπονησεις;; ειναι δυνατον να μη κρατανε τη μπαλα να περασει ο χρονος και να σουταρουν;!
Θα βγουν παλι ολοι οι αγαπητικοι του οι φιλεροδιαμαντοπουλοι που περυσι μας τα πρηζαν με τον “υπνο” τον Καζλαουσκας, να μας πουν οτι δε φταιει ο Μπαρτζι αλλα οι παικτες
ετσι και χασει την προκριση, τον βλεπω πεταγμενο στη λιμνη εξω απο το σεφ
Ουτε ο Μπαρτζι, ουτε οι παιχτες, τον βρηκες τον φταιχτη, ο Χριστος ειναι :lol:.
Η αλήθεια είναι πως με εγκλήματα σαν και αυτό του τελευταίου λεπτού κάποιες φορές σκέφτεσαι “Ναι ωραία, πες ότι πάμε Φ4. Και τι κάνουμε?”
Κατά τα άλλα έχουμε πάντα λόγους να κράζουμε τον Μπαρτζώκα και είναι το πιο βολικό, αλλά σήμερα είδα πως πολέμησε πολύ να φτιάξει την άμυνα. Υπήρχαν πολλές βοήθειες ψηλά ώστε να μην γίνουν ελεύθερα σουτ αλλά και να μην περάσουν κάθετες πάσες στην ρακέτα, με συνέπεια τα χαμένα ριμπάουντ, που ούτως ή άλλως είναι τρομερά δύσκολη δουλειά σε αυτή τη σειρά λόγω της μεγάλης διαφοράς στα ύψη.
Επίσης να πούμε πως είδαμε τον καλύτερο παίχτη της ομάδας με 9 πόντους συνολικά στα δύο ματς και 1/14 σουτ. :!:
Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ο παουελ να βγάζει λεφτά παίζοντας μπασκετ.
Ο Πρίντεζης έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικός. Του κατσε το τελειωματάκι με την τσσκα αλλά δεν γίνεται καθε φορά που πετάει τη μπάλα σα να παίζει βολλεϋ να μας πιάνει η καρδιά για το αν θα μπει η μπάλα ενώ θα μπορούσε να κάνει το τελείωμα σαν άνθρωπος.
Για τον Σπανούλη δεν ξέρω τι να πω, απλά ότι άμα συνεχίσει έτσι δεν το κόβω να σκάνε και πολλές “προσφορές τεσσάρων εκατομμυρίων και πάνω”. Δε θα τον κράξω πολύ βέβαια γιατί έχει κάνει κάποια καλά ματσάκια φέτος, αλλά υπάρχουν μέρες που τον κρεμάει τελείως τον ολυμπιακό.
Law έχει ανέβει πολύ παρότι αυτός έκανε τη μπαρούφα στο τελευταίο τους τρίποντο αν θυμάμαι καλά.
Τον άσσο στο σεφ τον θεωρώ αυτονόητο. Ξεφτίλα να αποκλειστούμε από την εφες μέσα στον Πειραιά. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
edit: για τον παπανικολάου δεν χρειάζεται να πω τίποτα. μου φάνηκε ότι παίζει λίγο όμως και απορώ γιατί
Σας κόβω υπέρ το δέον αυστηρούς με την ομάδα σας.
Πράγματι είναι τόσο αστείο αυτό που έγινε σήμερα (και μάλιστα αν συνυπολογίσουμε ότι έχουμε καταφέρει να το ξανακάνουμε μέσα στην ίδια χρονιά γίνεται πολλαπλάσια αστείο) που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ καν να νευριάσω.
Ειλικρινά, καταλαβαίνω τη γκρίνια σας από αγωνιστική σκοπιά, αλλά ρε σεις, λίγο μέτρο. Είστε πρωταθλητές Ευρώπης και σε μια βδομάδα από σήμερα θα προκριθείτε στο F4 για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Μήπως είστε λίγο ισοπεδωτικοί; Στηρίξτε λίγο την ομάδα σας ρε.
Σε κάποια στιγμή προς το τέλος της δεύτερης περιόδου είχαμε 8/13 3π. και είμασταν μόνο 3 πόντους πάνω αν θυμάμαι καλά. Αναρωτιόμουν αν αυτό σήμαινε πως για να πάρουμε το ματς θα έπρεπε να συνεχίσουμε με τέτοιο ποσοστό και στο Β ημίχρονο…
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…
Είμασταν πολύ μονοδιάστατοι επιθετικά, τα λάθη στο κοουτάσρισμα στο τέλος ειδικά έβγαζαν μάτια (κάνε ένα φάουλ ρε ευλογημένε στα 16"…) αλλά παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει τώρα να την πέσουμε ούτε στους παίχτες ούτε στον προπονητή, πάμε να κοχλάζει το ΣΕΦ την Πέμπτη. Πιστεύω στην πρόκριση.
Δεν χρειαζεται να κανουμε κατι, θα ειναι σπουδαια επιτυχια και μονο η δευτερη συνεχομενη προκριση σε final four χωρις Ντορσι, Μαντζαρη και με ενα Σπανουλη χωμα σε ολη τη σειρα (με εξαιρεση ενα ματς). Πρεπει να το χωνεψουμε οτι επειδη πηραμε το Ευρωπαικο δεν γιναμε αυτοματα και υπερδυναμη…Πιο χαμηλα ο πηχης λοιπον, για να απολαμβανουμε καθε νικη οπως περσυ!
Σε ολα τα υπολοιπα εχεις απολυτο δικιο! Τους αναγκαζαμε σε σουτ τραβηγμενα απο τα μαλλια, που ακομα και οταν εμπαιναν (3ποντο Μπαρατς) ηξερες οτι οι επομενες αμυνες θα βγουν. Ειπαμε, σιχαινεστε τον Μπαρτζωκα αλλα χτες ο Πριντεζης ειχε 3 ευκαιριες να μας στειλει Λονδινο και τις σπαταλησε ολες…
Double-post, αλλα δειτε τα στατιστικα του στα φετινα play-off
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JUO&gamecode=246&seasoncode=E2012
Είναι ένα άθλημα, που τη στιγμή που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, βλέπεις τα επόμενα.
Ακόμα είμαστε φαβορί. Λίγη ηρεμία θέλει το πράγμα, δόξα τω θεώ δεν ήταν το τέλος του κόσμου χθες, όσο και αν η τηλεόρασή μου ζει από θαύμα.
Λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Ας είμαστε συγκεντρωμένοι απλά και αποκλειστικά στην επόμενη Παρασκευή. Ούτε γκρίνα, ούτε μουρμούρες, ούτε τίποτα. Αν στραβώσει, εδώ είμαστε (καλά να είμαστε) και θα τα πούμε…
Για το Σπανούλη: Ο πρώτος που έχει πρόβλημα με το Σπανούλη, είναι ο ίδιος. Μόνο αυτός θα δώσει τη λύση. Λέτε να μην ξέρει το πόσο χάλια είναι;
Για τον Πρίντεζη: Εσύ μας έδωσες ζωή, εσύ την παίρνεις πίσω… Δεν πειράζει…
Εγώ πάλι λέω γράψω αυτά που πιστεύω τώρα που είμαστε στο 2-2, γιατί τα ίδια θα ισχύουν είτε περάσουμε είτε όχι.
Γι αρχή αν στηρίζω την ομάδα, το ξέρω μόνο εγώ που προσπαθώ δεδομένων των άθλιων συνθηκών (δευτεριάτικα ματς στις 7 μμ) να είμαι ακόμα και στα ματς των 300 ατόμων με Ηλυσιακούς και ΚΑΟΔ.
Όσον αφορά στη φετινή χρονιά, έγραφα πριν αρχίσει ότι η υπέρμετρη αισιοδοξία που προερχόταν από το γεγονός ότι έμειναν όλοι παίκτες και άρα θα κάναμε πάρτι μέχρι το Λονδίνο δεν είχε καμία βάση.
Αυτό το ρόστερ αποτελείται από παίκτες με κάποια φοβερά προσόντα αλλά και αντίστοιχα χτυπητές αδυναμίες που ο μέγας Ίβκοβιτς πέρσι κατόρθωσει να καλύψει σε αδιανόητο βαθμό. Φέτος ο Μπαρτζώκας τα βρήκε σκούρα, είναι μια κλασική περίπτωση ανθρώπου με γνώσεις για το αντικείμενό του και όρεξη για δουλειά, οι απαιτήσεις όμως της οποίας τον υπερέβηκαν. Έχει κάνει σημαντικά λάθη όπως η εντελώς ακατανόητη επιλογή του Πάουελ αντί του Ντόρσεϊ. Από την άλλη, έχει κάνει και πολλή δουλειά. Άπαξ και είμαστε ένα βήμα από τον μεγάλο στόχο (το φ-4) αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Από και πέρα πάμε στο ρόστερ:
Στα γκαρντ, Σλούκας, Μάτζαρης (δυστυχώς πολύ μεγάλη απώλεια) και Κατσίβελης ασφαλώς πρέπει να είναι και του χρόνου. Ο Γκετσεβίτσιους δυστυχώς δεν δικαίωσε τις όποιες προσδοκίες. Ο Σπανούλης (ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του νομίζω) ό,τι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε, το τιμούμε γι’ αυτό, αλλά η ομάδα πρέπει να απεμπλακεί απ’ αυτόν. Θα ήθελα να δοθεί ηγετικός ρόλος στον Λο (κι ας έκανε μοιραίο λάθος χτες) και να αποκτηθεί δυάρι που να έχει έφεση στο σκοράρισμα.
Στα τριάρια δεν νομίζω να χρειάζεται κάποια ανάλυση οπότε πάμε στους ψηλούς. Δεν έχω καταλάβει καν τις γκρίνιες για τον Πρίντεζη. Από τους καλύτερους είναι και φέτος. Δυστυχώς, η μπάλα πάει πολύ λιγότερο σε αυτόν ώστε να παίξει με πλάτη και αναλώνεται πολλές φορές σε τρίποντα. Αν είναι επιλογή των προπονητών αυτό, να ένα ακόμα μεγάλο λάθος τους. Ως γνωστόν είμαι ένας από τους υποστηρικτές του Άντιτς, λόγω της τρομερής άμυνας που παίζει στα μεγαλύτερα διαστήματα των αγώνων. Από την άλλη να έχουμε τεσσάρι που στην επίθεση μόνο σουτάρει τρίποντα είναι μειονέκτημα, μεγάλο. Ίσως πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο. Για τον Χάινς πρέπει να υψώσουμε αδριάντα στο ΣΕΦ, ο Σερμαντίνι είναι επίσης ΟΚ, αλλά ψάχνεις κάτι καλύτερο και για Πάουελ πραγματικά, αν και ο ίδιος δεν φταίει στην τελική, είναι σα να παίζουμε χωρίς σέντερ όσο είναι μέσα.
περυσι με τη Σιενα χειροτερα ηταν τα στατιστικα του.φετος τουλαχιστον βγαζει πολλες ασσιστ παρα την αστοχια του. Καθε χρονο εχει μια περιοδο ντεφορμαρισματος ο Σπανουλης, το θεμα ειναι οτι η ομαδα εχει δειξει απειρες φορες οτι μπορει και χωρις αυτον.
Και χθες το δειξε αλλα ας οψεται ο παπαρας στο παγκο που αντι να κατσει να δουλεψει στην προπονηση τις ειδικες καταστασεις, του φταιει καθε φορα το οτι “ειμαστε ατυχοι” και “εγιναν απιστευτα πραγματα για να χασουμε”. Μονο και μονο αυτες οι ηλιθιες δηλωσεις που κανει ειναι λογος να φαει σουτο
ναι αλλα αυτος ο παπαρας στον παγκο πηρε τη σωστη αποφαση να αφησει το Σπανουλη στον παγκο στο τελος! Απλα κοιμηθημακε στα τελευταια 30 δεπτερολεπτα. Δεν εχει νοημα να κραζουμε κανεναν τωρα αλλα να στηριξουμε!!! Οποτε οσοι μπορουμε στο ΣΕΦ την Παρασκευη χωρις μεγαλα λογια (παμε Λονδινο κτλπ) να υποστηριξουμε την ομαδα, όπως πχ στο παιχνιδι με την Κιμκι
(ΥΓ Ηθελα να πάω κ στον Jeff Scott Soto…)
Άποψή μου είναι ότι η βεντέτα σου, ο καλύτερος παίκτης σου, πρέπει να τελειώνει τέτοιου είδους ματς, όπως και αν είναι. Αυτός παίρνει και αυτός χάνει τα ματς.
Δεν είμαι προπονητής (και μάλλον δε θα γίνω ποτέ) και πάντα ο προπονητής ξέρει καλύτερα…αλλά…