Μα το ειχαμε το ματς χωρις το Σπανουλη. +5 ποντους 30 δευτερολεπτα πριν το τελος κ ας μην ξεχναμε ποσο χαλια ηταν χθες! Δε νομιζω οτι θα αλλαζε κατι αν εμπαινε ο Σπανουλης στο τελος.
Οτι εγινε εγινε, να μας γινει μαθημα κ να μην ξαναγινει!!!
Αν τελειωνε το ματς ο Σπανουλης θα βγαινατε και θα λεγατε ‘‘Ελεος πια με την εμμονη του Μπαρτζωκα στον Σπανουλη, παλι κοιμοταν και δεν εβλεπε οτι σερνοταν σε ολο το ματς και οτι παιζαμε καλυτερα χωρις αυτον ?’’
Ζηλευω τους Παναθηναικους που παρολο που θα αποκλειστουν κατα 75 % απο το Φ-4 εκθειαζουν με καθε ευκαιρια την δουλεια που κανει ο Πεδουλακης ενω εμεις που εχουμε πανω απο 70 % προκρισης (γιατι η Εφες στο Σεφ εχει 0/4 τα τελευταια 2 χρονια, οσο να ναι δειχνει κατι αυτο) καθομαστε και τρωγομαστε και περιμενουμε στην γωνια εναν ανθρωπο για να τον σταυρωσουμε για καθε του λαθος
Υ.Γ. Ναι, εφερε Παουελ…Ο Ιβκοβιτς που πηρε Ευρωπαικο δεν εφερε Ματ Χαουαρντ κ εναν ακομη μετριο play maker? (ουτε που θυμαμαι πια το ονομα…)
Απολογισμο θα κανουμε, αν και εφοσον, την Παρασκευη το βραδυ. Προς το παρον επιμενω οτι θα πρεπει μεχρι τοτε να απαγορευτει η γκρινια… Απεριοριστη εμπιστοσυνη στην ομαδα απο τη μερια μου, τπτ αλλο
Η αλήθεια είναι πως παίζει πολύ γκρίνια, αλλα αν αυτή η ομάδα περάσει στο φ-4 θα έχει κάνει την υπέρβαση της. Και ας μην ξεχνάμε πως και ο Ιβκοβιτς έκανε μαλακίες με επιλογές ξένων και πως και η περσινή ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Παίζει να ναι σχέδιο να περάσουμε με κόπο να μας υποτιμήσουν και μετά να το σηκώσουμε πάλι και ναπορούν ρεαλ τσσκα μπάρτσα
Υ.Γ. : Μου άρεσε που ο Μπαρτζώκας άφησε τον Σπανούλη έξω για αρκετή ώρα στο τέλος. Μακροπρόθεσμα θα μας βγει σε καλό.
προφανώς και δεν κατάλαβες το πνεύμα μου.
Όσο για τη δευτερη παράγραφο, δε διαφωνώ.
Το ΥΓ σου ασχολίαστο, αυτά τα λάθη διορθώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο…
Η αλήθεια είναι όμως πως στα τελευταία δευτερόλεπτα δίχως Σπανούλη, κάναμε μια αχρείαστα γρήγορη επίθεση και χάσαμε την μπάλα σε κατέβασμα. Δηλαδή με τον κακό Σπανούλη πόσο πιο πιθανό είναι να είχαμε ακόμη χειρότερη οργάνωση παιχνιδιού; Το ότι όταν οι συνθήκες το ευννοούν η ομάδα μπορεί να αντέξει κάμποσα λεπτά χωρίς τον κακό Σπανούλη, δεν σημαίνει πως έκλεισε ο κύκλος του Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Παραμένει ο πιο δύσκολα αντικαταστάσιμος παίκτης στο ρόστερ αυτής της ομάδας. Πόντοι, ασίστ, εμπειρία, 25-30 λεπτά στο παρκέ, κ.α.
Αν φύγει ο Σπανούλης, θα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ για να τα βρει όλα αυτά η ομάδα από κάποιους άλλους (ποιους;).
ναι αλλά μην ξεχνάς πως ο Ντόρσι ήταν “κομήτης” που απλα εμφανίστηκε για να κάνουμε την περσινη πορεία. δεν θα τον ξαναδούμε .του κατσε με λίγα λόγια…
Εγω δεν ξερω κατα πόσο ειμαι της άποψης να φυγει ο Σπανούλης.Σαν παίκτης ειναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και θεωρώ πως σιγα σιγά θα ερθει μια ισορροπία δυνάμεων μεσα στο γήπεδο αναμεσα στα γκάρντ
Εκτος και αν παιζουν αλλα πράγματα , αλλα εγω προσωπικά τον θελω
Μα δε βγαζει κανενας αχρηστο το Σπανουλη ουτε λεει κανεις πως εκλεισε ο κυκλος του!!!
Εχει δικαιωμα να κανει μερικα ασχημα παιχνιδια. Ομαδικο παιχνιδι ειναι κ οχι “εγω κ ολοι σας”.
Οταν ηταν εξω κερδιζαμε οποτε ειναι λογικο να μεινει στον παγκο απο τη στιγμη που κανει κακο παιχνιδι. Ενδεχομενως να ηταν απαραιτητος στο τελευταιο λεπτο αλλα απο την αλλη δεν εχουμε δει πολλες φορες λαθη στην επιθεση απο το Σπανουλη η προσπαθειες για τριποντα τραβηγμενες απο τα μαλια;
Οτι και να λεμε τωρα ομως ειναι εκ του αποτελεσματος κ δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Αυτο που μετραει ειναι πως θα αντιμετωπισει η ομαδα το παιχνιδι της Παρασκευης. Αν μπει με τη νοοτροπια οτι “τους εχουμε”, “χασαμε δικο μας παιχνιδι”, “εχουμε τον κοσμο μαζι μας, αυτος θα παρει τη νικη”, τοτε καληνυχτα…
Δυστυχώς είμαι μακριά και δεν πηγαίνω πλέον γήπεδο ώστε να πιάνω την ατμόσφαιρα, αλλά έχω την αίσθηση πως είναι πολλοί αυτοί που έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως άσχετα με το περσινό θαύμα το ρόστερ μας δεν είναι στο τοπ4 της Ευρώπης και πως είναι τελείως άτοπο να λέμε πως φταίει για όλα ο Μπαρτζώκας. Έχουμε πει πως είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά έχει κάνει και πολλές διορθωτικές κινήσεις από την αρχή της χρονιάς.
Και ναι φορτώνεται τον Πάουελ, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε, ποιος δεν έχει κάνει άστοχες επιλογές δηλαδή? Και ο Ζέλικο και ο Ντούντα έχουν κάνει αρκετές τέτοιες. Ειδικά όταν το μπάτζετ είναι μικρό κάποιες επιλογές είναι λαχείο αν θα κάτσουν.
Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρώ μεγάλη υπέρβαση αν θα περάσουμε στο Φ4 απλά αυτό που με ενοχλεί λίγο αν γίνει αυτό, είναι πως πέρσι στα Πλει Οφ παίζαμε στο πικ μας. Φέτος αυτό δεν έχει γίνει και δεν ξέρω πλέον αν προλαβαίνει αυτό να γίνει μέχρι το Λονδίνο (εφόσον περάσουμε).
Για το Σπανούλη εγώ θέλω πολύ να δω τι παιχνίδια θα κάνει απο δώ και πέρα. Είναι σε τραγική κατάσταση αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να τον κρίνω επηρρεαζόμενος από αυτό (ο άνθρωπος σουταρει συνεχώς μόνος του και με το ζόρι φτάνει το σίδερο). Η αληθεια είναι πως μου έρχονται πλέον αρκετά ματς στο μυαλό που ρόλαρε καλύτερα η ομάδα όταν έκατσε πάγκο (χτες ήταν πασιφανές) και τα λεφτά που παίρνει φαίνονται πάρα πολλά για την σταθερότητα του, αλλά από την άλλη φαίνεται πως εμπνέει την ομάδα σαν ηγέτης (νταξ όχι τον Ντορσει όπως μαθαμε =Ρ) και ο Κωστάκης είναι πολύ μικρός ακόμη…
ολοι εχουνε δικαιωμα να κανουνε κοιλια, δεν εχουνε κατι να μας αποδειξουνε αλλωστε. το προβλημα δεν ειναι σπανουλης η πριντεζης κτλ, ειναι κατι σαπακια αμερκανοι που τρωμε στην μαπα ενω φαινεται οτι δεν κανουνε. αν κατσουμε να τους βαλουμε κατω ολους οσους ηρθανε τοσα χρονια, πραγματικα μονο τον law μπορεις να πεις οτι δενει με την ομαδα. κι αν κατι ζηλευα στο βαζελο ειναι οτι του βγηκανε μπατιστ (κατα κυριο λογο) και νικολας κι εμειναν αρκετα χρονια. στηριζουμε την ομαδα ετσι κι αλλιως, αλλα αυτο το χτεσινο πραγματικα δεν χωνευεται ευκολα γαμω τη τρελα μου.
σπανουλης φυσικα και πρεπει να ανανεωσει, δεν το συζητω.
^
Δηλαδή ο Χάινς π.χ. όχι;!
Είχα την αίσθηση ότι τον έχετε θεό.
my bad, φυσικα και ο χαινς ειναι σαν τον law, τα δινει ολα το παλικαρι.
…πρωτάθλημα και στους άντρες στο βόλει…μπραβο στα παιδιά:):!:
Μερικά πράγματα είναι διαφορετικό να τα αναλύεις εκ των προτέρων και διαφορετικό εκ των υστέρων.
Για παράδειγμα, πριν ξεκινήσει το τοπ-16 σαφώς και ήταν μεγάλος στόχος και υπέρβαση η παρουσία στο Λονδίνο.
Τώρα που μας έκατσε η νίκη της αδιάφορης Μπάρτσα με τη Μακάμπι, πήραμε πλεονέκτημα και κάναμε το 2-0 με την Εφές, έ, το να πας φ-4 συνιστά πλέον υποχρεώση και το να αποκλειστείς συνιστά αποτυχία. Έτσι είναι τα πράγματα.
Εγώ λέω ότι ο Μπαρτζώ έκανε πολλά λάθη, αλλά είναι μάγκας γιατί η χρονιά είχε 1000 φουρτούνες και η ομάδα δεν έχασε τον δρόμο της παρά και το σχετικό ντεφορμάρισμα του τελευταίου 2μήνου. Αρκεί να φανεί μια φορά ακόμα μάγκας και να την οδηγήσει στη νίκη την παρασκευή και ήδη θα του ανήκει και η επόμενη σεζόν.
Το πρωταθλημα ζμπουτσα σου η το εχεις σιγουρο ας πουμε; =p
Αν πάμε φ-4, ζμπούτσα μου.
Αν όχι αλλάζει το πράγμα, γιατί άπαξ κι έχασες τον μεγάλο στόχο, πιάσε τον μικρό.
Αλλά προβλέπω φουλ αρρωστημένη κατάσταση στους τελικούς με τράκη, αγγελόπουλους να τσιμπάνε, οργανωμένους σε θέσεις μάχης κτλ…
Τελος τα εισητηρια για εφες,εμεις που θα πηγαιναμε αυριο το πρωι τα @@ μας.Οσοι πατε με τη νικη ωρε…
^ ω ρε ξενερωσα…κι εγω για αυριο ελεγα
…εεε εντάξει, ας φωνάξουν τα παιδιά που θα πάνε, για όλους μας:):!: