Γιατι μικρος στοχος το 2ο πρωταθλημα σε 15 χρονια η τελος παντων μικροτερος απο την εισοδο σε F4;Δεν ειμαι αχαριστος αλλα προσωπικα θα δυσκολευτω να θεωρησω τη χρονια επιτυχημενη αν απλα παμε F4 και χασουμε το πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας.Νταξει δεν ειναι πια ο Ζελικο απεναντι και οι αλλοι αρχισαν τη σεζον με καινουρια ομαδα.Και οι εγχωριοι τελικοι θα ναι πολυ μεγαλο τεστ για Μπαρτζω και παιχτες.Και οσο να ναι θα αποτελεσει μια καποια ‘‘εδραιωση’’ το 2ο(καφριλικια οπαδων-παραγοντων aside).
Κανείς δε θα θεωρήσει τη χρονιά επιτυχημένη.
Η άποψή μου είναι απλά ότι αν φτάσει ο Μπαρτζώ στο φ-4, έ κάτι θα κανε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ώστε να ξεπεράσει τόσες καλές ομάδες της ευρώπης. Άρα έχει “δικαίωμα” να την οδηγήσει και του χρόνου και ας του στραβώσουν ένα-δυο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Εγω Δευτερα ειχαν πει οτι στις 6 βγαινουν στο ιντερνετ και ημουν μπροστα στο πιτσι μου και εκανα refresh ολη την ωρα μεχρι να βγουν. Τελικα καταφερα και εκλεισα 2,οποτε ειμαι απο τους τυχερους. Το πουλαω το ενα 50? αν θελει κανεις…:lol:.
Πρεπει να ανοιξουν και τις πτυσσομενες παντως να παει κι’αλλος κοσμος, εγινε sold out μεσα σε μιση μερα, τι περιμενουν δλδ? Οσοι πιο πολλοι,τοσο το καλυτερο. Ολοι διπλα στην ομαδα με φωνη και παλμο. Παμε ρε Θρυλε,κανε μας και παλι υπερηφανους…
…σωστός:):!:
Η πιο μεγάλη μέρα του πολέμου.
Δε μπορώ να περιμένω :!:
Τοξικέ σε ποια θύρα έχεις διαρκείας παραεμπιπτόντως?
Παραεμπιπτόντως δεν έχω διαρκείας…
5 ωριτσες μεινανε…
Σε 3 ομως θα ειμαι ΣΕΦ για τις καθιερωμενες μπυριτσες μας και μετα μεσα για την μαχη.
Καλη επιτυχια ΘΡΥΛΕ!
…και με μεγάλο Σπανούλη…μέχρι τώρα, αυτός μας κρατάει:):!:
Πόνεσαν τα μάτια μου από την β περίοδο του Ολυμπιακού. Πολύ κακό μπάσκετ, μηδέν λύσεις στην επίθεση
Ειδες πως βαρανε τριποντα μαλακα πεταμενε Περπερογλου?Αντε και γαμησου ξεφτιλσμενε,αντε στο σπιτακι σου που μαλλον θες να εισαι και δες κανα βιντεακι του Παπανικολαου,αποβρασμα.
Μονο για αυτη την ψυχαρα τον Κωστακη εχω παθει κριση και χτυπιεμαι να μη χαθει η προκριση,οχι ετσι. Δυο αφυλακτα στο στεφανι απο το Λο και τα δεκαμετρα του Σπανουλη,αντε ξεκουνατε κοπανοι
Τουλαχιστον στην δευτερη περιοδο σφιξατε καπως την αμυνα, αλλιως θα ηταν παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα.
Αυτο παντως, μηδεν λυσεις, ουσιαστικα Παπανικολαου, απο εκει και περα οταν ο Λω π.χ. χανει δυο σερι τριποντα ελευθερος, ε δεν διαφαινεται κατι καλο.
Εχει δρομο παντως, αν και βλεπω την Εφες καπως φουριοζα.
Εδιτ: Αν ημουν γαυρος, λογικα θα εγραφα οτι γραφει και ο Private απο πανω.
…θα το παλέψουμε με την ψυχάρα τον Παπανικολάου στο δεύτερο…αν και ο Σπανούλης ξαναβρεί το χέρι του, όπως στα πρώτα λεπτά, τότε έχουμε τύχη:):!:
Aμ η ζώνη δεν σπάει μόνο με τρίποντα, αλλά οι ψηλοί μας-εκτός του Χαινς-είναι ανύπαρκτοι.
αν μπει δυνατα στο δευτερο ημιχρονο πιστευω οτι το γυριζει το ματς
32 σουτ από τα 6.75… αυτό δεν είναι μπάσκετ. Πάντως ο Ολυμπιακος του Μπαρτζώκα θα ζει και θα πεθαίνει με Σπανούλη. Όταν σοβαρεύτηκε αυτός και άρχισε τα ντραιβ ξύπνησε και η ομάδα. Πάντως πολλές κακές βιαστικές επιλογές και ανόητα λάθη. Anyway όπως και να το δει κανείς η πρόκριση στο final-4 είναι μεγάλη επιτυχία.
ΦΥΓΑΜΕ ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΦΥΓΑΜΕ…
Πανω το κεφαλι ρε Κωσταρα
κλεισαμε μολις και εισιτηριο
ΑΡΡΡΡΡΡΩΣΤΙΑ (παιζει να ειμαι πιο ασπρος απο πανι σε ενα σημειο στο 4ο, παιζει να εχω ανεβασει και δεκατα)
Mεγάλη ανατροπή! Μπράβο στα παιδιά…
εισαι αρρωστια, ηθελα προκριση απο τουρκια, αλλα οκ. παμε για οτι γινει στο λονδινο. και μονο που η ομαδα εχει παει σε 4 φαιναλ φορ τα τελευταια 5 χρονια αν μη τι αλλο δειχνει πολλα…