Ολυμπιακός

Eντάξει, δεν είμαστε και σαν την ανίκητη, μοναδική, υπέροχη, πολλά υποσχόμενη, εκπληκτική καιδενξερωγωτιάλλο αρμάδα του Πεδουλάκη, αλλά κάτι κάναμε…

Τι εγινε ρε παιδια, το προβληματικο Ολυμπιακακι στο Final4 και η μεικτη Γκαλη-Πετροβιτς-Ντανκαν εκτος?

Ο Powell χεστης? Λιγος?

ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, εδω και καποιες μερες εχω πιασει δουλεια στην O2 για τη διοργανωση, τα βαζελια καναπε και η ομαδα μας ΕΔΩ. Ολα κομπλε

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, στα αρχιδια μας το κυπελλο αυτη η ομαδα σε κανει να την ερωτευτεις και χωρις “αστερακια”

Kαι επειδή κόντεψα να το ξεχάσω…

[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΘΑ ΔΩ THRESHOLD ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…[/SIZE][/B][/SPOILER]

Δεν είδα το ματς λόγω φροντιστηρίου, αλλά πιστεύω ότι επιβάλλεται!!! :smiley:

[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ!!![/B][/SIZE][/SPOILER]

Μεγάλη νύχτα στο ΣΕΦ. Σπουδαία ατμόσφαιρα. Ο προβληματισμός από τη νωθρότητα του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε τη θέση του σε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα φέτος και σε μια ΜΕΓΑΛΗ νίκη…

Είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά.

Είπαμε. Η βάση ήταν οι 75 πόντοι. Στους 72 δεν χάνεις ποτέ.

Α! Και για το γούρι. [SPOILER]Με τέτοια αστάθεια θα φάμε μεγάλη …“φωλιά” από τους Ρώσους. :p[/SPOILER]

Αφου με τετοιες αυξομειωσεις στην αποδοση και με τοσες δυσκολιες καταφεραμε να περασουμε ξανα Φαιναλ Φορ(το 4ο τα τελευταια 5 χρονια),τοτε δε φοβομαστε τιποτα!
ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!:D:D:D

Ήταν τόσο ωραία βραδιά σήμερα που λέω ευτυχώς που χάσαμε και τα 2 ματς στην Τουρκία.

Είμαστε στο φάηναλ φορ, σιγά να μην κάνουμε και μπασκετικές αναλύσεις τώρα.

ΥΓ1. Σκατά στον εκφωνητή του ΣΕΦ, μια μέρα θα τον βρουν καρυδωμένο.

ΥΓ2. Σπανούλη μείνε! :razz:

Τωρα μαζευτηκαμε σπιτι…ΜΟΝΟ ΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩ ΕΧΩΩΩΩΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

(ρε βαλτε να κατσει κοσμος εκει κατω απ τα επισημα, το μονο αδειο σημειο του ΣΕΦ, χτυπαγε ασχημα)

Λιγο Σινατρα παιδια

Αααα… κοιταχτε δω…

Εσεις αμα θελετε, μπορειτε να λεγεστε γαυροι, γαβροι ή και γαβγροι αμα σας κανει γουστο, εμεις λεγομαστε Παναθηναϊκοι. Παν-Αθηναϊκοι, Παν-Αθηναι-ικοι, σας το κανω και περαιτερω σπελλιν αν βολευει για να το εμπεδωσετε. Συγχαρικια για τη μεγαλη σας προκριση κατα τ αλλα, μαλλον εσας βλεπω να το σηκωνετε.

Μεγαλα σκηνικα 0.7 απο το τελος που νομιζαν ολοι οτι εληξε και ειχαν μπει μεσα και μετα ωρυοταν ο τυπος στα μεγαφωνα πως δεν τελειωσε και λιγη υπομονη πριν μπουν μεσα :lol:

…μεγάλη ομάδα, μεγάλη ψυχή, μεγάλη μαγκιά:):!:

<3 <3 <3

…περαστικά στον Μίτσελ…επέμβαση ρουτίνας έκανε, και φαίνεται ότι όλα πάνε καλά:):!:

Αυτο που πρέπει να πούμε ειναι πως ο Πάουελ εκανε ματσαρα την Παρασκευή,και δεν αναφέρομαι στον επιθετικό τομέα.

Κυριάρχησε με την αμυνα του και κάποιους ποντους του στο να γυρίσουμε παλι μπροστά στο σκορ,και απόρησα που σε μια φαση στο Β’ ημίχρονο τον είχε βγάλει

Ματσάρα δεν έκανε (η φάση που τον περνάει στα πόδια ο Ερντέν είναι ναδίρ για κάθε αμυντικό), αλλά σε σύγκριση με τα γνωστά του στάνταρ ήταν ομολογουμένως αεροπλανικός.

Καλα πόδια εχει θεμα,και ιατρικό νομίζω

Ό,τι και να έχει κανείς, δεν γίνεται να τον περνάει ο Ερντέν :!:

…43.000 εισιτήρια πήραμε για τελικό…ποιοι θα πάνε:? :slight_smile: :!:

διαβασα και εγω σημερα, και ειχα ενημερωση απο τους επιστημονες στο πορτο λεονε οτι μας δωσανε 43.000

η αληθεια ειναι οτι , απο τη μια ψηνομαι να παω να αραξω και να δω το ματς. αλλα απο την αλλη με ξενερωσε πολυ η ομαδα φετος ρε

ο βαγγελας δηλαδδη περισσοτερο και μετα οι παιχτε του θρυλου!!!

οι κολλητοι λενε να παμε και αμα γινει και καμια στραβη να αρχισουμε τα μπινελικια στο χοντρο .